30 Januari - godnatt

Duscha & Sova.
Godnatt.

30 Januari - vilken kväll...

God morgon !
Igår vid halv 10 åkte jag till Skärtholmen och mötte upp Terese och Diana. Chanel har lite problem med att stanna så Chanel råkade välta omkull Terese igår när vi träffades HAHA ! Vi prommenerade till Statoil och sen mötte vi Gustav så skulle vi handla i en selecta atomat och ja de gick ju sådar... Slutade med att ja fick köra lite kickboxning eller vad man nu ska kalla de. Ni ska få ett videoklipp sen promisse ! HAHA en anann rolig sak som hände.. Det kommer fram en kille till oss och frågar efter hasch jag börjar självklart driva med honom.. Efter ett tag så går han. Haha då fattade vi att han var civilare... Skulle sagt att vi hade hasch bara för att driva med honom men fan att ja inte gjorde det ! Hade i alla fall ett extremt samtal med honom om att man inte ska knarka osv.. Sen så tog vi bussen till Terese och ja somnade i skaplig tid. Kom hem för en stund sen och ska städa i mitt rum nu sen ska ja ta en dusch samt glo på 2 och en halv män ! Har laddat ner säsong 1 och 2. Ska börja ladda ner de andra säsongerna osså ! Kyss på er !
Min vecka;
Måndag: följa med tess när hon tatuerar sig
Tisdag: Richard kommer och hämtar mig
Onsdag: Träffa Camilla
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: Billy kommer förmodligen
Söndag: bille åker nog hem :(

29 Januari - lita på magkänslan...

Hello !
Jag är helt slut i hela kroppen... Jobbade till klockan fyra skulle jobbat till klockan fem men var tvungen att gå en timma tidigare. Så när ja kom hem var ja helt slut efersom ja stod under hela 4 timmar eller ja sprang runt.. I alla fall kollade på en film. La ifrån mig telefonen en stund, och bara njöt. Har käkat en fet jävla middag och nu ligger ja bara och tar de lungt. Har en liten söt diskution på mobilen med Billy.
Billy: Lita på magkänslan
Michelle; Har ingen magkänsla just nu
Billy; då bör du dricka lite a-fil med acidophilus och annat nyttigt så kommer du i fas med magen :)
Michelle; Haha lilleskutt gå och ät kaviar
Billy; jag tycker om kaviar
Michelle; med ägg i...
Billy; nej med gräddost
Michelle; blä
Billy; Du hatar mig
Michelle; Hata är ett starkt ord men älska är nog ännu starkare.
Billy; nog eller är det de ?
Michelle; Det är de. eller ja vet inte. "jag älskar dig" har blivit för uttjatat. Men ändå finns de inge starkare eller mer betydelsefullt man kan säga till någon.
Billy; Jag vet. Jag säger aldrig de, om ja inte verkligen gör det. :)
Michelle; Hur vet man att man verkligen älskar någon ?
Billy ; När man känner att man inte skulle kunna leva sitt liv utan personen...

29 Januari - time to work

God morgon !!
Ska fixa min nu för att dra vidare och jobba, börjar om en timma och de ska tydligen vara stressigt idag så på med smink och lite snygga kläder ;) Hinner faktiskt inte blogga mera måste hitta nått att ha på mig !

28 Januari - Coco Chanel !

Igår kollade jag på Easy A och Paranormal Activity 2 (bajsade nästan på mig). Idag har ja kollat på I rymden finns inga känslor och Step Up 1. Höhö film maraton!!! Ska gå ut och kissa/bajsa chanel dock får hon inte gå nå långt eftersom hon har lyckats få öroninflamation och så har klantiga mamma råkat klippa hennes klo lite för långt in så hon är lindad med bandage IGEN.. Hur lyckas Chanel med allt hela tiden egentligen haha ? Stackars mammas lilla bebis ! Fast ni måste erkänna att jag har den finaste hunden i världen... Finns verkligen INGEN ja älskar mer än vad jag älskar min Coco Chanel !

28 Januari - dagens drama

Ja ni vet ju att det vart mkt drama mellan mig och min lärare Ylva. Nu ska jag berätta dagens händelse... Förra veckan i onsdags skrev ja ju ett "hat"inlägg som var riktad mot henne. Men tog bort de och sparade endast bilden för ja ansåg att de inte var lämpligt att ha ett sådant inlägg då ja inte har bloggen för att hänga ut människor. Torsdagen så hade lärarna konferans och när ylva ska åka hem ser hon att hennes bil är sönderslagen typ. Hon får genast upp i huvudet att det är JAG !? Hon går hem och ser min bild till henne. Dagen efter går hon och berättar samt visar allt för rektorn. På måndagen vart jag inkallad till rektorn. Rektorn anser att jag leker med livet och kallar mig slampa för att jag träffat Billy. Men hon berättar ingenting om bilen.. som ja då inte visste ! Alla lärare har hela veckan verkligen ingnonerat mig. Så idag när jag och Mona går till Tuva-Stina och jag berättar allting så berättar hon det med bilen.. Och att ylva berättat för alla lärare att hon trott det var JAG !!!  Fattar ni ? jag har varit anklagad för nånting nu i lite mer än en vecka... tuva hittade gruppen "vi som hatar ylva" och så tog tuva alla namnen. På engelska lektionen blir alla de som var med i gruppen tvungna att gå till tuva-stina. Bara de att jag då fick reda på vilka de var som gjort de.. Och de gör mig så jävla besviken att jag fått skit för någonting som jag inte gjort. Undrar vad alla lärare tror om mig nu egentligen att jag är någon jävla maffia som får och förstör folks bilar..
Hoppas jag får en fet ursäkt på måndag annars tänker jag samla alla lärare och förklara att ja fan inte gjort någonting.. Fattar ni hur jävla mkt drama de är runt om mig just nu ?

27 Januari - godnatt

Har kollat på paranormal activity 2 och ja kan säga er att ja var jävligt nära på att skita på mig. Tvingade chanel ligga i sängen bredvid mig och kämde om henne såhårt att hon började gnälla sen satt ja och bölade för att ja var så rädd... så kan de gå ! nu ska hon få gå ut och kissa sen tänker vi lägga oss och sova så får man se om ja har orken samt lusten att gå till helvetet i morgon...

