27 Oktober - miss

VART ÄR MIN KALENDER !
känner mig naken kan inte hitta min älskade kalender, hur ska ja klara av ännu en vecka utan planering ?
ska rensa igenom skåpet idag sen hela rummet, måste hitta den.
Och nu måste ja även springa till skolan.
stress är vad mitt liv kallas.

26 Oktober - en snabbis

Hej alla sötnosar !!
Dagen idag har gått väldigt fort har även hunnit lösa de mesta av mitt underbara liv så ni behöver inte oroa er så mkt. Sitter och kollar på "kom i form med anna anka" eller vad de nu heter, man kanske ska anmäla sig själv där ? hahah nä ja bara skojja, så överdriven är jag ju inte, eller :O ? :P skoojjar bara med er !
Sitter i alla fall och försöker planera in morron dagen, har rätt så mkt att hinna med.
men de får ni veta i morron sådeså :)
orkar inte blogga nått mera idag ni får helt enkelt nöjja er med den lilla uppdatering ni får, kyyss !!
 

25 Oktober - skriver av mig

Förlåt för inlägget under men jag mår inte speciellt bra som ni ser..
Känner att jag behöver skriva av mig och dettta är ju min blogg så om ni nu inte orkar läsa om hur jag mår eller vad som händer i mitt liv bör ni nog sluta läsa typ... nu ?
För de första är jag sjukt besviken, jag försöker hela tiden att finnas för folk, jag försöker alltid komma med förslag eller ideer om en bättre väg. Jag pratar inte bakom ryggen på personer, jag försöker alltid stötta eller trösta. Men vad får jag egentligen tillbaka ? Jag vet att folk fortfarande pratar illa om mig de berättar hur vidrig jag är för att jag har haft sex och att jag är en hora osv... Men jag har lärt mig leva med de, det som gör ont är när en nära vän sviker mig. När jag fick höra de var de som att få en kniv i hjärtat. Jag tänker inte nämna några namn för sådan är inte jag, mig kan man i alla fall lita på och de vet de flesta. Dock kommer jag aldrig kunna lita på dig någonsin igen... Men jag tänker låtsas som ingenting när jag är med dig. För jag orkar inte skapa en scen utav det här, jag älskar dig som vän och tänker inte släppa taget om dig, men heller inte släppa dig nära mitt hjärta igen. Man lär sig utav sina misstag right ?
Sen så måår jag dåligt över Kim :( Igår var allting inte speciellt prima mellan oss, jag var väldigt förvirrad och fick ett utav mina ryck och de slutade med att vi satt och pratade i nästan 2 timmar... Vad vi pratade om stannar mellan oss. Även fast vi inte bråkade så kändes det ändå som om att nånting gick sönder, efter de har de inte varit så bra mellan oss. Vet inte om de beror på att båda har haft en skit dag eller att jag är en idiot som vanligt. Fattar inte hur jag alltid lyckas, lyckas förstöra allting.... Smitta dig har jag också lyckats göra så nu ligger du hemma och mår skit, på grund av mig. I morron kommer du säker ringa mig och säga att jag inte har någonting med det att göra att de inte är mitt fel. Men jag vet att det är de. Du är alltid den glada och goa killen som alltid har ett leende på läpparna, eller åtminstonde så försöker du med de. Att se dig nere får mig att vilja ta livet av mig, de är de värsta som finns i mina ögon. Just nu ligger du och sover, ja skulle kunna göra vad som helst för att få ligga i din famn och känna ditt hjärta slå. Det är de jag lever för, dig. Förlåt !
sen är jag arg för små saker, som kören tillexempel. Anntingen sjungeer vi 4a bara eller så sjunger jag inte alls. Kommer även inte kunna träffa Kim på typ hela veckan heller, vet inte hur jag ska göra. Vet inte om jag klarar av smärtan av att inte vara med dig, du har gjort mig beroende nu...
Många tankar, kort dag.
Godnatt i alla fall.


25 Oktober - sug min feta k*k

DET ÄR INTE MIN DAG IDAG !
VARFÖR VARFÖR VAAARFÖR ska allt gå åt helvete hela jävla tiden ?
När fan ska folk lära sig jag också existerar !! HAN ÄR FAN INTE DEN ENDA, ÅH !
Ingen fattar vad jag menar och de har ingenting med Kim att göra.
darrar i hela kroppen och de bara sprutar ut tårar...
Skulle kunna mörda någon just nu.
HEJDÅ

25 Oktober - bara babbel

Godmorgon !
Jag har sovit jätte dåligt inatt, vaknat flera gånger. Har drömt flera olika mardrömmar inatt, nej usch för sånt. Inte sånna där läskiga mardrömmar utan bara sånna där som man verkligen inte vill att de ska hända... Det är så himla mycket just nu, alla har så höga krav och jag försöker hela tiden leva upp till andras krav. men vad vill jag egentligen ? Här i bloggen kanske jag visar mig som den starka Michelle som inte bryr sig om vad andra tycker, som går min egna väg osv... men jag är inte sådan ! Visst ja har lätt för att slänga bort ord oh låtsas som om att jag inte bryr mig under stunden, men de sätter sig... Orden sätter sig djup in i mig.
Alla säger de att jag måste klara skolan för att ja ska bli veterinär, för att ja ska bli doktor eller vad era drömmar nu är. Jag tror att många föräldrar gör just det felet, istället för att hjälpa & stötta så pressar ni oss även fast ni kanske inte märker de. Om jag fick välja helt själv skulle jag bara vara med Kim hela dagarna. Ni säger att man inte är mogen nog att ta egna beslut än, men det är nu vi måste ta steget själva att inse vad vi gör fel och vad vi behöver göra för att rätta till saker och ting. Man lär sig utav sina misstag, låt oss få misslyckas ! Låt oss få ta den vägen som är fel, det är då vi lär oss... Vi kommer inte alltid kunna leva på er, vi måste ta saken i våra egna händer. Men när ska ni våga inse de ?
Aja, nu blev det för mycket babbel. Ska äta en kexchoklad nu oh snabba på min cancer sen drar ja till skolan, ingen ide att gå till gympan när man ändå inte får vara med än pågrund av tummen. Men nästa vecka då prommissar jag att ja ska vara med på allt hela veckan. Puss & Kram

23 Oktober - B & J

Damn vilken dag !
Har åkt runt lite överallt idag, har varit med Kim, Micke & Fredrik.
nu sitter jag och äter min Ben & Jerry, så gudomligt gott !
Måår mkt mkt bättre idag, har vell smittat av allt på Kim.
som ja även åkte och överaskade idag, gullig jag är :)
Nu ska ja surfa runt lite tänkte ja, ska nog ringa och säga godnatt till prinsen to.
kyss alla lovers !

