30 April - MAT

Är jätte trött och mår jätte konstigt.
Idag äre valborg och jag ska bara vara hemma, plugga och lämna in lite arbeten.
Nu ska ja slänga upp håret i en toffs borsta tänderna och gå iväg till affären och köpa lite mat. Känns som en riktig bakis dag idag, men jag är bara helt utmattad efter denna vecka. Hoppas ni får en underbar valborg allihoppa ! Själv ska ja vara med familjen och ta emot alla fulla samtal och se till att alla kommer hem ordenkligt ! Ska ringa och kolla ifall Billy kommit hem från Tyskland än också. Hare gött.

30 April - love


Du är den första jag ser på morgonen, du är den jag spenderar mina dagar med, du är den sista jag ser innan jag somnar. Hur mycket jag än skulle försöka, så skulle det aldrig gå att beskriva min kärlek till dig. Du är allt för mig... Jag minns när du skadat tassen och jag ringde alla djurskjuhus i Stockholm och grät. När vi var hos veterinären och du skulle sitta i mitt knä, alla gånger jag hämtat dig på dagis och du är så glad så du inte vet vart du ska ta vägen, alla gånger jag vaknar upp och du ligger bredvid mig.. För vissa är du bara en hund, för mig, är du hela min värld. Skulle de brinna är du den första jag skulle rädda. Jag älskar dej mer än allt annat på denna jord och jag menar det verkligen Chanel. <3


29 April - bäst på att videoblogga


28 April - bloggar på lördag

Jag är nyduschad i fall ni undrade. Sklle jätte gärna vilja blogga men har massor att göra inför morgondagen. Mer om i morron får ni... på lördag kanske ? lär inte hinna blogga i morron. Ska upp klockan 5 när jag egentligen börjar 9, förklarar på lördag i think, ni får dagdrömma om mina dagar så länge !
By the way, börjar med dagens kille nästa vecka !


27 April - fina människor


Glöm aldrig att ta min blogg med en nypa salt.

27 April - angående mitt hår

Eftersom så många frågar om mitt hår al the time så tänkte jag berätta lite.
Ja jag har färgat håret, 4 eller 5 gånger under en vecka. Jag är inte klar.
Här har ni lite bilder hur det sett ut under den veckan ja färgade håret som mest.
Ska färga om det i veckan igen, visst har de förändrats mycket under en vecka ?
Vad jag ska färga till är privat, jag ska INTE bli blond jag ska INTE bli brunett. Ni får se ! =)

27 April - Hellu fuckers

Hej.
Jag har haft en riktigt skit dag idag, var stressad i morse, fick reda på dåliga nyheter i morse så allting har bara gått snett sen dess. Hade även muntligt förhör idag som sög getpung. Sen skulle jag sitta 45 minuter och vänta på att alla andra skulle bli klara så vi kunde gå igenom nånting sen sluta... Aldrig i livet, så ringde Billisen och tjurade när ja gick hemmåt. Nu väntar jag på att Mamma ska komma hem med mat till mig. Har ingenting mer vettigt att skriva idag tyvär. Hare gött helt enkelt.


26 April - raise your weapon

Rippin' my heart was so easy, so easy, launch your assault now, take it easy. Raise your weapon, raise your weapon, one word and it's over. rippin' through like a missile, rippin' through my heart, rob me of this love. Raise your weapon, raise your weapon... And it's over.

Love your ego, you won't feel a thing, always number one, the pen with a bent wrist crooked king, sign away our peace, for your war, one word and it's over. Dropping your bombs now, on all we've built, how does it feel now to watch it burn, burn, burn? Raise your weapons, raise your weapons... And its over.