27 Januari - sluta ha så höga förväntningar

vad förväntar ni er egentligen ?
jag får klagomål rätt så ofta nu och de frågar mig varför jag låst bloggen och varför jag uppdatering så sällan nu för tiden... Vad tror ni egentligen ? Tror ni att jag är ute med vänner och super att jag har skit kul och är helt galen ? nej. Det jag har gjort dessa dagar är inget intressant jag lovar er, de är inge roligt ! Jag ligger på mitt rum i min säng, fäller någon tår då och då, pratar med Billy i telefon, kollar på filmer, äter och sover. Det är seriöst vad jag gjort dessa dagar... Jag känner inte att jag vill blogga de får mig bara att bli mer deprimerad än vad jag redan är, bara titta !? Jag skriver ett inlägg och de slutar med att ja sitter och bölar efter att ja gjort inlägget för ja undrar vad fan som händer med mitt liv, jag vill inte påminna mig själv men de känns som om att jag på något sätt är tvungen att ge er information om hur mycket jag gråter för de är ju de ni tjatar om, att få läsa. Så snälla människor mitt liv är inte intressant just nu, jag behöver tid för mig själv tid för mig, tid för att fundera... Jag är jätte nervös också för jag ska gå till skolan i morgon och jag VILL INTE för jag känner att jag kvävs i skolan, jag vet exakt hur de kommer vara i morgon. Någon lärare kommer roppa in mig i ett rum och kommer fråga vart jag vart de senaste dagarna, jag kommer få en utskällning och hemringning. det är precis så de fungerar... Jag ska gå till skolan i morgon och få höra "jävla skolkare vafan skolkar du för michelle" av alla killarna, tjejerna kommer skratta och säga "skolkiis". Detta är absolut ingenting illa till er utan jag vet bara hur saker och ting fungerar, ni tjejer jag vet att vi skojjar när vi säger så, så bli inte arga nu ! Men jag känner mig seriöst inte välkommen i skolan mer och de får mig att tappa lusten.. Det är ett halvår kvar och jag ska klara de, de ska jag. Okej nu blev detta väldigt rörigt och jag blir själv yr så jag skiter i att skriva. Ska ut med hunden sen kolla på en till film och sedan somna. OM ni vill veta hur mitt liv har varit eller ja, se annan sida av mig så kolla på filmen Easy A, känner igen mig så jäääävla mycket i den där tjejen... Det är som om att de är en film om mig på något sätt fast ändå inte.. komplicerat kolla på filmen i alla fall det är de värt de är den bista filmen jag sett, helt seriöst.

27 Januari - akuttid

Har fått en egen husläkare och en akuttid på vårdcentralen i axelsberg. Nu ska ja klä på mig och äta frukost, ska vara där kvart över 10 så skulle hon kolla på min rygg ! Kommer nog få en remiss till en ryggexpert eller vad de nu heter. men orkar inte blogga mera nu, har massor att saker att göra innan jag går till vårdcentralen. Hejdå  !

26 Januari - ännu en utan skola

Hej allesammans... Vet att min uppdatering suger jätte mycket men som ni märkt så mår ja inte sådär värst jätte bra just nu utan har en massa tankar i huvudet och har lämnat de flesta åt sidan dessa dagar... Idag så fixade jag mitt på syslöjden och kom en bra bit har klippt ut nästan alla delar nu sen så hade jag fysik lektion. Efter de vart allt kaos i skolan så jag sket i de och gick till Skärholmen istället där mötte jag upp till terese och vi köppte lunch de blev coklad och kanelbullar. Så gick vi runt hela centrum och kollade telefon till henne sen skulle vi ta bussen till kungenskurva men de hade hänt en olycka en krock mitt i korsningen så bussen kom inte förbi så vi sket i och gick hela vägen. Köpte ett enormt stort ben till chanel och köppte ben för 130 svenska riksdaler till henne. Så köpte terese en telefon så åkte vi och hämtade chanel åkte till mälarhöjden och GICK hela vägen till örnsberg. lämnade hunden och GICK till Aspudden och tog en pizza med extra ost - gott. Sen gick vi tillbaka till örnsberg och hem till mig. Hon åkte hem för en stund sen så ja ska dricka lite saft nu tänkte jag. Sen tar ja det lungt. I morgon är ja hemma för ja ska ringa akuttid och sen så ska ja nog bara vara hemma oh vila... På fredag ska ja till skolan och kolla om de löst sig annars sticker ja därifrån igen orkar inte mera med sånt skit.
Nu fick ni ett litet gladare inlägg !
Nu ska ja hålla lilleskutt social på msn, puss.

25 Januari - jävla rygg...

Ligger i sängen och gör allt för att inte somna... Vågar inte sova... Sist ja somnade en stund så vaknade ja ju av att ja inte kunde andas... Usch fan vad ja hatar sånt här. Ringer direkt till vårdcentralen i morgon på morgonen ! Är så trött :( Ska gå och försöka äta någonting nu..

25 Januari - vad har hänt med mig ?

Fyfan vad allting går skit helt plötsligt. Men det är som jag säger, när man väl byggt upp nått så är de alltid nån som vill sparka ner det igen.
Idag så gick skolan åt helvete. Råkade såra mina närmaste tjejkompisar i skolan genom att slänga ut en jävligt dum kommentar som ja självklart inte menar.. Fick en utskällning och då knäcktes jag igen... Jag överreagerar verkligen på minsta lilla... Så stack från skolan och gick till ungdomsmottagningen för att prata med min barnmorska men de var stängt så blev ännu mer ledsen då. Så försökte ja ringa några vänner men ingen kunde prata i telefon... så ja ringde Kim och vi började prata om jobb, stress och sånt hela samtalet slutade med att jag satt utanför ungdomsmottagningen och asbölade helt seriöst. Kim tyckte jätte synd om mig, jag tycker mer synd om honom som var tvungen att lyssna på mig.. efter en timmes långt samtal, så la vi på och ja försökte torka mina tårar men de gick inte så bra så gick och hämtade hunden så åkte vi hem. Om de inte vore för att Billy ringde och fick mig på bättre humör så hade jag nog brytit ihop på tunnelbanan också.. Han ringde och var sådär ni vet jätte gullig och hade bebis rösten mot mig och sa att han saknade mig massor.. Han funderade även på att dra till stockholm för att trösta mig men där stoppade jag honom. Han ska inte behöva komma för att jag är ledsen. När ja kom hem så la jag mig på golvet och skulle gosa med Chanel men fick ett sms av en av vännerna från matbordet idag så började gråta ännu mer och somnade på golvet. Vaknade av att jag hade slutat andas... Så vaknade upp panik slagen och försökte skrika och då fick ja tillbaka luften usch vad läskigt SÄGER JU ATT RYGGEN GÖR ATT JA FÅR SVÅRT ATT ANDAS ! Så kom mormor och vi fikade, så har ja använt tandblekning och nu ligger jag här i sängen och gör ingenting... Skämms något enormt över vad ja gjorde mot er idag tjejer, förlåt..
Vet inte vad ja ska göra längre.... Vill inte gå till skolan men de är ju jag själv som förlorar på de nu speciellt nu när vi går igenom nationella.. Ni får en bild på mig från igår istället orkar inte fotta mitt face idag är helt förstörd.

25 Januari - leave me alone...

igår var första gången på riktigt länge som jag verkligen satte mig och grät ut..
Tror seriöst ingen förstår hur jag egentligen mår just nu. Det känns som att man kommer till skolan och alla tittar ner på en, jag känner mig så värdelös i skolan så jag orkar inte mera längre. ens rektor tycker man är en slampa för att man träffar en kille och sover med honom på ett hotell. Det känns som att man förlorar fler och fler vänner alla skapar sitt egna liv går vidare och lämnar de förflutna.. Men jag är inte redo än att lämna de för förlutna.
Jag har träffat en helt underbar kille som jag verkligen trivs med men honom bad jag dra åt helvete igår för att ja var helt förstörd.
Jag har så ont i ryggen att ja inte vet vart jag ska ta vägen..
jag söker absolut inte uppmärksamhet.. Utan känner bara att ja vill få ut mina känslor. Behöver lätta på trycket.. Behöver åka bort.. Behöver tid för mig själv.