23 Oktober - Kvällens hiss

Kvällens hiss !
Alice & Dilnaz lycko er ni blev fett hissade i min blogg ;)
Bara för att ni har så sjukt vacker sång röst (båda två) så att jag ryser, och för att ni är allmänt dumma i huvudet (just like me) HAHAH, ni förtjänar en hiss i alla fall, kyss !

23 Oktober - suuuuck

Hej igen !!
Har kollat på en film med hela familjen nu, dock har alla somnat...
Mår mycket bättre nu när ja ätit några alvedoner & tagit hostmedicine.
Sitter och lyssnar på Nrj at the club, blev partysugen...
Adam ringde och frågade om ja skulle med ut, men nopp fick tacka nej.
Kim har killkväll med poker & öl typiskt killar.
alla är ute och festar och ja degar hemma..
Kul.
Nej nu ska ja gå in på badoo och kolla om jag hittar nån social.
alla kan ju inte vara ute och festa ? eller ?
buuhuuu !!

23 Oktober - sjuk

Hej alla sötnosar !
Har inte bloggat på hela dagen idag, har verkligen inte haft någon tid eller ork till det... Kim ringde och väckte mig vid 12 tiden, sen har jag bara degat i soffan, har gått upp från soffan 3 gånger, en gång när ja kissa, en gång när ja skulle äta, och en gång när ja skulle handla glass ! Mår verkligen inge bra idag, har feber, världens halsont, ingen röst och sådan fucking huvudvärk ! När jag står upp snurrar allting...
Skulle ut och träffa Rebecca och ha tjejkväll hemma hos henne, vi skulle även förbi en fest, men så som jag mår nu så klarar ja inte ens av att gå och handla glass typ.
Ringde Kim och började typ nästan asböla i telefon, när jag mår dåligt blir jag väldigt kärleksfull och vad ska man göra när man saknar någon för mkt ? Skulle göra vad som helst för att få ligga i hans famn och sova nu :(
Aja, nog om depp, ska glo på en film nu sen förmodligen sova. Måste bli frisk till nästa vecka.
Hoppas ni mår bra i alla fall ! Puss på er

23 Oktober - we can move

Hellu !
Usch vad jag hatar att vara sjuk !!!
Idag eller igår blir de... var i alla fall med Kim och han är vääärldens sötaste, han hade lagt 5 röda och 1 rosa ros på sängen, ja smälter... Min sötnoos !! Vi gjorde inte så mkt, ja somnade en stund  så låg vi mest och pratade. Kom hem vid 12 tiden och kollade på en tjej film med Denice. Nu har ja inge vettigt att göra så ska surfa runt lite. Idag eller senare idag ska ja till Rebecca för att ha tjejkväll hemma hos henne, skönt saknat min lilla flicka :)
Bild från 2007, damn ! hahaha Rebecca and me

22 Oktober - nu smiter jag hemifrån

Hejj sötnötar !
Ja gör de absoluta ovanligaste, väntar på Kim, haha.
Vi ska bara ha en myskväll hemma hos honom, skönt ! Kommer nog somna men men så kan de bli. Har varit och ätit thai med Mamma & Denice. Denice flyttar ju till Milano snart, sen vidare till USA.... Även fast ja hatar att säga det så kommer jag faktiskt att sakna henne... Men ja ska nog ner dit i vinter och hälsa på en vecka eller två !
Jag erbjöd mig faktiskt att åka komnualt idag men nopp, han skulle tydligen hämta mig.
Usch börjar få skuldkänslor, han ska inte behöva hämta mig hela tiden...
Nä nu ska ja kissa för att sedan pussa på prinsen hela kvällen !
Jag och Denice

22 Oktober - ja är inte normal

Hej sötnosar !!
Just nu sitter jag i skolan, alla skriver prov fast ja är precis klar. Eftersom ja fortfarande inte har så jätte bra kontakt med tummen och kan absolut inte klämma med tummen så får ja skriva prov och sånt på datorn. Lyx.  Om ungefär en halvtimma är de lunch, hoppas de är någonting gott idag...
Nu sitter Mona och försöker mima nånting, hon ser mer ut som ett uppblåst mongo, HAHA !
Efter skolan ska ja träffa Kim, vi ska gosa fett mkt idag eftersom ja är dunderöfrskyld ååh så kanske vi skulle gå på bio. Vi får se hur det blir helt enkelt ! Snart släpps jag fri om 2 minuter, då måste jag nog lämna in denna dator. Haha fan vilket tråkigt liv jag har som sitter här i C-klassrummet och bloggar... Sarah dagdrömmer... Halima gäspar som en stor elefant, daamn vad hon kan gapa stort.
Nej nu ska ja fortsätta njuta av mitt roligta livt :)
Ni får vell ha det så bra allesammans medans jag ligger i Kims mjuka, varma och gottluktande famn !
Hahaha aaaw, visst är jag gullig och kärleksfull ! Ni ska bara veta hur mkt jag tar hand om honom :)
Jappsi Dappsi, nu fick jag tydligen resa på mitt feta arsle och gå ut från detta illaluktande klassrum !!
Ja jusste en sak innan ja reser på mig, ja skulle tydligen uppträda idag... Stod i mjukisdress och sjöng inför hela skolan, plus att ja svettades som en gris och fick springa ut sista biten för att ja höll på att svimma utav syrebrist. japp ja älskar att skämma ut mig själv i know !
Men nej nu kliar de i rumpan, ska nog be mona klia där med sina mongofingrar.
Ja har aldrig påstått att jag är normal någonstans så inga dumma kommentarer nu.
Tänk om ja har ett handikapp, vad vet ni om de ? precis så slicka min stora balle.
Hahaha, ja jag lovar jag är fett hög, heroin är bra grejer de.
PUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSS
(de värker i arslet nu)


22 Oktober - Klockren


22 Oktober - seeegt

Go morron lovers !!!
Jag är uppe med tuppen, ringde även och väkte Kim, hahah gryyym jag är ;)
Är dock lite sen, ska ha kör du egentligen...
UPPS (A)
Men ska borsta tänderna och slänga på lite mascara så blir Bill nöjd.
Hoppas ni får en lika underbar helg som jag ska ha !
Kyss & Smek gummilek !