26 April - Min dag idag

God eftermiddag.
Jag måste få börja inlägget med att medela er om att jag saknar Billy så fucking extremt mycket ! saknar hans dumma kommentarer, saknar hans ärlighet, finns ingen ärligare människa än Billy, Saknar att ha nån att sova bredvid, saknar att bråka om täcket, saknar att åka tjur, saknar att hålla i Billys hand, saknar att pussas. Jag saknar kärlek. Det är inte Billy jag saknar egentligen, det är kärleken... Kärleken mellan två människor. Haha men sjävlklart så saknar jag min pöjk
Michelle: Saaaknar dej billisen !
det är nu du ska säga att du saknar mig också..
Billy: du var ju här i helgen... ja tänker ju inte ljuga...
Vissa skulle ja jätte illa vid, men jag känner Billy så pass väl att jag vet vad han menar.
För mycket snack om pöjkar !
Idag var jag i skolan sen mötte jag Diana och Terese så gick vi runt i skärtholmen och jag köpte balonger med helium och sprang runt och lät som en smurf. Ni ska få se videoklipp på det sen. Sen åkte jag och Diana och hämta och lämna Chanel hos mig så åkte vi till Tereses nya lägenhet och blev bjudna på en jätte god middag. HAHA vi har döpt om Tereses katter till Diana och Michelle. Men egentligen heter dem Nefflie och Galya (enligt mig). Nefflie snodde min bikini och sprang iväg med den hela tiden.
Kom hem för en stund sen och precis vart ute med Chanel !

Älskar dig mer än mäst... <3

26 April - Godmorgon !

Godmorgon !
Mår mycket bättre idag.
Igår när jag kom hem och när chanel såg mig föll jag ihop och började gråta. Finns INGENTING jag älskar så mycket som jag älskar Chanel. Bebisen var så glad hon visste inte vart hon skulle ta vägen så hon la sig på mig och gnällde. Min kärlek... <3
Nu ska jag lämna min kärlek på dagis sen ska jag trampa vidare till skolan. På något konstigt sätt känner jag mig faktiskt riktigt taggad för skolan, för stunden i alla fall. Dock saknar jag min lille billie jätte mycket. Något jag helt enkelt får lära mig leva med. Ska defenitivt dit i sommar ett tag !!!
Nu måste jag borsta mina tänder, puss !

25 April - små presenter

Kolla vad ja fick av mormor när ja kom hem !!!

vykort med miii på !

Ett snabbt antecknings block med Chanel på <3

Anteckningsblock med mig på framsidan

Musmatta med älsklingen

25 April - Hemma i Stockholm

Vet inte riktigt vart jag ska börja... Har haft det så extremt skönt att det inte är klokt...
Resan dit tog 2 timmar och 20 minuter var framme halv 11. Richard och Billy kom och hämtade mig med Tjuren (billys dodge) så åkte vi till Donken och pöjkarna åt mat. Sen fick jag en rundtur med tjuren i Söderköping vi stannade vid en mack och snackade med några. Jag och Billy var hemma till 12 så invigde vi Stoffans bubbelbad. Var jätte mysigt sen somnade vi på soffan till en film men vaknade och la oss i sängen.
Söndagen: Vi gick upp och åt frukost på Stoffans altan jätte fin utsikt är det. Så åkte vi och hämtade Richard och tog Richards sportbil till Jim. Jag solde hos Jim medans mina killar grillade till mig, satt jätte skönt med en cider i handen. Så åt vi och sen åkte vi livräddningsbåt tror ja det heter, 2 olika  och hade det jätte mysigt. Sen åkte Jag, Richard och Billy med tjuren och hjälpte Billys mamma att flytta Billys Leguan eller hur den äckliga saken stavas. Klockan var mycket då och jag och Billy åkte hem till honom och kollade på film. Så kom Stoffan och höll oss sociala. Sen sooov vi !  
Måndags: Vaknade av att Billy hoppade på mig... Haha vi hade bråkat i sömnen.. Eller jag bråkade med billy. Den jäveln snodde allt täcke och låg med ryggen emot mig så när jag ska ta täcket säger han "stick härifrån" HAHA så då drog jag täcket ifrån honom. Efter ett tag vände han sig om och låg sked med mig. Han insåg väl att man inte ska bråka med michelle när hon sover. På morgonen i allafall så hoppade han på mig och han red av mig och stönade och sa att min snopp var jätte stor. Haha japp Billy är lite cepe. Så gjorde han i alla fall gröt till mig sen meckade han och Stoffan med bilen och nån cross medans jag solade, tills stoffan hälde vatten på mig. Stoffan heter egentligen Christoffer om ni undrar haha. Jag och Billy åkte till bönan (Oskar) och Linn och åt tacos så kom en annan pöjke dit. Sen körde billy mig till bussen. Började gråta när ja satt på bussen saknar Billy något enormt även fast han kan vara ett svin.
Jag och Billy är bara kompisar så ni behöver inte göra detta till världens scener, finns en annan kille jag tycker om (A). Här får ni de fåstaka bilderna jag tog idag... Orkade inte ta med kameran överallt !