24 Januari - VARSEGOD JÄVLA HOROR

billy säger:
Ingen ska behöva uppleva de du gjort, och inget är ditt fel
Michelle säger:
vad fan tror du att du är någon jävla psykolog eller ?
det du har fått höra är bara en tredjedel av mitt liv.
du vet ingenting om vad jag har behövt gå igenom...
irreterar mig jätte mycket på folk som låtsas försöka förstå hru fan de känns att leva sås om jag levt.
vet du ens hur många gånger jag försökt ta självmord ?
vet du att ja precis skulle hoppa framför ett tåg men en min bästa killkompis råkade vara på samma perong och drog tillbaka mig,
billy säger:
vad ska jag göra då, be dig sluta skriva om dina problem och säga att jag inte bryr mig ett skit ?
Michelle säger:
vet du ens att jag blivit misshandlad så enormt att ja låg medvetslös och blev våldtagen ?
vet du att jag blivit knivhotad av att suga av en irakjävlels kuk ?
och att en annan kille filmade de och skickade till hela skolan så ja blev skolans hora ?
och folk kastade pengar efter mig och skrek att de ville ha en avsugnign ?
visste du att efter våldtäkterna så hade jag sex med killar för att söka tröst ?
billy säger:
varför skriver du allt det här ?
Michelle säger:
för att du vet egentligen inte ett skit om mitt liv..
billy säger:
nu gör jag...
Michelle säger:
Och vad har de hjälpt ?
INGENTING:
jag söker inte tröst de gör ja inte
billy säger:
nej
Michelle säger:
för jag står på egna ben och har gjort de i hela mitt liv.
så att någon människa som knappt känner mig försöker bete sig som om att den vet allt om mig irreterar mig något enormt..
Jag är en ung jävla dum 15 åring.
och du är snart 22 år gammal
allting kanske bara var ett misstag ellerhur?
För så som de verkar du så verkar du bara vara en dryg kille som inte bryr sig om hur jag mår eller vad jag har varit med om.
jag kanske har fel ja kanske ahr rätt
vad vet jag ?
jag är bara en dum liten femtonåring som itne vet nånting om livet ellerhur ?

24 Januari - angående dagen

Såå ja !
Vad hände idag egentligen ?
började dagen med att idrottslektionen blev instäld så drack lite te. vart sen inkallad till rektorn pågrund av att ja lagt upp en bild där ja pekar finger till en lärare - ylva. Rektorn pratade med mig 40-60 minuter ungefär. Vi pratade om Ylva, om bloggen och en massa. Hon ansåg att min blogg var för öppen och att jag betedde mig som en slampa för att ja träffade en 22årig kille och sov på hotell med honom ? Aja skit samma.
Slutade vid lunch men åt potatisbullar med CamCam. Kom hem hämtade hunden åkte till pappa och lekte med alla barnen. Åkte hem och lämnade hunden, mötte terese och André och så mötte vi på min mamma så fick jag skjuss hem. Har käkat B&J nu så sitter och bajsar. Nu ska ja sura för mig själv.

24 Januari - rektor

Lösenordsskyddade min blogg för min rektorn började läsa den och fick inte så goda besked idag heller.

23 Januari - min kalender



23 Januari - kläder ja fick hem idag


En mysig tröja/kofta/tunika vad man nu vill kalla de.

En skit mysig kofta !

En mysig svart/grå vanlig basic tröja

Den här klänningen är så olik mig, men ändå så lik mig på något sätt. Aja köppte den i alla fall så får vi se hur den sitter sen. Fram & Baksida fick ni.

2 jeans leggins (hade även köppt ett par svarta men dock i XL HAHA så mamma fick dem)

Och ett par sjukkligt mysiga strumpor/sockor ! De är flecee innuti !

Det är såå mkt mer men orkade inte fotta allt !

5 Leggins plus ett till par med dragkedja hela vägen


23 Januari - Lilleskutt !

Lilleskutt säger:
njaså
smutt då
Någe snyggt lr ?
Michelle säger:
någe HAHHAHAHAH <3
söööötnooos !!hhahaha
Lilleskutt säger:
vad sa jag nu :O
Michelle säger:
åååååh kommer äta upp dig !
duu och din dialekt är så söööt ! bebisen
Lilleskutt säger:
mm du o kalla mig bebis o gulla mig hela tiden   är inte sött
Michelle säger:
de är visst gulligt ju  
Lilleskutt säger:
Jag är stor o stark juuue  
njaa  
Michelle säger:
Klart du är stor och stark, men de får du vara med dina kompisar. Med mig är du min gosiga lilla bebisbjöörn och min lilla lilleksutt  
Lilleskutt säger:
hmm
Lilleskutt säger:
Tror inte vi är överens där, haha !

23 Januari - om helgen

God eftermiddag allesammans...
Nu ska ni äntligen få veta vad jag gjort denna helg...
Jag började prata med en kille från Norrköping (Söderköping) i måndags.. Efter att han verkligen fått mig att se en bra sida utav honom så bestämde vi att han skulle komma till Stockholm. Sagt och gjort. Igår kom han till Stokholm.. Han hämtade mig med hans tjur (hahaa ja de är en tjur) så åkte vi till hotellet och kollade på en film, sen åkte vi och hämtade Terese så åkte vi till Heron och kollade lite träffade även Matte ! Så bestämde vi att vi skulle åka och käka så vi åkte till Thai'en och åt en rejäl middag där alla 3. Sen åkte vi och köpte godis och så skjussade vi hem tessan. så åkte vi till hotellet och så somnade vi... drömde en mardröm inatt att Lilleskutt (som ja kallar honom) hade stuckit men vaknade och såg lilleskutten ligga där och sova, så söt så ja höll på att äta upp honom ! Kramade om honom och somnade i hans famn.... Så väckte han mig åtta i morse av att hoppa på mig.. Låg och tittade på tv medans han gick ner och åt frukost sen somnade jag om och vaknade vid halv 12. Så gick vi upp och åkte till NetOnNet och så köpte lilleskutt en dator sen körde vi hem till mig så visade jag lägenheten för skutten sen åkte han hem.. Tro de eller ej men fick en tår när ja kollade ut och såg honom köra iväg... Egentligen heter han Billy han är 21 och fyller 22 den 13 Maj. Han är den parfekta killen för mig... Allting är helt parfekt på honom... Har nog aldrig fallit såhär fort för en kille, men de är första gången på länge som allting verkligen känns rätt ! Hoppas han känner likadant för mig bara...
Här har ni en bild på TJUREN !

23 Januari - en bild säger mer än tusen ord



22 Januari - MYS MYS MYYYS

Hej sötnosar !!
Ligger i vår nya skinsoffa och tar de lungt, asså fyfan vad lägenheten är snyygg !! Igår fick ja en utskällning av pappa för att ja inte kom, aw ! Så ja lovade att åka dit på Måndag måste verkligen göra de nu också !! Så nu väntar jag på att ja snart ska åka iväg och kommer hem i morgon ! kommer bli så fucking jävla mysigt hoppas jag. Kanske skulle möta Terese lite senare idag också myysiigt ! Vad ja ska göra får ni som sagt reda på i morron eller nästa vecka <3 Nu ska ja kolla runt lite sen så ska jag borsta tänderna och packa ner lite grejer sen åker jag ! Puss på er lovers.
Skulle behöva en fet ansiktsmask just nu !

21 Januari - hello baby

Hahaha !! Tror ni inte att de gulliga smset var från Terese ? haha fyfan för dig tess som lurar mig sådär ;) Det finns så mycket jag vill berätta för er men vill vänta lite med att göra de ! Hoppas ni är lika spända som mig =) !! Ska lämna Chanel med mamma i morgon hela dagen och kvällen & natten... Hur fan ska ja klara av att sova utan Chanel  ? Nej nu ska ja sluta deppa och försöka komma på andra tankar, vet seriöst inte vad ja ska blogga om idag så de är därför bloggen inte är den roligaste !! Ska försöka få Chanel att bajsa nu sen ska jag lägga mig i ett bad och ta de lungt ! Puss på er mina lovers så länge !!!!