21 Oktober - Min sötnos

You are Love for me !

21 Oktober - in love

Hellu Lovers !!!
Kom hem för en stund sen, men handlade lite cola, en påse djungelvrål & chips ! Tjockis jag är, men ja är faktiskt sjuk sådesa. Ska snart lägga mig ner och glo på Saw 3 som ja inte hunnit se klart. Ska kolla om min prins mår bra också, har nog aldrig saknat en människa såhär mycket i hela mitt liv. Kim du är verkligen allt för mig just nu !
Kimsan kom i alla fall och hämtade mig så åkte vi till skolan, han fick träffa lite folk och även my dad ! De kom jätte bra överens, när allting var klart och ja skämmt ut mig så tog ja och Kim ett raggar varv runt i stan som han kallar de. Så åkte vi hem till honom och gosade lite. Men nu är jag hemma, och nu ska ja kissa sen kolla film. Hoppas ni förstår att ja inte har tid att blogga hela tiden även fast jag hemskt gärna skulle vilja !
Ni är underbara och det vet ni, men Kim, är underbarast <3

21 Oktober - give me give me

Hej hej sötnosar !
Usch mådde ändå ganska bra igår, speciellt när ja gick ut vid 21-22.30 på en prommenad med Kim. Han är nog världens gulligaste !! Gick till skolan och hämtade lite böcker för att komma ikapp de ja missat. Pluggade igenom So'n så att ja kan provet i morron, me like ! Så har ja degat i soffan och tyckt synd om mig själv. Men Camme tvingade mig att komma och sjunga idag klockan 18.30 så för hennes & körens skull gör jag det ! Även fast min röst låter skit så får vell människorna stå ut med de. Min daddy ska komma och kolla så är lite nervös faktiskt. Ska nog åka dit med Kim till 18 tiden för att värma upp rösten lite.
Haha ja jusste, de är bestäämt nu att ja ska ha den rosa bebis dressen och Kim den blå !!! Sooo Cute ;)
I morron ska ja och Kim på bio och golla på Paranormal Activity 2, den enda skräckfilmen som verkligen skrämmer mig, tur att ja har en gosig gris att gosa med under filmen då, hahaha !! Kim tyckte dock att vi skulle kolla på en film som passade mig, han föreslog Alfons.... Visst är han dum ?
Nej nu ska jag äta lite för att sen fixa mig, om de går. haha
Love yö !

20 Oktober - mupp 1 & 2

I say:

sen ska ja bita dig i morron för att du bröt vår kedja

Kim says:

ursäkta :P tror ja inte !

I say:

JO, vi hade att vi skulle träffas varje dag i 2 veckor, men du bröt just den. bitch

Kim says:

finns fortfarande tid ;P

I say:

finns de fortfarande hopp menar du ;) ??

Kim says:

att träffas idag !

I say:

ja ?

Kim says:

mm

I say:

;) me like very muutch



20 Oktober - dagens citat

Döden är oerhört spännande; därför har jag sparat den till sist.


20 Oktober - måste ha !

HAHA sitter och kollar på maskerad kläder vilket är väldigt underhållande.
Så hittade jag den absoluta parfekta dressen !
BEBISDRESSEN !!!! Jag ska ha den rosa och kim får ha den blå !
HAHAH hur gulligt är inte de ??
aaw, dadaaa eller vad säger bebisarna nu igen ? ;)
VÅGA BARA TA MIN IDE NU NÅN !

20 Oktober - ja ni får skratta

Veckans snygging - Kim S !!

20 Oktober - hej igen !

Hej hej igen !
Idag har jag verkligen degat i sängen heeela dagen...
Träffade Terese och Tobbe en liten stund bara de föllde med mig när ja handlade mys till den stackars sjuka Michelle. I morgon måste jag gå till skolan eftersom ja ska sjunga efter 2 och sen ska ja sjunga inför föräldrar vid 18 tiden. På fredag börjar jag en timme tidigare för att jag ska sjunga inför hela skolan. Har varit utan bandage nu hela natten och dagen, men ser att tummen svullnar upp lite och värker så ska nog linda om stackaren snart. Nej nu ska ja fortsätta chatta lite på msn och ringa Tania snart och försöka komma överens om hur vår jävla redovisning ska gå i morron - åt helvete... Puss
Hej-jag-kommer-från-china

19 Oktober - om min sjuka dag

Hej bebisar !!
Har degat i soffan nästan hela dagen... Vaknade vid 12 tiden och la mig i soffan och glodde på Saw 2. Älskar hur han tänker, han är så sjukt smart. När filmen var slut slängde jag upp håret i en toffs och på med gummistövlarna. Åkte till Denice och glodde 2 filmer där de vart " The brack-up Plan" Och "The Ugly truth" riktigt bra tjejfilmer. Hon lagade även mat till mig så ja var nöjd. Efter de så kom Kim och hämtade mig utanför Denice. Så vi åkte till City Cross och han handlade 12 liter läsk... Eftersom de hade regnat så åkte han självklart runt och sladdade överallt. Så kommer polisen och brankåren bakom oss, ja blir självklart skraj och tror att de ska stanna oss men nopp. Så åkte vi förbi Ikea och ser massa poliser där och även kim's killkompis. Det visade sig att de var några rånare som hade sprängt sig in på Ikea. Sen åkte vi och sa hej till Rebecca och efter de släppte han av mig hemma. Fick en jätte svår fråga utav June (rebeccas mamma) Om vi var tillsammans eller bara kompisar... Jadu, jag vet faktiskt inte. Vi är mer än vänner, men inte tillsammans än iallafall. Nu ska ja dunka lite musik, hoppa in i en dusch och ringa Kimsan !
Ni får ha de så bra alla sötnosar !

18 Oktober - Får gåshud...

Tim Berg Avicii – Bromance (universal)
Jag har alltid sagt att Tiesto, Armin Van Buuren och David Guetta är BÄST.