Billys "lägenhet" jätte mysigt !

Haha jag 2 på natten...


Låg som sagt och solade och hade et jätte mysigt, blek jag ser ut att vara !

Billy fixar bromsarna. Älskar Billys kropp, seriöst så ska killar se ut.  Ska be honom skicka en bild sen, han har EXTREMT fin kropp !


25 April - Hos Billy

Heeej sötnosar !!
Sitter hemma hos billisen nyvaken och billy lagar mannagrynsgröt till mig :)
Kommer hem till 20 tiden idag så då ska ni få en massa bloggning kan jag lova. dock har ja inte tagit några bilder tyvär... Idag ska vi alla fall bara vara hemma och billy ska mecka med bilen och ja ska sola på gården. jätte fint väder här ! Puss på er sötnosar !

23 April - söderköping ?

Behöver komma bort lite, så drar ner till Söderköping idag ! Haha spontant sådär...

23 April - cepe hund

När jag kom hem igår var min läxa uppkäkad, mitt påskägg och allt godis. Jag blev jätte arg och började skrika. CHanel fattade vinkeln och la sig i sin säng med de där valpögonen som man bara inte kan motså.. Så jag tog ett kort och efter kortet satte ja mig på golvet och började gråta, då sprang hon fram till mig och pussade mig, sa förlåt och så blev vi sams. I fall ni undrade liksom....

23 April - fuck påsk


Inte min dag idag...  Idag vill jag Supa, Spy, Knulla och glömma problem. Men inte alltid man får som man vill vettni.. Mår jätte illa och mammie försöker få i mig lite mat, så lovat att följa med till aspudds parken och grilla. Sen drar jag nog förmofligen till Stefan och bölar lite. Låter underbart.

23 April - kan man säga godmorron ?

Godmorgon...
Har inte sovit nånting inatt eftersom jag bara låg och skakade. Fryser fortfarande som in i helvete ! Legat med 3 duntäcken och det har inte hjälpt. Ska börja klä på mig i alla fall och möta mamma för att grilla och försöka få tillbax lite kroppsvärme. Sitter just nu och pratar med Andreas haha, vem vet kanske drar dit senare idag.
Såhär snygg är jag just nu... efter 0 timmars sömn ! Mitt hår tendensen att se bedrövligt ut på mornarna.

23 April - gårdagen

Hellu !
började dagen med en prommenad med dilnaz sen satt vi och solade i 2 timmar. När jag kom hem lagade mammie mat till mig. Mötte sen upp Diana och så mötte vi Nenne och prommenerade till vinterviken. När vi kom dit var ja tvungen att gå tillbaka för att möta Andreas och Dennis. Hahaha så jag andreas och dennis gick tillbaka ner till vattnet. Men killarna var tvugna att dra - på grund av en grej. Men han ringde och bad om ursäkt sen. Så vi ska ta igen de nästa vecka tror ja de var. Så tro det eller ej, men jaaaaaaag baade ! haha fröös ihjäl ! dock fick diana ingen bra bild på det eftersom kameran dog när ja var i vattnet.. (klockan var 22.30 fattar ni hur kallt de var) men de finns en bild när ja är på väg upp. skrek av smärta gjorde så jävla ont har ftr knappt nån känsel i fötterna. Så sa vi hejdå till nenne och gick upp emot centrum där cribbe och hans kompis hämtade oss. vi åkte och köpte godis sen körde de hem oss. Ja och diana gick till mig hämtade chanel och så släppte ja av henne vid tunnelbanan ! Det var min dag, har intresseklubben hunnit annteckna ? Jag fryser som fan så ska sova nu ! Gönatt

23 April - bilder från dagen


22 April - feel goood


HAHAH min mamma är för gullig ibland !
Skulle leta påskägg... de tog mig 5 minuter om inte mindre... Haha sen i påskägget ligger ett till ägg, med djungelvrål och ansiktsmask ! Kan livet bli bättre ? Oh yes !
Ska möta Diana snart för mys och ännu mer mys på berget, tro det eller ej men jag ska BADA. Ska fotta en massa också, LÖV YÖ GAYS !