21 Januari - Hello igään

Hej igen sötnosar !!
tog sällskap med Narin hem idag så pratade vi en massa och hämtade Chanel så åkte vi till örre (örnsberg) sen gick jag hemmåt. Skoldagen gick bra hade SO prov idag är bara glad om ja ens klarar de.. Sen så hade vi inte så många fler lektioner idag ! Har fixat allt i rummet nu så nu är de fins och rent. Chanel ligger och sover här, hon ska alldelesstrax få middag sen ska vi ut på en liten prommenad. Sen ska nog jag äta, sen så tänker jag lägga mig i ett skönt och välförtjänt bad ! Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mera... Terese kanske skulle komma förbi ockås ! Hoppas de för de skulle bli mysigt :) eller så lägger ja mig på soffan och glor en film !

21 Januari - Michelle<3Mjukisdress

God morgon solstrålar !
Vaknade för exakt en timma sen så har hunnit äta frukost och tagit de lungt, börjar inte förns 10 över 9 idag. Har so prov idag, musik, 2 engelska lektioner och lite sånt där. Hoppas de går bra idag ! Efter skolan tänkte jag röra mig emot pappa och hälsa på där, för de var länge sedan. sen tänker jag åka hem och fixa upp de sista kartongerna i mitt rum. Efter de ska ja nog lägga mig i ett skönt bad ! Sen är de lördag och då kommer jag vara upptagen hela dagen ! så ni kommer anntingen få uppdatering senare idag eller på lördag morgon. Nu måste jag klä på mig, eller nä de får bli mjukisdressen orkar inte engagera mig today !

20 Januari - så jävla glaaaaaaad

Åh jag är så himla glad hela tiden!
Vet seriöst inte vart jag ska ta vägen de känns som att ja svävar på rosa moln haha helt seriöst ja är så peppad på allt hela tiden !! ÅÅÅH HAPPY ! I morgon ska jag till skolan och efter skolan åker jag direkt till Pappa för att hälsa på där lite sen åker jag nog hem och tar de lungt. På lördag ska jag göra en sak som ni får veta när helgen är över, kommer nog hinna göra den saken lite på söndag... Hoppas bara allt blir så som ja vill att de ska vara nu.. You make me happy <3

20 Januari - ficking glad

Hellu lovers !!
Haha jani hur har min underbara dag varit ?
började dagen med ett prov som gick skiit bra ! men skit i idrotten och gick till donken med Mona och tjockade i oss en varsin fet flottig meny - yummie ! När vi kommer tillbaka till skolan var inte CamCam så speciellt glad så snälla som vi är föllde vi med henne till lunchen och ja ångrar inte en enda sekund av de ! Trök i mig ännu två flottiga pannkakor. När ja kom hem så åt ja en halv B&J, sen åkte ja iväg på ett kort möte angående ett jobb. När ja kom hem så tjockade jag i mig 2 varma korvar med bröd. Nu är min mage mätt och glad, eller glad och glad. sitter och skiter så mycket att de svider i arslet på mig, men de är sånt som ni läsare tycker är intressant att läsa om. För ni stalkar ju fifan min blogg varenda jävla dag alltså så borde ni få läsa om mitt bajs to ? OOh so fucking hoot ;)
Nu ska ja skita klart här och gå ut med hunden sen tänker jag SOOOOOVA ! HÖHÖHEHEHIHIHUHU DAAAAAAH FUCKING DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JA ÄR PÅ SKITA BRA HUMÖRIISH :D

19 Januari - är vi lika ?


Den största skillnaden är att hon är korkad & blond jag är smart & brunett. That's it.

19 Januari - Idiotiskt

Fick reda på för en stund sen att min lillasyster Felicia hade en tjejkompis sovandes hos henne så hade Felicia piercat tungan med en SPIK och hennes kompis piercat läppen och naveln... Jag tror inte nån förstår hur jävla förbannad jag är. Det är så JÄVLA idiotiskt ! Seriöst Felicia vad fan tänkte du med ? Vet ni ens hur farligt de är ? fattar ni vilka infektioner ni kan få ? Och den där kompisen du var med, ja kan nästan lova att hon kommer åka på stryk. Jag är så förbannad de var så extremt oansvarigt.. Ska dra dit på Fredag och kolla vad fan hon håller på med. tro inte att de är en glad Michelle som kommer Felicia... Ja är mycket besviken på dig. Hoppas du vet de.

19 Januari - förlåt men var tvungen att rätta till lite


Myt 1: Alla tjejer kan få orgasm? Nej, vissa kan, andra har svårt, vissa kommer aldrig få en orgasm, så är det

Myt 2: Sex botar huvudvärk? Nej det gör det inte (Sex kan bota ens huvudvärk)

Myt 3: Man får större bröst av mini-piller och p-piller? Nej, av minipiller så är det omöjligt att få större bröst, det innehåller inte det hormonet östrogen som påverkar storleken. Ja man kan säkert få större av p-piller, men bara för det så betyder inte det att ALLA får större, det beror på arvsanlagen, alla kroppar regarerar olika. (man kan även få större först utav mini-piller, de beror helt på hur kroppen vill reagera på de)

Myt 4: Tjejers underliv är känslig för berörning? nej sanningen är att tjejer inte har någon direkt känsel innuti (tjejernas underliv är jätte känsliga för berörning, så vi har visst känsel innuti)

Myt 5: man kan inte bli gravid om han inte fått sin utlösning i henne? Jo det kan man, det krävs så lite för att bli gravid, kan finnas spermie i försattsen.

19 Januari - åååh längtaar

Längtar något enormt till helgen nu...
Tänker inte säga varför... Men den kommer nog bli heelt parfekt !
ÅÅÅÅH kan de inte bara bli lördag nu nu nu ?

19 Januari - till dig ylva

För er som läst min blogg så har ni kanske läst inlägget ja skrev om skolan ? Iallafall tog bort de för jag orkar inte mer ännu mera problem. Men idag tog mitt tålamod slut. Så i morgon går jag till rektorn och berättar allting, i värsta fall tänker jag byta skola. nog om detta.

Till dig. Ylva.

19 Januari - Romantiska Michelle

Michelle säger:
Goddag vackra varelse !
Adam säger:
hej söta du  
Michelle säger:
Hur mår en sådan fantastiskt vacker människa som dig en sådan hära dag ?
Adam säger:
Bara bra tack! Själv  
Michelle säger:
Joda jag mår fint och tacksam över den friska luften denna kyliga Januari eftermiddag...

19 Januari - WIHUU ?

God eftermiddag !!
Igår så var jag ju som sagt på möte som gick jätte bra ! Sen så somnade jag rätt så tidigt igår.. Idag fick ja skynda mig iväg till skolan och fick välja ett nytt tyg till överdelen på min klänning och lite sånt. Så har jag haft vanliga lektioner hela dagen idag. Tog även ett snack med min mentor och "pratade" med henne. Efter skolan gick ja till apoteket och köpte mer bandage till Chanel och så hämtade ja henne och åkte hem. fast en sak har jag missat... På vägen från skolan tog ja sällskap med Halima & Mona.. halima råkade putta till mig så jag ramlade och slog i knät. KLANT. har så jävla ont nu ! och ja kommer få feta blåmärken...
Aja skulle egentligen jobbat vid 18 tiden men de blev instält så gör de i morron istället. I morgon kommer de bli en stressig dag ! Ska nämligen hinna hem och lämna chanel och sen ska ja åka till NACKA för att hälsa på en kompis och sen till SKÄRHOLMEN för att jobba... Hur ska jag hinna ? Well... De får bli som de blir.
Nu måste jag plugga har nämligen förhör i morgon och prov på fredag wihu ?
P.s Har bajsat så länge att de svider i arslet nu.. i fall ni undra !