18 Oktober - varning långt inlägg

Hej alla mina lovers...
Min uppdatering suger hästballe i know !!
Och jag ska vara ärlig emot er, skolan går åt helvete just nu. Inte så att ja ligger efter utan alla prov bara rasar och fick riktigt dåliga besked idag. Hoppas ni förstår att ja inte har någon ork att sitta hemma och deppa eller sitta och skriva inlägg om hur mitt liv suger. Så istället gör jag någonting åt saken ! Jag står ut hela skoldagen, går hem deppar lite och träffar Kim sen. Så ser mina dagar ut ungefär.. Så har de sett ut nu i en vecka ! eller 8a dagar om jag ska vara exakt. Han får mig verkligen att le och vilja kämpa han får orken att komma fram. Jag vet att jag sagt detta hur många gånger som helst, men han är verkligen speciell. Fattar själv hur idiotisk jag låter när jag säger såhär eftersom ja skriver så om "alla" mina killar. Men nu ska jag berätta hur det ligger till.
Jag vaknar på morgonen av att de pirrar i magen, slänger mig runt i hela sängen för att kolla efter telefonen, när ja ser den kollar jag om han smsat under kvällen. Efter de så ringer jag honom och pratar ungefär 20 minuter. Hela skoldagen väntar ja och väntar på att få sluta och träffa honom, han, han som gör mig lycklig. När han står utanför med sin bil springer jag ut och pussar så mkt på honom att de svider runt munnen (när han inte rakat sig ordenkligt). Men det är de värt, för varenda minut med dig får mig att tänka på annat, de får mig att drömma. Du är min dröm. När vi åker runt i bilen och du värmer min kalla hand (lär mig även hur man växlar) så värmer du inte bara min hand utan även hela mig, och speciellt mitt hjärta... Tiden går så fort när jag är med dig, för fort... Blir helt tårögd när jag måste säga hejdå till dig.. Känner hur klumpen hoppar upp i halsen och gråten tränger nästan förbi ögonen. Det är då jag förstår, hur hårt mitt hjärta slår för dig. Hur mycket du betyder för mig. Hur en saknad kan göra så fruktansvärt ont, de är då jag förstår. Att det är dig jag vill dela hela livet med... Det är dig jag vill vakna bredvid varje morgon, de är dig ja vill åldras med.. Du gör livet värt att leva Kim. <3

Jag litar på dig, snälla, krossa inte mig...

Aja, idag så var jag som sagt i skolan och de gick åt helvete, men efter skolan satte jag på mig vinterkläderna och åkte till Fruängen där Kimsan hämtade mig, så åkte vi till BMX banan och hängde där till halv 8 typ, fysaaatan vad kallt de var. Och jävlar säger jag bara, Kim är helt galen där ute på banan... Sen drog vi hem till Kim och satt lite vid datan, pratade & gosade. Kom hem vid halv 10 tiden ungefär. Men på vägen hem så hade det regnat (ett tipps åk inte med Kim när de regnar), de var lite halt eller vad man ska kalla de, så i han sladdade ju på som bara den och jag satt som ett litet barn och skrek... Men han är sjukt duktig på att köra bil så litade på honom. And seee, jag lever !! :) Nu ska jag surfa runt lite för att sedan hoppa ner i en skön säng ! Hoppas ja inte blir sjuk nu när ja ska sjunga hela torsdag & Fredag har verkligen jätte ont i halsen, fuck.. Aja puss på er !
På mig i 7an

17 Oktober - beautiful


17 Oktober - hmm..

Vad har jag gjort idag egentligen ?


16 Oktober - some fhotos


16 Oktober - mysdag

Hej igen lovers !
Har hemma mys dag idag, tar de ytterst lungt !
Har käkat pannkakor med glass & sedan kanelbullar, såå goott !
Dock tål ja ingenting av de, men skit samma. Ingen har vell dött av grotest feber ?
Mormors underbara hundar är här, och ska sova här så de blir ännu mer mys !
Sitter nu och kollar på ideer inför imorgon, vad händer i morgon har jag nämt det i bloggen :O ?
Nu blev ni säkert nyfikna ! En ledtråd, jag och Denice ska iväg och göra en sak tillsammans.
Haha, lovar att ja berättar i morron om ja inte åker till Kim direkt efter..
KYYYYYSSS SÅ LÄNGE !

16 Oktober - Snyyggiiing HAHA ;)

Bara för att ni tjatar så mkt...
Här är världens mest underbaraste person KIIIIMSAAAN !
HAHHAHAHAHHA *gråter* !!
(hoppas han garvar lika mycket som jag gör om han ser det här)

16 Oktober - saknaden gör ont

Godmorgon solstrålar !!
Har vaknat på världens bästa sida, japp japp !!
Igår var ja med Kim hla eftermiddagen vi myste jätte mycket finns nog inte bättre än att vara med honom... Hahaha sen så åkte vi raggar bil en röd mustang från 1966 och jääävlar vad den gick & lät, herregud säger jag bara. Man vet aldrig vad den människan har att erbjuda. Han skulle jobba natt så jag kidnappade Nira vilket betyder att jag sovit med en björn. Klockan 9 kom Kim och hämtade Nira så fick pussa på honom lite då, vilket gjorde hela min dag :) Snart ska mormor komma hit med alla hundarna. Ska nog bara vara hemma idag, kolla bilder och ideer och jobba på arbetet.
Saknar Kim jätte mycket...
Jag heelt nyvaken dessa bilder är tagna 7 på morronen

15 Oktober - life, my life.

Väntar på Kim, ovanligt ?
Sen ska ja förmodligen träffa Diana och efter de sjunga singstar med mammie och Denice, precis som förra helgen, de gillas. Hoppas dock de inte är lika mkt alkohol hemma då hahah !! Nä skojja ba älskar min lilla Mammie <3

15 Oktober - åldern är bara en siffra

Ta bort

Michelle Andreé Adam snygging ;)

Niklas K adam du kan ju inte plocka mina rester...
Niklas K de var ju hon som var galningen när vi snacka i viggan
Michelle Andreé Haha, du menar när ja drev med dig ?
Synd att dina "rester" tar bättre saker då :)


20 år men lika omogen, livet är hårt ellerhur sötnos ?