22 April - Hellu babies


22 April - Godmorgon

Godmorron


22 April - cepe 1 och 2

Skulle tagit en pause.. Men ringde ett viktigt samtal och fick ut det mesta av mina tankar så mår bättre..
Haha sen att man råkar ha ett cepe till vän gjorde saken så mycket bättre. Om ett skratt förlänger livet är jag odödlig just nu.. Slutade med att jag låg på golvet och skrek och grät så min hund undra vad fan som hände. Imorron ska jag möta Dilnaz klockan ett sen senare emot kvällen ska jag BADA tro det eller ej men jag ska fan bada ! Diana ska vara fotograf så de blir massa bilder jag lovar ! Nu ska hunden få kissa, även jag behöver lätta lite på trycket. God natt alla underbara och kära !

(finns en bättre remix men hittar den inte)

22 April - HAHAHAHAHAAHAHA

Michelle säger:
men ja vågar inte fråga
diana säger:
annars gör jag det
Michelle säger:
hahaha och vad tänker du säga ?
diana säger:Hejsan Anonym det är jag diana som va helt pakad sist vi sågs! michelle Andree du vet undrar om du vill följa med o bada imorgon koom igen nu anonym jag bjuder på käk
Michelle säger:
HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
NEEJ
HAHAHHA
AHAHAHAH
diana säger:
hahahaahahahah
Michelle säger:
VET DU ATT JA ÄLSKAR DIG ?HAHAHA
diana säger:
cepe
Michelle säger:
HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAHAHAHA
dett ska upp på bloggen !
diana säger:
neeeeeeeeeeeeeej
pinsamt! '
jag skämmer ju fan ut mig ! Hej jag heter Diana o jag är cepe .. jag älskar att skriva cepe saker om killar Michelle gillar! hejdå!
Michelle:
HAHAHAHHAhAHHAHAHAHHAHA
diana säger:
sluta ! det va inte roligt
Michelle säger:
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA ´
diana säger:
hej jag heter Michelle Andree och jag har cepe humor när jag snackar med min cepe kompis Diana Jorring hejdå
Michelle säger:
hahah
CEEEPEEE
HAHAHA
AHHAHA
HAHA
diana säger:
hahahahh ajg är inte cepe jag är rikstunga skogsthailändaren !
Michelle säger:
HAHAHHAHA
diana säger:
hahahah får tårar !
Michelle säger:
jag bölar HAHAHAH
diana säger:
HAHHAHAHAHAHAHA


21 April - pause


Människor behöver tid för att läka sina sår, jag behöver en evighet att försöka....
Kommer uppdatera när jag mår bättre behöver verkligen tänka igenom saker, ibland gör vi människor så dumma saker men ändå så kallar vi oss "det smartaste djuret" yeah sure. Anntingen är det bara jag som är korkad eller så är alla andra också det. vem vet... Det enda jag vet just nu är att när jag behöver dig som mest tar jag alltid avstånd, det är så jag fungerar dumt nog.. Önskar av allt att du skulle läsa det här och bara ligga bredvid mig och trösta mig.. men drömma... Det gör man alltid... I alla fall jag.

19 April - Party Bitch


21 Maj är de Party med Hawaii tema - GRYMT
Hör av er om ni vill komma
072 - 32 900 72

18 April - my day

Hej sötnosar !
Kom hem för en liten stund sen har vart ute hela dan idag och bränt mig lite i ansiktet haha !
Började dagen med att lämna Chanel på dagis, åkte hem och fixade mig, åkte sen och mötte Leo så tog vi en prommenad ner till sätra badet satt där och pratade i en timma. Haha Leo's hund hade riktigt kul med stenen, eller hans kompis sten som bor i sätra HAHA !  Sen började vi gå hemmåt och ja åkte och hämtade Chanel. Sen åkte vi raka vägen till farmor. Ja och farmor gick runt lite i fältöversten och så färgade jag hennes hår. Sen nu är ja hemma... 