18 Januari - Dags för möte

God eftermiddag allihoppa !
Min uppdatering ligger inte på topp i know, men har så enormt mycket att göra nu på dagarna så hinner inte med bloggen helt enkelt.. Igår var ja jätte deppig på grund av Chanel men idag slutade hon blöda så de är bra och så hade mamma köpt ett jätte bra bandage för hundar som är så jävla grymt ! den är gjord av plast så man kan ha den ute, sen så liksom klistrar den fast sig själv utan att man behöver tejp eller nått !
hade svårt att koncetrera mig i skolan idag så ja gick hem innan sista lektionen behövde verkligen få vara med Chanel... Aja gjort är gjort ! Nu ska ja slänga på lite mascara tänkte jag och sen så ska ja ringa terese och börja röra mig emot Camilla, griimt !! I morgon är de jobb som gäller ! Puss på er så länge
Ni får nöja er med en bild på Ivväh idag haha


17 Januari - Sneak Peak

sneak peak...

17 Januari - ingen förstår sig på min humor

Michelle säger:
De blir en överaskning  
sen efter balen ska vi hyra lokal och dra på efterfest !
så blir man bakis på avslutningen i skolan HEELL YEAH
då får du komma och festa med mig  
Ivar \\\ säger:
alright
haha okay
Michelle säger:
eller så kan du komma när ja ska spy och ta hand om mig :D


17 Januari - Överdriver jag... ?

Jag är så orolig, ni förstår inte...
När ja kom hem med Chanel kastade jag in henne i duschen för att skölja av allt blod som hon fått överallt och så tvättade jag såret. Såret är ungefär som när man skär sig, men ja nojjar alltid upp mig. Speciellt när de gäller Chanel. Jag har vanligt toapapper runt henne och lindar de med många varv och tejpar sen på de och sen en påse på de. Så haar ja bytt de varannan timme för att hålla de rent. När ja var ute med henne fick hon ha 3 plastpåsar på... Men de ramlade självklart av... Men de slutar aldrig blöda !! Visst blödningen har minskat men de blir fortfarande blodspår när hon går om hon inte har papper runt. Hon verkar inte ha ont eller så men ja blir som ja blir så fick nått panik ryck när ja tittade på henne när hon låg här med sin stackars tass så brast ja ut i tårar och höll på att ringa Djurakuten.. Men de är ju bara ett skärsår ? eller ? ååh vad ska ja göra ! Min bebis liksom !!! Ja är så orolig hela tiden... Hon är su lugn och tar alltid så försiktig hon är precis som vanligt, förutom att hon bara får ligga och vila för att hon inte ska trampa så mkt på trampdynan av mig.. men liksom.. svårt att förklara. Min dotter liksom... De sista ja vill är att nånting ska hända henne ! Oj oj oj tänk den dagen hon skadar sig ordenkligt hur fan kommer jag reagera på de om ja har panik pågrund av ett litet sår nu ? Och tro mig mina kära, ja är väldigt nära på att dra in till djurakuten med henne, kommer fan beställa helikopter när hon skadat sig rejält.. ÅH vilken panik jag har ! Slutar de inte blöda tills i morron drar ja till akuten DIREKT med henne och skiter i skolan. Nu vill jag inte blogga mera, är för ledsen för de. Tyck att ja är överdriven ni men ja älskar min hund och de gör ont i hela kroppen av att se en enda droppe blod från henne. åååh kommer binda fast henne runt mig inatt för att vara lugn... Älskling :(


17 Januari - stackars Chanellen !

Nu är flytten klar och ja har hittat internet !
orkar dock inte blogga nu är verkligen helt slut, ligger i sängen och tar de lungt.
Idag kommer även soffan !
Idag när ja satt på tunnelbanan så märke ja att Chanel blödde på tasen det var inte direkt lite blod utan de rann helt seriöst blod från hennes tass. så ja fick panik. När ja kom hem så hade hon skärt sig på trampdynan så vi tvättade de och lindade om henne, bebisen ju !
3 dagar framöver;
Tisdag; Skola & Möte & Fika
Onsdag; Skola & Jobb
Torsdag; Skola & besök på ännu en skola haha

14 Januari - godnatt

usch mår verkligen inge bra idag.. Hoppas ja mår bättre i morron då älskligen ska ha fest..
Har köpt 4 st Billys pizza men inte fått i mig nån... Har handlat djungelvrål och massa andra saker men ingenting vill ner till stackars magen... Ska värma en pizza nu och försöka igen.. Lägger mig i sängen och kollar på Barbie eller My littel Ponny med Dania. Godnatt

14 Januari - du är de finaste jag har

Vaar lite ledsen en stund och tänkte.. Vem är egentligen min bästa vän ?
Coco Chanel är min allra bästa vän.. Hon finns ALLTID där för mig hur jag än ser ut, hur mycket vi än har bråkat. Hon finns alltid bredvid mig eller bakom mig. Det finns ingen jag älskar så mycket som jag älskar Chanel. Hon är mitt allt !! Jag tror ingen förstår hur jävla mycket den här hunden betyder för mig.. När ja går till skolan har jag en klump i halsen hela dagen. jag springer nästan hem från skolan för att få vara med min Chanel. Varje gång jag är ledsen så kommer hon och lägger sitt huvud på mitt och slicka bort mina tårar. Hon är det finaste jag har. och för henne spelar de ingen roll om ja bara är borta 1 minut eller 1 timme hon är precis lika glad att se mig ! Jag älskar henne utav hela mitt hjärta men vet inte riktigt hur ja ska förklara de för henne...
Chanel om du bara visste, du är de bästa jag har jag är så tacksam över att du är min...
Min älskling !

13 Januari - sleepiee timie

Jahapp..
Nu är allt som vanligt igen. Ligger i sängen nybadad och kan inte sova. suck.
Har pratat med Richard i telefon ett tag när ja låg i badet, de var kul att höra hur de var med honom faktiskt !! Usch skämms fortfarande för vad jag gjorde emot honom, han är en bra kille och de var allmänt idiotiskt av mig. Aja gjort är gjort och man lär sig utav sina misstag, han skulle ringa senare men ja får se, om jag lyckas somna.. Hoppas ja får min sömn inatt. Ska stänga av datan och ligga och blunda de borde väl hjälpa ? Tycker så extremt synd om Chanel idag eftersom ja har vart så seg att hon bara fått bajsa & kissa på gården idag hon har inte fått nån prommenad på hela dagen. Stackaren ! Men de blir ju så nu när man har så mkt att göra.. Aja vi får ta igen de på söndag med en rejäääääl prommenad i de nya området !!! Nej nu ska ja vara social med Bassen på msn ni vet han som är mammas lilla bebis. haha aaw basse bebisen ! Ja... Ni märker min energi. Godnatt. hoppas jag.