14 Oktober - 2 timmar tog de...

Hellu lovers !
Duktig jag är som bloggat någorlunda bra idag ellerhur :)
Har varit med min kim, bara min kim idag. Han kom och hämtade mig (ovanligt?) sen så åkte vi och käkade fast ja var inte hungrig. Så vi brummade vidare hem till honom, och han råkar ju ha en av världens sötaste hundar som ja inte kan låta bli att gosa med.. den är så där ni vet lurvig och mjuk. Låg och gosade med Nira ett tag och pussades lite med henne innan ja halv sov typ. Har bara haft en seg dag idag. jaja nu har detta inlägg tagit 2 timmar...  här får ni en bild som är tagen nyss, kyss !
(kim älskar att slå min tumme & jag är helt säker på att de är med flit...)

14 Oktober - i väntan

Innan kim kommer, kolla vad tråkigt jag har, haha !!

14 Oktober - Kimsan <3

Vem är Kim egentligen ?
De är några som undrat eller undrar vem denna Kim kan vara.
Kim är en jätte go kille som ja trivs ovanligt bra med, vi kommer jätte bra överens och har alltid kul tillsammans. han kom och hämtade mig i måndags och körde mig till Akuten. Jag hade så ont att ja skakade i hela kroppen, men han fick mig att skratta, han får mig alltid att le och tänka posetivt. Jag är något enormt tacksam att ja träffat denna kille för han får mig verkligen att känna mig speciell. Sen finns de inge bättre än att åka runt i hans bil och prata. Han har tre olika jobb, han är fotograf, service tekniker och bmx tränare. Sen har en skiiiit snygg BMW och hans hund är fan världens sötaste. Men men han kommer synas rätt så mkt nu i bloggen så bara att ni vet.
Nej, vi är inte tillsammans, än ;)

14 Oktober - grymma

Avicii vs Sebastien Drums – My Feelings For You
Antoine Clamaran feat Soraya – Live Your Dreams
Alex Lamb feat Christina Skaar – Freedom
Alex Gaudino – I’m In Love I Wanna Do It
Axwell – Nothing But Love
David Guetta & Afrojack – Louder Than Words

14 Oktober - vad vore världen utan er ?

Har suttit och pratat med Kim nu en halvtimme.
Satt och asbölade, men han fick mig verkligen att vilja kämpa igen !
Du är så jävla underbar, lyssnar verkligen på mig och kommer med lösningar... Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig just nu Kim. Dina ord de träffar så rätt, du har så rätt !
*man lär sig inte cyckla först, utan att ramla*
Jag ska göra precis som du sa, sätta på bra musik, högt, och tänka posetivt, att jag får träffa dig efter skolan ! Nu ska ja ta de lungt en halvitmme innan ja går ner och möter klassen i Skärholmen. tack alla underbara människor för att ni finns och för att ni stöttar, ingenting är så mycket värt som äkta vänskap.
Alla har sina dåliga dagar, sånt händer. men man måste kämpa sig upp och absolut inte ge upp, vilket kim påminde mig om.
tack ännu en gång sötnosar <3

14 Oktober - smärta

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat någonting, jag ska egentligen inte blogga nu heller då ja ska vara i skolan nu. men ja mår så jävla dåligt, både fysiskt och psysiskt. Vette fan vad jag ska göra längre, de känns som om att allt är borta, ja måste ha slagit i huvudet när ja red för jag är helt hjärndöd. Jag känner mig helt värdelös, helt meningslös. Det enda ja har gjort dessa dagar är att ha varit med Kim, för han är den enda som får smärtan att försvinna, han är den enda som inte får mig att känna mig som en jubel idiot. När ja är i skolan, ja fattar ingenting, sitter och kopllar på världens lättaste tal i matteboken men kan verkligen inte räkna ut de, ibland blir allting helt svart och de ser bara ut som siffror asså ja fattar inte, de bara går inte längre ! Jag som ÄLSKAR att räkna, jag älskar att lösa problem men nu, ja fattar ingenting. Folk kollar ner på mig och undrar vad som har hänt, mina lärare är jätte besvikna på mig, hade ett prov häromdagen som ja trodde gick skit bra var skit säker på ett VG minst, men fick spikat IG ? vart så chockad att ja började gråta... Egentligen de är inte de att de är svårt, ja kan svara men ja förstår inte varför jag inte skriver dem !? Nu kan ja varken skriva eller räkna, att komma till skolan får mig bara att känna mig meningslös, ja kan inte hjälpa till om vi ska göra uppgifter tillsammans ! Ja hade lovat Tania att ja skulle skriva om hur telefonen har påverkat samhället, skit lätt ellerhur !? Ja de tycker ja, men ja kunde inte ? Jag bara satt och kollade på texten... Jag vill inte veta hur besviken hon är på mig just nu..
Jag kan inte heller sova om nätterna, vaknar och gråter av smärta i tummen, huvudet värker, allting snurrar... Jag känner mig äcklig, har inte duschat sen i SÖNDAGS ! Asså ja vet inte vad ja ska göra längre... Har prov idag i matematik, Har ett prov i nationella (test) i morron, HUR FAN ska jag lyckas göra de med min hand ? Jag vill bara gömma mig under jorden och försvinna ett tag nu... Har så fruktansvärt ont.

12 Oktober - min hand

Min hand...

12 Oktober - skadan

Hej sötnosar, om dett blir ett konstigt inlätt är de för att jag är halft handikapad, hela mig hand är jätte svullen och fingrarna ser ut som korvar... igår hoppade jag hinder med loppan och på nått konstigt sätt så fastnaede ja med handen, ringde kim och han hämtade en stackars gråtande michelle i västerhaninge, så körde han hem mig, vi åjte till hans kompis som var läkare, hon tyckte att vi skulle till akuten direkt. så ja rönkade och så, de visade sig att nått band hade gått av efter smällen... så sitter med bandage nu, dock var de höger hand/tumme... tur att naglarna klarade sig i alla fall ! de är tummen ja inte kan röra alls, och sen har ja lite lite ont i pekfingret. men tror dock att ja slog i huvudet för ja minns typ nästan ingenting, och jag vettefan hur kim lyckades ha min telefon ? sen i morse när ja vaknade trodde ja att de var lördag och vart förbannad när väckarklockan ringde...
nu ska ja försöka äta lite här, sen ska ja ner och handla värktabletter, sen blir de av till skolan.
Kim tror inte du fattar hur jävla mycket det här betydde för mig <3

uppdatering

Hon hade inte brytit tummen!
Tror det bara var en riäl stukning, hon går nu med bandage om handen o tummen !
Nu ska jag lägga mig vid min pojkvänn o kolla på tv !