18 April - bilder


17 April - Snabb Shopping


17 April - kortfattat

Heejsaan !
Igår så åkte jag till min kära Farmor, vi shoppade lite och ja råkade få med mig en sjukt snygg kavaj ! Så åt vi en jätte god middag och pratade en massa.
Idag så har ja varit ute hos mormor och grillat hela dagen, tränat Agility med Chanel också. Har haft en jätte mysig helg helt enkelt !
Morgondagens planer
* Lämna Chanel på dagis
* Tvätta
* Hämta Chanel
* Åka till Farmor

16 April - Farmor <3

"Ser du inte vad smal jag blivit Michelle, riktig beach 2011" // Farmor
HAHAHHAHA är inte min farmor lite för söt ibland ?

15 April - friday

Hellu lovers !
Ligger i sängen och lyssnar på lite musik. Ska tillbringa min kära fredagskväll med min enda kärlek - Chanel <3 Vad vore jag utan min prinsessa ? Sen ska vi sova riiiktigt läng i morron ! Gosa i sängen hela morgonen skedliggandes och dra i hennes fläsk, aah that's life ! Haha !
Milo är här så Chanel är uber glad och springer runt, ska nog ut i köket och dricka lite vin med mamma, eller ja i alla fall lukta på vinet, för de smakar bajs uppriktigt sagt så får låtsas dricka, mamma kallar mig nämligen klenis. Haha vilken mamma jag har... Hoppas ni har en underbar fredag !
I morron ska ja hem till min kära farmor kanske med min lillasyster annars åker ja dit själv.
Ska även göra klart en sak i morron, om de ens blir sista gången. Kiss
Sometimes i love my cocksucker lips.

15 April - egokär

Folk brukar ha affischer på deras idoler, jag har en spegel.


15 April - die

Jag är på jätte dåligt humör, faktiskt...
Vaknade på helt fel sida och kunde knappt sova, så med min rosa mjukisdress släpade jag mig iväg till skolan. Började dagen med SO prov sen stöd, musik & klassråd. Hela lunchen och alla raster vi haft så har jag solat på vår nya fotbollsplan. Orkade verkligen inte gå på den sista lektionen så låg kvar på fotbollsplanen och solade lekte lite med Jessica och SJÄLVKLART så börjar rykterna gå... Orkar inte bry mig, inte värt de. Nu väntar jag på mamma, vi ska fixa lite sen ska ja ta en lång och skön dusch.
Byeeee


14 April - Sebastian D


14 April - wuppss

Hej igen !
HAHA asså kan de bli mer tråkigare inlägg under en dag ?
Aja, hur löste jag det stora problemet med maten ?
Jo en fet flottig pizza med cola !
Nu måste jag faktiskt sätta mig och plugga...
Har So prov i morgon och så har jag engelska glosor och engelska inlämning..
So provet ska ja plugga till nu, glosorna får ja plugga till i skolan och inlämningen får skickas in i helgen. Kill me.


14 April - matförgiftning

Vill ni veta en hemlis ?
Jag är världens bästa barnvakt ! HAHA !
Ska passa min lillebror till ikväll. utan att behöva bråka så har duktiga lilla jag skrivit ett schema !
17.00-17.30 Plugga
17.30-21.00 dator
HAHAHAHAHAHAH
När han satt och pluggade sprang ja runt och dansade med hög volym, de gör ja även nu när han sitter vid datan, men hallå man måste ha kul för att må bra ? Stackars grannar bara...
Dock har vi de där problemet med matlagningen....
han måste ju äta nånting, jag är ju kock men vill inte använda mina talanger för ofta så hur löser man de ? Kanske köpa pizza ? Nej Nu ska Jag laga mat, och förmodligen förgifta min lillebror !
CRED TILL MIG !

14 April - Skjorta Kavaj & Röda Byxor

Ni har väl hört Peters låt ?
Hahaha den är såå dålig att den blir bra !
Skjorta kavaj och röööda byxor rööööda byxor.
Sprang runt imorse och sjöng den, Mammie undrade hur mkt tabletter jag käkat.
jag menar rööööööööööööööööööööda byxor !

14 April - intresse klubben anntecknar


Hej sötnosar !
Har haft en skön och lugn dag idag, tummen upp för de. Började dagen med ett Matte prov sen vart de film tittning. Efter de så hade vi svenska lektion men ja Miguel & Marek gick ut och jobbade så ja kunde passa på med brännan ;) Blev inte så mkt jobbande vi satt mest och skratta och lyssna på musik.... Sen vart de Påskbufé efter de åkte jag hem och somnade. har hämtat chanel och nu ligger jag i sängen.
Intressant inlägg ellehur ?