13 Januari - ja fick orgasmen där ser ni

Ivar \\\ säger:
så berätta nu
Michelle säger:
Det är väldigt sällan man ------ för -- -----..
Men när man --- känner att man h---at "--- ---" (tror inte direkt på de men aja) så --- allting ---- -- -------.
att ---- med människan ----- dag - - jävla -------.. --- --- paradis.
sen woopps !
------- denna människa --- ----- eller ---- -- sig -- 3 ------ ---- annledning..
--- människan --- ------ (efter 3 veckor)
så säger denna människa "det ------ som att -- ---- --- ------, förlåt" ?
Fine tänkte ja, vi kan ---- --------.
vi ------- 2 gånger under 2 -------.
---- ------ denna människa ----- och ------ mig ---- -------- men säger - --------- "ja vill ---- ------ dig --- ja är ----- ----" LIKE I FUCKING CARE ?
FATTAR DENNA MÄNNISKA INTE ETT JÄVLA FUCKING PISS
Okej så nu har aj fått ut den snabba orgasmen :)
Ivar \\\ säger:
hehe okay  förstår -xa-t hur du känner!
men blir bara så ibland, man får bara -- ------ trots allt
även om det är ------- när det --- -----r:/



13 Januari - i think i'm in love

För Monas (och självklart min *blink*)'s skull !
Aaaah ja tror jag smäällteer !

13 Januari - uppdatering varsegooood

Bloggar endast för att ja får klagomål för att bloggen inte är uppdaterad. så nu bloggar jag NÖJDA ?
DET SVIDER I MINA ÖGON ! Är så fucking trött.. men har vart aktiv hela skol dagen idag... Sen har ja städat igenom hela mitt rum och busat med Chanel. Ska alldelesstrax hämta Dania på dagis så ska vi ner till Centrum och käka nånting tänkte ja så vi får i oss lite food. Sen ska vi bara ta de lungt hade jag tänkt, har ingen energi för nånting typ. Förmodligen så kommer Kim och han kan med Nira och håller mig sällskap.
Igår så mötte ja upp terese så tog vi en prommenad och sen gick vi hem till henne och satt vi datorn och kollade på en jätte bra film på tv haha så klockren. Kom hem vid halv 12 tiden och satt vid datorn en lång stund. Vaknade vid 8a tiden och gjorde mig i ordning.. Kom 45 minuter försent men de gjorde ingenting. Fick istället jätte mycket berömm för provet vi gjorde i tisdags Crilles kommentar "Bra där Michelle du är en riktig affärskvinna och inga män kommer inte lura dig inte" *stolt*. Sen har vell skoldagen flytit på antar jag min "älskade" killkompis fick jätte goda besked ! Är jätte glad för hans skull faktiskt tro de eller ej ;)
Undrar vad ja ska trycka i mig för gott nere i centrum... Känner för nått flottigt idag, kanske donken ! Riktig hälsosam brud idag ska ni veta ;) !!!
Måste även hitta en present till min älskade Caaam <3
Vi får höras senare helt enkelt för nu måste ja reda ut en sak här med Timmypunktpunktpunkt

13 Januari - SLEEEEEEEEP PLEASE

Jag har fått sådanna sömn problem ! Har inte sovit ordenkligt under snart 3 nätter nu...
somnar jätte sent och vaknar varannan halvtimme helt panik slagen... Jag vet inte om ja drömmer nått för ja minns inte men ja skriker alltid på att Chanel ska komma så att ja ser henne. Sen så vaknar ja atomatiskt på morgonen jätte tidigt. Det är inte så att man kan sova ut heller eftersom man ska upp tidigt och de ska ja göra hela helgen också ! Får försöka lösa de här, för de slutar alltid med att ja är en bitter fitta i skolan, inte så trevligt för de andra som måste vara i min omgivning. Idag bad ja min lärare dra åt helvete tillexempel...

Jag behöver sööömn !


12 Januari - bloggar mera sen tror jag

Hela dagen har gått åt helvete precis hela dagen.
Så ner och köpa lite godis med Terese sen tar vi en skön prommenad. Gud så de behövs ! behöver verkligen prata ut och de behöver nog min lilla prinsessa också ! Folk är så... Patetiska ! trodde vi levde i ett rättvist land med demokrati ? Nej usch för vissa människor ! Idag är de verkligen en skit dag så vi hörs senare hoppas jag ! Om ja inte somnar och vaknar i hundens säng igen vill säga, haha puss på er alla underbara människor där ute

12 Januari - CAAAAAAAAAAM !

Idag är de inte vilken dag som helst !
Utan idag är de en utav mina vackraste vännes födelsedag !!!
Jo vem pratar jag om ? CCAAAACCAAMMM SÅKLAART !
EEEEEEEEEELSKLIIIIIIIIIIIIING <3 !!!!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIIIIIS !

12 Januari - hellu!

God morgon !!
Jag har varit vaken sen klockan sex i morse tro det eller ej !
Hade inte varit ute med chanel på 9 timmar då haha så de var bara att gå ut med stackarn men hon överlevde. Sen så kunde jag inte somna om.. Förresten vet ni vart jag vaknade ? I Chanel's säng, hur fan hamnade jag där ? Sen så vaknade mamma för en stund sen så har haft lite sällskap ! Nu ska ja hitta nått att ha på mig och sedan ska ja traska vidare till skolan. Senare idag kanske jag ska träffa Niklas han har ju som sagt varit i New York och känner att ja behöver komma iväg lite, inte för att de är så långt till honom men ändå haha !! På torsdag ska ja vara barnvakt hela dagen så frågade om Kim & Nira ville komma hit en stund... Fredag är ja barnvakt igen så på lördag flyttar ja och sen ska ja till Camme. Söndag ska ja packa upp. Sen är de en helt ny vecka !
Nej nu måste ja klä på mig, börjar nämligen dagen med en tant som vill grilla mina betyg efter vissa omständigheter. wupps ! HAHA ! Hon kommer steka mig något rejält ska ni veta... Kommer få grillränder på rumpan trust me ;) Nej nu börjar de bli brottom kommer ja försent så vill ja fan inte veta vad hon kommer göra med mig HAH ! Puss !
Trust me.. Jag är helt övervakad av Chanel när jag badar. Hon sitter alltid och tittar så inget händer mig HAHA !

11 Januari - wuppsi michelle


inga kommentarer här inte

11 Januari - tipps killar

När jag har tråkigt har jag en tendens att flörta med pöjkar de är som en hobby för mig, alltid lika roligt och konstigt nog så mår man så mycket bättre efter en massa komplimanger ! Sen finns de ju vissa killar som vill träffas och börja dejta och sånt. Fine tänker jag kul med lite nya vänner ! MEN om en kille ska "fånga mitt hjärta" så finns de vissa saker han absolut inte får tabba på för då mår ja illa av tanken av att vara tillsammans med honom. Usch så elak jag låter.. men nu tänkte jag att ni skulle få höra mina "krav" haha eller vad fan man ska kalla de !
* Killen får INTE prata om sin ekonomi jag hatar att prata ekonomi, om han säger att han inte har några pengar eller att han är sten rik, de skiter jag i. Usch så äckligt...
* killar som kommer till mig och klagar på livet, säger att de är fula eller frågar mig hela tiden vad jag tycker om deras utseende de blir bara jobbigt för mig !
* killar som håller på med andra tjejer och sedan kommer till mig ? sötnosen jag är inget andrahandsval ! vet ja att killen pratar med en annan tjej ber jag artigt honom att inte höra av sig mer !
* killar som helt enkelt skriver varenda jävla minut !
* killar som är kortare än mig
* killar som är yngre eller bara 2 år äldre än mig - euw ?
* Killar som skickar bilder på deras kukar - haha kom igen ? vad tror ni att ja kommer flygandes och sätter mig på dem ? väx upp för fan tänk om ja hade vart värsta bitterfitta och lagt ut dem på internet... hmm skulle nog vara nått ;)
* Killar som tjatar om att man ska skicka naken bilder - vad fan tror ni om mig egentligen ?
*
kilalr som försöker ha sex första gången - SEX EFTER ÄKTENSKAP
ÄÄh finns massor med saker som går bort direkt om en kille gör nått.. Men de känns som om att min lista blivit lite lång ? Ja jag är kräsen.. Men så brukar de vara när man redan hittat den rätte...