// terese

Gästbloggning!

Michelle väntar på svar från röntken på närakuten i Huddinge!
Hon var o red i dag för första gången på nya hästen och ramlade och gjort illa tummen, hon tror att den är bruten..
då hon har jätte ont, svullen och är blå!
Hon och Kim kanske kommer förbi här sen efter dom är klara så får jag pussa på min tjej !

Det var allt jag ville säga, ville bara att ni skulle veta det!
Uppdaterar mer när jag vet någonting!

Min illa snuttis o jag ( Terese )

// Terese


10 Oktober - grym

Jag leker med elden, vågar du släcka den ?
(min egna)

10 Oktober - ni älskar mina konversationer

Timmy; DU HAR SÅ JÄVLA FRÄSCH RUMPA BABY HAHA! :D<333
Michelle; Och du är så jävla äcklig just nu...
Timmy; Shake that as for mee... come on girl! :)
Michelle; gå och skjut dig själv, hur full är du egentligen ?
Timmy; Full beror på vad man menar, men full av skratt är en sak som är säker i alla fall :D
Michelle; Hahah du är sjuk men de är därför ja älskar dej gubben ;)

10 Oktober - 10/10/10

Här är lite bilder;

10 Oktober - 10/10/10

Heej lovers !!
Befinner mej hemma hos min daddy just nu, ska be honom köra hem mig snart tror jag, ska sova när ja kommer hem asså ! Är så jääävla trött efter denna helg, har verkligen festat varje dag... I morron ska jag till stallet för att rida, har laddat kameran och tagit en massa bilder idag till er som ja självklart ska föra över när jag kommer hem ! Ja juste, klippte mig kort idag och gjorde min sidecut, iiiits HOOOOT !
Nej nu ska jag dunka musik och njuta av mitt underbara liv.
I know you love me.

9 Oktober - snabbt

Vet att min blogg har sugit hästballe denna vecka.. men har haft skiiit mycket att hinna med.
Hinner egentligen inte skriva nu heller...
Snabbt om i veckan ?
Måndags; möte på stuureplan
Tisdgs; vanlig skola
Onsdag; Skansen
Torsdag; Skola
Fredag; kör 9-12 sen prov, åkte till uppsala, grät lite, kom hem och sjöng singstar med mamma och denice med lite krök och mys sådär.
Lördag; hem till camme, fixa mig, kören, em bya om, inflyttnigsfest, hem till tess
Söndag; kalas, snagga håret

9 Oktober - STRESS

Jag är fett streeeeeeeeeessaaad !

8 Oktober - från mig, till dig.

när man inser sina misstag och känner skammen genom kroppen, de är då som tårarna sprutar...


8 Oktober - depp

Hej lovers !
Har inte orkat uppdatera någonting men jag tror ni överlever ?
ska till skolan snart för att sjunga från 9-12, sen har jag lunch & engelska prov.
Hooopppas att de går bra nu, behöver höja mina betyg i engelskan tycker jag :)
Igår hände en väldigt allvarlig sak och jag insåg vilka stora misstag jag begått.
Så de slutade med sprutande tårar och ett långt förlåt mail.
Sen ringde Sebastian och vi pratade i telefon en timme,
sötnosen fick mig att asgarva så de var sköönt !
Usch vad ja saknar honom ibland...
Nej nu ska vi inte vara deppiga här.
Njut av en bild sålänge.

6 Oktober - sick

Känner mig verkligen jätte hänig så ska visa några bilder från idag sen gå och lägga mig..
usch jag tål verklge inte mjölk, får feber och yrsel av det...


6 Oktober - you know me ;)

Michelle Andreé Hot stuff, se och lär leo...
Leo Kaarre tro mig jag vet mer än va du tror ;)
har levt med den här knasbollen nästan hela livet ;)
Michelle Andreé Grattis då har du levt med en jävligt snygg människa.
Leo Kaarre haha michelle du måste sluta lägga stötar på folk du tror kommer haffa dig ;)
Michelle Andreé Hahaha !!
Life is a game, play it (K)


6 Oktober - drömmer mig bort

ÅÅÅH min killkompis har ju flyttat till USA för att plugga..
de har sol varje dag 25-30 grader, dock regnar det nu.
Men ja vill åka DIT !
Han har lovat mig att om jag kommer så ska vi steka på stranden hela dagarna...
Okej nu ska jag sluta drömma mig bort.
Tycker du kan komma hit nu mackan !

6 Oktober - i väntan på något

vaknade för en kvart sen... ingen ide att springa till träslöjden så ja skiter i den.
usch de här är verkligen inte bra...
ska möta alla snart för att åka till skansen och kolla på yrken.
aja nu får jag vell underhålla mig själv en timma....
usch på mig och min jävla väckarklocka !

5 Oktober - HUMOR

pratar med Oscar ni vet min alkis ?
skrattar så jag gråter...
hörs i morgon, om jag överlever detta.
hhahahahahhahahaha !!!

5 Oktober - jag är en flörtis & de funkar

J - vem är du ?
M - Michelle
J - Känner jag dig ?
M - Tror inte de, ;)
Tyckte du var allmänt gullig bara...
Om de nu får vara en bortförklaring ;) ??
J - Okej :) <3

5 Oktober - snabbis

Gud vilken dag.
Fick en jätte utskällning av min lärare idag, så jag var jätte spydig tillbaka var så arg att jag började gråta av ilska i matsalen, darrade och skrek. kunde inte heller äta någonting, men de har nog ingenting med de lilla "bråket" att göra, utan allt som händer runt omkring just nu.
Sen har vell skoldagen gått fort, skyndande mig hemmåt och mötte Annie. Så drog vi och jobbade, när ja kom hem så hämtade mamma upp mig vi brummade till världens godaste matställe, thai <3
Mätt och glad rullade jag hemmåt.
Har skickat iväg några viktiga mail nu, i morron ska ja tydligen till Skansen.
På torsdag är de skola sen ska ja träffa en killkompis efteråt.
Fredag ska jag öva på stämmor från 9-12
Lördag ska jag sjunga i kyrkan
Har jätte mycket saker att hinna med denna vecka...