13 April - Michelle älskar att flörta

MA; Tillsammans med dig i mina drömmar
M; Det vill jag drömma !
MA; hur vill du att jag ska tolka det?
M; precis som du vill att jag ska tolka ditt.
MA; flörtar du med mig ?
M; frågan är om du vill att jag ska flörta med dig ?

13 April - Kim S


Alla gånger du ställt upp för mig, gången du körde mig till akuten, alla gånger vi åkt runt i din bil, alla gånger vi krockat.... Allt med dig är speciellt, för du är speciell för mig. Finns ingen människa jag älskar mer i världen än vad jag älskar dig. Skulle offra allt för dig, precis så som du gjort för mig.
Tack för att du finns kära vän, vet inte vad världen vore utan dig.

13 April - sommar känslor


13 April - förlåt

Hejsan allihoppa !
Jag är inte så bra på att uppdatera jag vet men jag har mina orsaker..
Håller just nu på med ett projekt som tar kanske 4 per dag.
Det kommer inte heller vara klart förns på måndag ungefär !
Så jag LOVAR att nästa vecka ska ni få veta vad ja hållt på med.
Skulle behöva plugga just nu men lat som ja är så sitter ja vid datan...

12 April - morot

Hellu !
Ska fixa lite grejer nu,  ni får se allt när saker och ting är klara ! Lovar att de blir en överaskning !
Därför ja inte vart spec världsbäst på att blogga.
by the way, adam är mitt kk !
HAHA seee yooou

12 April - Billy S


12 April - vad har lilla michelle gjort ?


11 April - vet ni vad ja ska göra för bus ?


10 April - Jag är din djävul


Vet du vad din lilla äckliga jävel !
Jag kanske är gullig och söt på utsidan,
men på insidan är jag den värsta djävulen du någonsin träffat.
Förisktig med vad du önskar dig, för just nu önskar du dig död.
Stoppa upp fingret i röven, de lär lukta lika gott som ditt face sen.
När jag sa "rör du, dör du" så menade jag de.
Be careful, du vet inte vad du gett dig in på.
Gör mig en tjänst, gå och häng dig.
 (innan nån annan gör de åt mig)


10 April - de spränger mina öron



10 April - jag älskar dig Chanel


10 April - take care

Sitter här i min säng och funderar, som vanligt dåra...
Vet inte om jag ska skratta eller gråta, vara arg eller besviken. Eller bara låta det vara.
Det är dags att börja ta tag i saker, på riktigt. Då menar jag det verkligen !
I morron är de en ny vecka, men nya tag - starka tag.


10 April - feel good

Vart ute hela morgonen, ni ska få massa bilder sen.
Nöj er med mina sillis läppar sålänge.

9 April - <3

Sovdag idag, uppdaterar i morron !


8 April - hello fuckers

God kväll, hoppas ni har en jätte fin kväll.
Började min dag med Engelska nationella skriftlig 80 minuter, sen 30 mins rast, sen engelska nationella hörförståelse 60 minuter. Luch och sen engelska lektion då vi läxförhör och sen arbetade vi. Så jag är jätte trött på allt engelsktalande idag...
Efter skolan tog ja sällsis med Mojje & Ille till Liljeholmen hämtade chanel och somnade hemma. Sen åkte ja till skärholmen och åt en fet meny på donken. Gick till Abra Kadabra och hämtade ut min lön och så gick ja ner lät Dania leka lite så passade ja på att hjälpa halima med kalaset och pratade lite skit med henne. Sen åkte ja hem, duschade chanel och nu käkar ja godis. känner mig rätt rutten så ska ut med chanel sen sova. är så sjukt seg idag !
I morron har jag 3 alternativ...
1. Träffa Adam L H
2. Gå på Marias fest
3. Träffa Fredrik P
får se vad ja gör... Nu ska chanel få kissa i allafall.
Hoppas ni har en bättre fredag än mig !

7 April - Adam L H

Dagens kille blir Adam L H som även fyller år idag !
Grattis min lilla daaarling !