11 Januari - More

Usher - More

10 Januari - uppdatering WIHU !

Hellu !!
Jätte dålig uppdatering jag vet ! Men jag tnäker tyvär inte be om ursäkt etersom jag har faktiskt mina skäl till att inte blogga. Är mitt uppe i en flytt och hinner inte sitta vid datan när man kan packa eller umgås med kompisar eller hunden. Just nu sitter jag hemma hos Tess och har internet - äntligen !! Det är även också ett problem har inte orkat ta fram lilla PC'n och Mac'en har inget internet eftersom de är urkopplat ! Eller avbestält rättare sagt ! Eller vad fan de heter... I alla fall i morgon börjar skolan ska kanske träffa Nille i morron också ! Han har ju varit i New York så konstigt nog har jag saknat honom ! (det är ingenting mellan mig och Niklas vi är bara vänner). Sen i veckan ska ja försöka träffa Kim ! Pratade med honom igår men han var jätte sjuk så om han mår bättre i veckan så ska jag nog få se honom. Behöver prata med honom om en massa grejer sen saknar jag Nira något enormt !! Min Nira ! På lördag flyttar vi in i nya lägenheten ! Ska även försöka hinna med att gå på CamCam's fest på lördag.. Och så ska jag nog på möte i veckan. usch så mycket att göra ! Torsdag och söndag är jag även barnvakt... jaja nu ska aj kolla på bilder från landet med Tess pöös på er !

7 Januari - bilder på nya lägenheten


6 Januari - bara för jag är glad nu

Chattar med Kim, äter godis, fottar, lyssnar på musik & badar.
Många saker en tjej kan göra sammtidigt !

6 Januari - behöver tid för mig själv

Har bloggat jätte dåligt dessa dagar jag vet...
Men det har hänt så extremt mycket att jag har inte haft tid...
Allting går bara åt helvete just nu så har lagt bloggen åt sidan och ska fortsätta göra det ett tag, tyvär :/
behöver komma på lite andra tankar, och försöka ta tag i mig själv nu. Har nämligen stött ut alla och det är inge bra. Alla som försöker ringa eller smsa mig, de är bara att ge upp har ingen telefon och kommer inte ha de på ett tag... Men nu ska jag nog gå ner och handla godis till mig. Skulle verkligen behöva lite shopping nu men har redan handlat så extremt mycket denna vecka.. Suck. Puss på er så länge ja lovar att ja hör av mig när ja mår  bättre och vet vad jag egentligen vill.


3 Januari - KOMMER ÄTA UPP DEJ !

Skulle ju haft plåtning idag men jag ställde in den...
Känner inte att självförtroendet är på topp så då är de ingen ide att stå framför en kamera..
Jag anser inte att jag är ful, bara mindre snygg just nu måste börja tag i mitt liv innan jag börjar jobba känner jag i alla fall sen har ju alla olika åsikter inom den punkten. Men nej nu ska ja borsta tänderna för Fredrikan är här när som helst, ja ska få åka brum brum och titta på film MYS !
Här är lilla Nova som ser EXAKT ut som mig när ja var liten, vill bara äta upp hennes tjocka små kinder ÅÅH sötnos !!!!!! Titta bara på leendet, på det intryckta ansiktet... Jag ska nog lära dig att bli en Michelle haha beeebiiiiis !!!!!

3 Januari - oförglömlig kväll

Fyfan vad jag saknar den här natten !
Det var då de var VM... Jag och Sara satt hela natten på balkongen i korta kläder och filmade våra börst och vissa andra privata ställen haha ! Jag drack öl för första och sista gången i mitt liv och rökte så mycket vattenpipa att ja inte kunde stå och jag vart typ hög.. Satt och asgaravde i flera timmar med Sara och grannarna bara klagade haha !! Sen badade vi näck i en sjö alltså och hånglade i vattnet, fyfan vilken underbar kväll de var ! Och röka vattenpipa med jordgubb i munnen gjorde en kåt kan ja lova ;) Mer om vad som hände denna natt fåår ni dock inte veta ! Haha puss !

3 Januari - lägenheten

Lägenheten var SÅÅÅ snygg och fräsch !!!!
Nu väntar jag på Fredrika som ska hämta mig, skönt de är att vara bortskämd :)
Här får ni 2 underbara bilder på lägenheten ni får mer ikväll eller i morgon !
Utsikten eller vad man ska kalla de från vardagsrumsfönstret
De är så öppet och fint överallt ! På bilden ser ni vardagsrummet och en lten del utav köket ! Ska självklart visa bättre bilder på hela stället senare !

3 Januari - haha jävla nörd

Michelle; Hejdå
Fredrik B; säg då
Michelle; Hejdå
Fredrik B; du ja
Michelle; Hej då !
Fredrik B; mupp
Michelle; MEN gå och ät då !?
Fredrik B; får jag fråga en sak först ?
Michelle; Det beror på
Fredrik B; nehe
Michelle; men frååga då !
Fredrik B; men ja fick ju inte
Michelle; Haha men din mupp fråga nu !
Fredrik B; nä nu är de lunch.
Michelle; suck gå och häng dig.

3 Januari - Mamma ska vara hundvakt

God morgon !
Igår så mötte jag upp Diana, Gabbi & Kimmo så släppte vi av Gabbi och så lekte ja, diana och kimmo lite med Chanel innan jag gick hem. Var hemma vid 22 tiden och somnade, tro de eller ej. Dock fick ja inte sova så länge för Chanel väckte mig vid halv 3... Så snäll som jag är gick jag ut med henne då. Dock när vi kom hem sprang hon runt i hela lägenheeten och skulle busa 3 på morgonen ? Så jag fick nått ryck och skrek "FÖR I HELVETE CHANEL HÅLL KÄFTEN OCH LÄGG DIG" konstigt nog gjorde hon som jag sa och sov, haha dock hade mamma hört mig och skrivit ett sms "ta de lungt nu och somna om Michelle", de värsta jag vet är när jag inte får sova.. Jag kan slänga ut riktiga elaka saker om jag inte får min sömn... Aja nog om de !
Halv 9 fick hon gå ut igen och bajsa sen nu har lillebrosan vart ute med henne.
Ja ska snart fixa mig för att åka och kolla på den nya lägenheten ska ta massa kort !
Sen efter de ska mamma få vara hundvakt !! Jag ska ju nämligen hem till Fredrik och orkar inte ta med mig Chanel, första gången jag lämnar Chanel ensam med mamma en hel eftermiddag ! Mamma lät jätte glad i telefonen "ooh nu ska jag äntligen få gosa" haha yeah sure mammie !! De kommer nog inte bara bli så mycket gos.. utan mer bus ! Aja nu har jag babblat på för mycket här nu, ska fixa lite grejer här nu. puss på er så länge lovers.