5 Oktober - skönt

Jag har äntligen fått lättat hjärtat och berättat sanningen !

5 Oktober - JAG ÄGER

Hellu lovers !!
Just nu sitter jag i skolan och bloggar,
 mona diggar mitt underbara liv hon älskar min blogg och den äger riiiiight ??
HAHAHHAHA, jaapp japp men nu ska jag njuta av mitt underbara liv och fortsätta göra mojje avensjuk
sug kuk :)

5 Oktober - i will

take me back, back to heaven...

5 Oktober - Massa saker att hinna med

God morgon :)
Hade tydligen somnat på soffan igår så har lite ont i ryggen idag men whata fuck.
Igår så stod Sebbe utanför min port och skrek ? hahaha !!
Sen måste jag ha somnat...
Aja nu ska ja dricka upp min älskade bappelsinjuuice för att sen luffa vidare till skolan !
måste även kolla om ja ska jobba idag, och skriva om mitt CV, samt fixa med mail och sånt..
Suuck, busy woman !
Jag i Cypern, vid vår pol

4 Oktober - haha min underbara Basse

Dafteke says:

okej :) 187

I say:

:|
jasså ;):D
såå huur mår du dåå snygging ;)

Dafteke says:

joo, lite trött :) vad var det där? :P

I say:

vaaa ;);)
Vad ska snyggingen göra i morron då ;)

Dafteke says:

training

I say:

jasså ;);)
träna upp de sexiga benmusklerna lite mer alltså ;)

Dafteke says:

som om det skulle behövas? ;)

I say:

självklart inte snygging ;)

Dafteke says:

exakt
vad är det med allt detta fjäsk? :)

I say:

Nä kom och tänka på just bara hur grymt sexig och snygg du är ;)

4 Oktober - so fucking true

BITCH - that's what they call me



4 Oktober - SMUTS

Jag hade gett upp allt, jag sa upp kontakten, jag tog steget att glömma dig.
Så ber du nån random brud att ringa och hota mig. fine tänkte jag och sket i de.
Men sen att du ljög mig rakt upp i ansiktet och visade hur jävla äcklig och patetisk du är,
de tåål jag inte ! Du gjorde mig så förbannad att ja darrade i hela kroppen.
Du vet hur mycket jag kan sänka dig, du vet hur hårt jag kan trycka ner dig,
jag är äcklad, jag mår illa av dig nu ! du leker med elden gubben...
Sånna som dig spottar jag på, sånna som dig kollar jag ner på.
I mina ögon är du inget annat än smuts.
Hoppas du är nöjd nu, för ditt liv is - over.

4 Oktober - sidecut

Hej sötnosar !!
ÅÅH jag är så stressad att ja bad min underbara vän blogga åt mig som ni såg, haha !!
Men nu är ja tillbaka en liten stund iallafall...
Kom nyss hem fråb Jursta ellet what the fuck de heter mitt nya rum kommer bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ snyyyyggttt !!!!!!! koommer ha en fototapet, en annan slagstapet och sen svart-vit i hela rummet. mer får ni inte veta ;)
Och denna vecka ska jag även göra en SIDECUT ;)
Vet att ja kommer ångra mig fett sen, men men man lever bara en gång ;)
Kommer bli såå smexigt, snacka om att folk kommer få en choock !
haha men vet ni vad lovers ja är för flumm just nu för att kunna blogga.
njut av denna låt och bild istället i know you love me !

Mona här

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
hur mår ni? jag mår jätte bra för er som är intresserade haha.
Nu  gästbloggar jag lite åt Michelles blogg som ni ser, bloggen bad mig komma och skriva lite. Den ba " M O O N A A A BLOGGAA A A Å Å T MI CH E LL E" ja ba åh nooo!! hahahahahah
Jag vill berätta lite för er hur jag ser på Michelle.
En svensk tjej, (min enda hel svenska vän), galen, skadad, sjuk, oblyg.... HAHHAH ne ne, Michelle är en av mina goda vänner, en tjej jag litar på upp till 100%, en tjej jag vet kommer ställa upp för mig, en tjej som verkligen har ett hjärta av guld! kärlek till dig my girl.
Jag är och Michelle är helt två olika personer, men ändå klickar vi så bra? de är faktiskt rätt konstigt. Vi är alldeles för olikaaaaaa. Vet inte hur de kan gå, va säger du miche piche?
På lördag händer de något jätte roligt! det är så att............ hhahahahahah Michelle kmr döda mig!
MICHELLE SKA SJUNGA MED SKOLKÖREN I MIKAELAKYRKAN!

blogga är inte direkt min favorit hobby om jag säger så, haha jag är nog den keffaste människan som kan blogga.
Förstår inte hur folk orkar typ lägga in bild på dagens outfit? eller skriva vad man har gjort under dagen? vem bryr sig? HAHAH ne men aså alla ni som läser, varför bryr ni er`?
Jag läser själv bloggar, men jag vet inte VARFÖR jag gör de, jag har inget svar till de, ni kanske kan hjälpa mig och typ säga vrf vi är så intresserade av varandras liv?

Nu såå ska jag fortsätta äta min Ben&jerry's, ni får fortsätta pilla er i näsan och få ut lite godsaker.
Adiooooos / Mona

Michelles favorit låt. typiskt svensk hahahaha! nej jag menar inget illa.

4 Oktober - förlåt

Hej älsklingar min  uppdatering suger hästballe jag vet !
Orkar inte heller blogga nu för ska slänga på lite mascara och sen dra ut.
Har suttit på ett möte från halv 1 till 3 typ sen satt jag inne på en intervju också.
bloggar senare meybe, love tö <3

3 Oktober - tell you later

sitter hemma hos diana ska snart dra, bloggar sen puss

3 Oktober - Yes ni ser rätt!

Jag och Diana går ut med våran ärliga relation nu! vi är lesbiska! :D

2 Oktober - livet är en fest njut av de

Hej alla älsklingar !
Jag är på FETT bra humör !
Sitter och taggar in kvällen till grymma part låtar !
Ska äta lite snart, sminka mig och så sen drar jag ut.
Ikväll blire en vild natt hemma hos Diana.
NJUUUT av denna grymma låt !