7 April - fuck this shit

Skulle gå upp klockan sex idag... men hade tydligen lyckats stänga av väckarklockan så vaknade halv åtta - lyckat. Ringde Billy och vi bråkade. Stressade till skolan och kom 1 timma försent. Hade Non smoking generation möte typ sen läste jag en timma, efter de blev de en prommenad och lunch. Skulle redovisa efter lunchen men hade glömt mina papper hemma så smet hem. Eller till liljeholmen där ja satte mig på donken med en shake och pratade med Kim i en halvtimma. Sen åkte jag och hämtade Chanel och gick hem. Halv 7 ska jag vara i skolan för att ha en franska lektion.
Det är inte min dag idag, allting går åt helvete. Fuck this shit.
Är så satans jävla trött sov ingenting inatt typ, SÖMNA JA TACK.

7 April - hate it

jag hatar att såra människor... det är det värsta jag vet.
men ibland måste man vara ärlig, trotts att de skadar...

6 April - my day

Kom hem för en stund sen...
Hoppade på Dianas tunnelbana, så åkte vi till liljeholmen och tog en prommenad runt viken, vi stannade vid bron och pratade en timma. Sen rörde vi oss emot vårberg och gick upp emot lillholm. Där var varenda jävla kille i hela jävla skärholmen, kändes de som. Var där ett tag, sen föllde vi Khem hem och mötte Leo & Norra. Pratade med leo och även med viktor. Sen så åkte jag hem, nu är jag hemma och håller fredrik social på msn. Ska snart hoppa in i en dusch och sova !

6 April - Diana <3


Ska möta Diana snart för att gå en prommenad runt vattnet i liljeholmen/trekanten.
Behöver förklara lite grejer för henne..
Ingenting är värt att förstöra vänskapen.

6 April - Mattias R


6 April - Hello babies

hej sötnosar.
Förlåt för mina oseriösa inlägg igår men lite humor skadar väl ändå aldrig.
Dagarna går på fint här ! Dock var jag jätte trött sista lektionen och den varade i nästan 3 timmar så sov en liten stund. Idag ska jag bara ta det lungt och plugga till redovisningen i engelskan i morgon. Såhär ser min vecka, och min kommande vecka ut.

Torsdag; muntlig redovisning engelska, non smoking generation, åka till Stefan.
Fredag; Nationella engelska B, engelska läxförhör, prommenad med leo
Lördag; Träffa Adam
Söndag; vila upp mig inför nästa vecka
Måndag; möte (tänker inte gå) kör lektion
tisdag; svenska läxa
onsdag; nationella engelska C, So prov muntlig
torsdag; matte prov (tror de var på torsdagen)
Fredag; So prov skriftlig

Mycket prov den kommande veckan ! Nu ska ja äta lite sen måste jag även prata med Viktor... Uppdaterar senare !

5 Mars - HAHAHAHHAA

 
Tänk om ALLA företag skulle tillverka kondomer...
Gevalia kondomer: När du får oväntat besök
Nokia kondomer: Connecting people
Lätta kondomer: När du bestämt dig
GB-glass kondomer: Jag o min Magnum
Always kondomer: En renare och torrare känsla
Lóreal kondomer: Because you´re worth it
Com Hem: Jättesnabbt & jättebra!
OLW kondomer: Nu är det dax för fredags mys
Nike kondomer : Just do it.

5 Mars - Nabbe M


5 April - Den feta pizzan satt fint

Hej sötnosar !
Skoldagen har gått jätte bra, dock kom jag lite väl sent i morse haha ! Somnade faktiskt på tunnelbanan...
Efter skolan åkte jag och hämtade Chanel, åkte hem och sen gick jag och åt en fet jävla flottig pizza, den satt fint i magen ska ni veta. När ja kom hem så satte ja mig precis vid datan då Mona tvingar med mig till Strjärtholmen för en prommenad. Så de var bara att springa till tuben och åka dit. Där mötte jag Camme & Mona (Ilham vågade inte komma för ja hade Chanel med mig HAHA). Vi tog en mysig liten prommenad och pratade om allt möjligt, sen åkte lilla jag och min "lilla" hund hem och nu ligger ja här i min stekiga säng. Jag har lite svårt för att vara seriös idag !