2 Januari - Flying high


Jem - Flying High

But I'm flying so high
High off the ground
When you're around
And I can feel your high
Rocking me inside
...It's too much to hide

2 Januari - jag gör de för att retas

Hello lovers !!
Usch vilken seg dag jag har idag men känner att jag behöver vila upp mig efter gårdagens huvudvärk satan vad ont ja hade. Nog om de ! Idag har jag faktiskt tänkt på att äta ! ätit smörgås idag och lite äppelpaj som jag nu känner av - mys. har även duschat Chanel idag och efter henne så duschade jag så är ren och fräsch nu! Ska måla alla naglar jag har, noppa ögonbrynen och bara allmänt ta hand om mig idag. Så tar jag en kvällsprommenad med Chanel senare ytterst myysigt !!
I morgoon så måste jag upp tidigt, ska nämligen iväg och kolla på vår nya lägenhet ! Lovar er att ja ska ta en jäävla massa kort, jag är så jävla spend, hoppas mitt rum är så som ja vill ha de... Efter de ska jag hem gå ut med hunden och sånt för att sen träffa Fredrik ! Vi ska ha filmkväll hemma hos honom mysigt !
Nej nu orkar jag inte blogga mera ska ta och gosa med min blöta hund, hah !


2 Januari - ROOOMPAAAH


2 Januari - Stockholm


2 Januari - syster jag aldrig fick

Terese älskling... Du är som en syster för mig, du är verkligen det. Även fast vi bråkar då och då men våra små tjaffs så hittar vi alltid tillbaka, för ja tror ingen av oss kan leva utan varann. Du är så lik mig på många olika sätt, vi tänker på samma sätt och gör på samma sätt. Finns nog ingen människa som känner mig lika bra som du gör. Det är inte bara du som är helt underbar utan även också hela din familj, att alltid känna sig välkommen någonstans är en känsla som inte går att beskriva. Både du och din familj ska veta att ni betyder något enormt för mig ! tack älskling <3

2 Januari - hur kan de inte misstolkas ?

i fredags vid matbordet.
Michelle; hur känns de Sami med 4 tjejer ?
Sami; Jag klarar alla 4a tjejer sammtidigt de är ingen match
Michelle; HAHHAHAHH !
Tereses mamma tyckte jag hade snuskiga tankar, men ja menar hur fan kan de INTE misstolkas Hahah ?

2 Januari - jag är ett geni

JAG VET SVARET PÅ MIN HUVUDVÄRK !
jag har ju inte ätit någonting sen i fredags... Det är illa de. Jag har blivit jätte dålig på att äta mat hinner helt enkelt inte med den och idag har jag glömt bort den ? Har ju sovit så har inte tänkt på att äta... Aja tänker inte äta nu för då sätter de sig bara i fettet och är inte alls hungrig utan bara trött som satan, så tar en alvedon med lite vatten och lägger mig i sängen med Chanel ! God natt så länge

1 Januari - FUCKING HUVUD

Tror inte ni förstår..
Jag har sovit precis hela dagen högst varit vaken i 4-5 timmar de här dygnet.  Jag bara sover och sover hela jävla tiden! Terese väckte mig vid 9 då gick vi upp, var hemma till halv 10, sov till 1 tror jag. var ute med chanel i 2 timmar. kom hem sov ända till 8. gick upp. somnade vid 9 och vaknade för en halvtimma sen. Min huvuvärk den skulle kunna döda en person utan att överdriva. Men jag har ingen feber och ja är fan inte bakis för ja drack en klunk cider och de var en 2,25 så de är OMÖJLIGT. de enda jag hör är "DUNK, DUNK" hela tiden och de trycker i hela huvudet. har legat i en halvtimma nu i fosterställning och gråtit så ont har jag. Även har jag tryckt i mig 4 st 500mg alvedoner mer kan ja tyvär inte trycka då måste jag magpumpas - no thanks. Har orkat mig till datan nu för att spränga mina öron med musik, hoppas de hjälper. Ska ut och kissa chanel sen lägger jag mig och SOVER.
Fast vet ni vad som hjälper emot huvudvärk ;) Sex. So fucking true. hmm... ska Michelle hitta på nått bus nu ? humorn är kvar i alla fall de betyder ju att ja är levande, ett litet plus. hejdå

1 Januari - arg

God morgon tänker jag faktiskt säga här.
Vaknade för kanske 2 timmar sen. kollade på Victoria Secret.
Vaknade dock på helt fel sida... Fick ett sms av en nära vän som anklagade mig utan att ens fråga ? och så en massa drama på de. Tänker inte nämna några namn eller nånting för jag orkar INTE bråka utan bara lägga det åt sidan. Har sådan jävla huvudvärk även fast jag tryckt i mig 3 500mg alvedoner. NEJ jag är INTE bakis. Jaag är bara allmänt trött och irreterad. inte min dag idag helt enkelt. Folk gillar att förstöra för en. Skit dag och detta kommer bli ett skit år. Tack och hej.

1 Januari - flashback

Michelle & Rebecca (vi sov även med napparn)
Michelle med älskade June (Rebeccas mamma)
Michelle och Denice
Michelle & Denice hos mormor
Här är lilla jag tärna
Jag har ALLTID varit en prinsessa
Min första cross här är jag 7 år
I dalarna på grannarnas häst här är ja 8 år
Här bodde jag i Spanien ! Den andra klädseln var min skol klädsel gick i en spansk katolsk flickskola.
Michelle & Sandra 2003
Jag åkte rollisar
ett år sen

1 Januari - Gott nytt år allesammans

Har varit ute på en låång prommenad med Chanel i 2 timmar... Vi joggade runt hela spåret i Sätra duktigt Michelle och så lekte vi på stranden som nu även inte är någon strand utan ja, snö strand kanske man kan kalla de ? Nu ligger bebisen och sover här bredvid mig som en död fisk, ni vet sådär när dom inte sprattlar ? Tog även ett seriöst snack med mina små syskon och min mamma för ja var så rätt så förbannad på dem. Men de bad om ursäkt alla tre så nu är den pusselbiten löst. Vet seriöst inte vad jag ska blogga om idag är helt nollstäld på idéer funderar på att gå och lägga mig en stund. Kom som sagt hem 9 i morse fast sov i o för sig (haha) i fyra timmar då. Men Men lite sömn har aldrig skadat och ja är fett lat idag. Jag och Tess funderar på att ha "sup" kväll ikväll jag behöver komma på andra tankar så behöver vi dricka upp våra 8a cider som ingen av oss hade lust att dricka igår. Pluus att vi har en annan goding där hemma också ;) Vi får se hur vi gör helt enkelt !
Igår i alla fall så var jag hemma hos Tess och vi åt jätte god middag med en himmelsgooood efterätt, Deeeen gjorde vi bra tess ! Sen så gick vi ut vid tolvslaget och kollade på raketer vi väntade även på att Niklas och alla skulle komma ut men icke sa nicke... Senare mot kvällen då man kunde ringa så ringde Niklas mig och bad om ursäkt för att vi väntat.. Han hade åkt in till stan och festat och var på väg hem för att han skulle till New york JAG VILL OCKSÅ ! Han bad mig träffa honom när han kom hem men de hade ja verkligen ingen ork för även fast han redan hade kommit halvvägs men i alla fall. Så ja och Tess låg och garvade åt Bruno och mös istället. Ytterst mysigt.
Bara för att provecera lite, grr... tänk om handuken åkte ner :O HAH !

1 Januari - hello twini

Sååå jävla lika men ändå så jäävla olika.
Hahaha !! Herregud...

RSS 2.0