2 Oktober - för att jag är snygg

Visst är jag sexig i ansiktsmask ?

2 Oktober - bara för att ja inte har nått liv

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej

Vad står det i ditt femte sms?

Haha tja :) nä<3

Vem ringde dig senast?

Mona

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
En söt liten bild på en söt liten sak som mig !

Vilket språk är din mobil på?

Svenska 

Vad heter din ringsignal?
har aldrig ljudet på

Hur många sms har du i din inkorg?

Rensade precis, men just nu 18 st.

Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
A<3 Från Danne
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
A gör de <3 Danne

Hur många sms har du i kategorin "skickat".
11

Vem är din 13:e kontakt?
Aziz

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Dagge, haha hav var !

Ogillar du nr 5?
japp tyvär

Har du varit i hop med nr 1?
Haha nej de är en portkod
Vad har din mobil för färg?
PIINK BABY

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
Med bh eller utan bh ?

Hur mycket kontanter har du på dig?

300 i think

Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?

Barbie

Vad har du på dig på överkroppen just nu?

Bh & mitt söta snobben linne

Vad är det för märke på skorna du har på dig?

har inga skor just nu ?

Ett ljust eller mörkt rum?

ljust

Vad gjorde du vid midnatt?

sov

Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?

vette fan asså

Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Mammie

Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
mååånga

Vilken ålder har varit bäst hittills?
svår fråga

Dina värsta fiende?
finns bara en...

Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

nån random bild

Vad var det senaste du sa till någon?
nej för håriga pungar är äckliga och de är respektlöst att inte raka pungen, liksom hej lejon?

En miljon dollar eller förmågan att flyga?
förmågan att flyga
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
där har vi problemet.

2 Oktober - hej & hejdå

Hellu alla Michelle lovers !!
Skulle som sagt kolla på Saw 2 igår men fastnade framför datan med en väldigt viktig diskution. Sen fick jag inte igång ljudet så jag gav upp och somnade sur. Men vaknade glad av ett förlåt sms så allt har löst sig ! Nu ska jag spela musik, kolla mailen, maila iväg några viktiga mail och sen dra hem till lilla Mona som bor några hus bort. Sen ska jag vell hem & duscha för att sen gå och möta D maybe. Sen ska ja försöka träffa Diana och vem vet vad som händer senare emot kvällen.
Yes yes så ser min dag ut, så nu måste jag fixa allt innan lilla mona gjort sig klar kysss !!
sweet.

1 Oktober - du är vänskap

Börjar tappa kontakten med min barndomsvän, min vän, min allra bästa vän, den personen som alltid funnits där för mig. Måste få träffa dig snart, saknar dig så att det gör ont.



1 Oktober - förstå ironin i de hela

me want you lika a "kompis kompis" if you understand what the face a mean ?

Or do you wanna be... my.. man ?(A)
marrryyy mee, i gonna be a veary goodi wife, promisse !

1 Oktober - ja går och dör

Nej nu ska jag lägga mig i min soffa och tycka synd om mig själv.
I morron tänker jag fan inte sitta hemma, i morron ska jag ut och luffa som en jävla luffare.
Nej nu ska jag dricka min cola, äte mina djungelvårl & bublizz samt kolla på Saw 2.
Kyss, smek & lite gummilek har aldriskadat !

1 Oktober - det kliar i fingrarna

Jag har nog aldrig förstått de där med att vara som alla andra.
varför smälta in när man kan sticka ut ? varför vara dyster när man kan vara hyper ? varför leka snäll när man kan vara värsta bitchen ? varför ta åt sig när man kan skratta åt kommentarerna ? varför bry sig liksom ?

varför vara någon annn när man kan vara sig själv ?varför vara normal när man kan vara som mig? haha

är fan inte normal nånstans, jag dansar, hojtar och tro mig. Folk vet när jag är i närheten...
Självsäker är jag däremot också, jag vågar stå för den jag är, jag vågar erkänna mina misstag jag står för det jag säger jag står för det jag gör. Jag vågar helt enkelt vara mig själv. anntingen så älskar man mig, eller så hatar man mig. Jag har många vänner, både falska och sanna, men jag skiter i vilket. Folk får snacka så mycket skit om mig som de vill, jag vet fortfarande vem jag är.
Vart vill jag komma ?
Jo våga stå ut, våga vara dig själv. Jag är mig själv varje dag !

1 Oktober - ÖGONGODIS

Vad vore livet utan min underbara facebook ?
AAh, sååå smoking hot, ögongodis kallas de ;)

1 Oktober - Michelle goes kock

Idag serverar Michelle;
"Friterade" potatisbitar med fiskpinnar & remuladsås
till efterätt blir de;
kladdkaka eller chokladpuddiing !
Allting är SJÄÄLVKLART mjölfritt !

1 Oktober - respektlös

Jaffar Alswedi - ge mig ditt nr michelle vi borde ha kontakt med varan så kan vi ha lite myssspysss tillsammans nån gång elleh?
Michelle Andree -
Ah visst !
Självklart ska du få mitt nummer
hej-du kan dra åt helvete
fint nummer va :)
Människor väx upp nångång

1 Oktober - gråter av skratt

förlåt men jag dör av garv...
Erik; olut ja lutka = rakkaus
Oscar; vastaus arvoitukseen elämän
------------------------------------------
Oscar; Olen kova kuin kivi! Haluaisitko levitä voita minun vatsaan?
Erik; Kyllä kiitos
---------------------------------------------------------------
Ni = humor.



1 Oktober - S-J-U-K

Jag är arg, på mig själv, för att jag lyckats blivit sjuk...
Hela söndagen-tisdagen mådde jag jätte illa.
Onsdag-fredag har jag haft halsont.'
och vet ni vad, idag känner jag att ja behöver ligga i min soffa och tycka synd om mig själv.
Vilket jag gör också, så blir ingen mer uppdate idag för jag är som sagt sjuk.
Hoppas ni förstått de nu, och fattat att ni ska tycka synd om den SJUKA michelle.
S-jälvmorsbelägen
J-ätte trött på livet
U-rsinnig
K-ött sugen
Hejdå.

RSS 2.0