4 April - Stefan S


4 April - riktigt bra dag !

Hej !
Jag är på strålande humör idag !!! Vet inte riktigt varför men allting går bara skit bra idag !
Började dagen med att Billy ringde och väckte mig, så hade ja nästan 2 timmars samtal med honom och Richard i telefon, haha inga kommentarer på de ! Missade gympan men snackade med min älsklind Dilnaz istället ! Sen har dagen bara flytit på ! Leo skulle kommit till skolan men han hann inte. När jag kom hem så kom Lisbth och Milo ! Så Chanel är helt slut lekt och ja käkar mina brago kex och tänkte kolla BB nu =) Ska slänga in dagens kille också ! PUUUUUUUUSSS

3 April - jävla idiot

Sååå förbannad på leo just nu....
Ska gå ut och kissa chanel sen tänker jag sova...
Ni får en bild på mig och min darling Dilnaz så länge.

3 April - HAHAH !

Michelle säger:
Nej men Adam allvarligt talat nu
jag är helt seriös
Adam säger:
Med?
Michelle säger:
Allt
Adam säger:
Okej vi satsar.
Michelle säger:
på ?
Adam säger:
På oss babe.
Michelle säger:
Ojda !
Adam säger:
Är du rädd ?
Michelle säger:
Lite (A)


3 April - Cp 1 & Cp 2

Michelle säger:
billy lilla billy
billy säger:
va ere
Michelle säger:
DU ÄR SÅÅ SÖÖÖÖT
billy säger:
EEEEEEEEEEEEEEERRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
Michelle säger:
SÅÅÅ ÄÄÄÄÄREEEEEEEEH
billy säger:
ååh, föd mina barn Michelle
Michelle säger:
jaag skaaa !!
billy säger:
skojjjjjja lille chubby
Michelle säger:
Liillesskuuuttiiis
billy säger:
u & me, happily ever after
Michelle säger:
yeaah SURE.
aw
är de ett frieri?
billy säger:
du är för liiten för att ingå äktenskap
Michelle säger:
Inte med dej


3 April - godmorgon

God morgon alla morgonpigga !
Igår så kom Rebecca hit, vi snackade en massa om en massa skit haha och lite skit om en person som tydligen påstått att jag dejtar en kille som är bög ? jaahja :D Haha bitch.
Sen när rebecca åkt hem så åt jag lite och drog till stjärtholmen och mötte Diana, Gabbi & Petra. Vi åkte runt lite och träffade även på Jonas ! Kom hem vid 12 tiden och somnade direkt. Idag ska ja förmodligen bara soooova i min underbart sköna säng ! men först ska jag nog tvätta bort allt smink eftersom jag somnade med de igår, så sexiiigt ! Gonatt

2 April - Dagens dåra

Hääär har ni dagens !


1 April - Gonatt

Var ute på 1 timmas prommenad med Timmy och snackade en massa.
Nu tänkte jag lägga mig och sova, ska försöka hinna åka till farmor i morron för att hämta kameran sen träffa rebecca och senare mot kvällen kanske Leo ! Nu ska ja bädda ner mig gonatt !
by the way, cred till mig som uppdaterat grymt bra idag !

1 April - stress

ska slänga på mig några kläder nu och borsta tänderna sen springer ja och möter timmmy !
Hoppas ni får en underbar fredags kväll !


1 April - Timmy S


Killen till höger

1 April - Hello babies

God eftermiddag eller kväll kanske man ska säga !
Det är första april idag och har vart en riktigt lyckad dag !
Igår så joggade jag 20 minute konstant under gympan, och drog ut och joggade med lillebrosan när ja kom hem också !! Dock har jag en fet träningsvärk idag som svider rejält kan jag säga.
Stressade till skolan idag för att hinna käka lite frukost på IT Cafet..
lrarna har börjat med nått nytt att de låser klassrummet 1 minut efter vi börjat och ringer hem till dem som kommer försent... Mamma lär få många samtal. första dagen de börjar med de och mamma får hem 2 samtal HAHA !
Jag och Leo gick även ut med idag att vi är tillsammans ! Grattiis till oss ! <3
Nu ska ja sega vid datan lite och vänta på Timmy som ska komma.
Vi ska ta en låång skön prommenad och snacka skit !
Inte träffat honom på evigheter, och i morron ska ja träffa Rebecca !

1 April - Safiya

Heej Safiya gumman !!!
kontakta mig på min msn istället [email protected]
PUSS

RSS 2.0