4 Mars - hemlisar !

Bara för att jag har varit borta och för att ja inte tog med mig datorn (med flit) så får ni fyra hemlisar om mig haha, inte värsta dåra men men !
  • Tvättning/smuttskläder
Haha, jag byter kläder två gånger om dan, och lägger alltid de kläder ja andvänt en gång i tvättkorgen. Mamma började märka de för en månad sen ungefär. De var liksom typ bara mina kläder i tvättkorgen. Så mamma fick något ryck och dampade. Efter de får jag tvätta mina egna kläder, hon vägrar tvätta mina kläder. Ser hon nått som ät mitt i tvättkorgen så slänger hon in de på rummet :P Så nu får ja ha min egna tvättkorg och ja får tvätta/hänga/torktummla mina egna kläder... INTE KUL !
  • Duscha
När ja var mindre var jag livrädd för när man tar ut proppen att de skulle hoppa upp krabbor, varför vet ja inte. Eller när man duschar och har bara lamporna på i duschen så kan ja inte blunda för ja tror att någon ska hoppa fram när ja blundar. Och jag har typ fortfarande skräck för duschar/badkar. Men ja kan bada och duscha, bara de att någon MÅSTE vara i samma rum. Så varje gång ja duschar får Jessie alltid vara i det rummet. Hon har typ blivit van så hon sitter på handfatet och kollar mig, då känner jag mig trygg. Men ser jag inte Jessie kan jag få sådan panik att jag ramlar i duschen haha de låter sjukt ja vet :P
  • Djur
Jag älskar verkligen djur. Nästan mer än människor. Jag tillbringar hellre mina dagar med Braun och Jessie istället för att vara ute och umgås med kompisar. Jag festar inte heller tycker mer om att vara hemma och ta de lungt. Jag är en väldig lung tjej men kan vara riktigt busig ibland, eller ganska ofta då. Iallafall, när ja var mindre red jag tills jag var tolv. Men jag slutade för alla tyckte de var jätte töntigt i den skolan ja gick i, dum som jag är slutade jag. Nu är jag jätte sugen på att börja rida igen bara de att ja inte vill gå i ridskola. så jag ska bli medryttare. dock kanske till nynäshamn där de tar 2 timmar att åka till. Men men, läxor gör man på bussen !
Jag funderar också på att söka in till djurgymnasium för ja vill jobba med djur i framtiden men vet inte hur.
  • Besatthet
Jag är en riktig stjärna på att bli besatt av något. Är de inte ett spel så är de en låt. Kan lyssna på en låt 200 gånger utan att tröttna på den, eller spela spel i flera timmar utan att tröttna. haha, ja ger aldrig upp !
  • Napp
Jag och Rebecca har alltid kommit på sjuka saker. Tillexempel då vi hade en tid att köpa nappar för alla våra pengar ? vi åt endast barnmat och sög på nappar i flera veckor tror ja det var haha, gulligt ? vi var runt 11-12 nånstans! hhahaha kan inte sluta garva, ja och becca asså vi är inte kloka :P
Gullisar kommer inte på något mer hoppas ni fick veta lite nya smaskiga saker om mig ! nu blir de utgång med min son !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0