31 Augusti - godnatt !

Nej nu ska jag borsta mina tänder och krypa ner i sängen !
Om en liten stund lär Richard ringa, då är jag lycklig !
Richard, du betyder lycka för mig...
Puss på er mina underbara läsare !

31 Augusti - Drama

Drama drama & ännu mer drama.
det vi hade kommer aldrig mer bli.
vill du ha nånting får du komma hit och hämta det.
Jag orkar inte bråka för de är bara slöseri med tid.
Ta de här på ett moget sätt, hämta dina saker.
sen låt mig bara vara :)
Puss

31 Augusti - my day in fhotos

Min skoldag i bilder
Från Halimas Mobil.

31 Augusti - skooor

Här är två nya skor ja missat visa er.
njut.

31 Augusti - DÅLIGT

Har klarat av heela skoldagen utan att vara 1 enda minut försen.
Efter skolan har jag "jobbat" i 2 hela timmar.
nu när man kommer hem och vill ha lite mat sarverat
men NÄÄÄJ ingen är ens hemma.
får laga mej min egna mat.
eller gå ner och tjocka mig
vill ha thai men långt att åka
ÅÅÅÅÅÅÅh elaakt mamma !

30 Augusti - jag är trött. godnatt

Nej nu går jag faktiskt och lägger mig i think.
tar med mig kameran till skolan i morron tror ja också
pöss

30 Augusti - min ego fottning gick sådär

När man har absolut ingenting att göra fotograferar man sig själv.
Jag har nog aldrig påstått att jag är nomal..
men njut i allafall !
efter några försök i spegeln blir jag lite otålig och drar min oskyldiga min.
Men den funkade inte heller så prövade ta "mun-bilder"
Ah dem blev vell okej, nytt försök med ansiktet
nja... kanske ska pröva att visa mina sexiga naglar då kanske de blir bättre ?
Nope... nu börjar jag bli förbannad.. Kanske såhär arg
Nehe den blev fuckt up, då blev jag såhär arg.
Men sen kom min lillebror då blev jag såhär.
Ojdå så busig man kan vara, hihi !
Nej blev inge bra på bilder idag, så de blir en arg hejdå puss, hoppas ni förstår hur jag gör när jag fottograferar... Haha herregud vad ja garvar, ja är fan knäpp på riktigt alltså !

30 Augusti - shopping

Dagens shopping

Hoodtröja 149 :-
Mjukis byxor 149 :-
Från Cubus
Halsduk 199 :- Från Åhlens
Mjukisbyxor 149 :- Från Cubus
2 leggins för 149 :- på Bik Bok
4 string 49 :- st
79 :- från Ur & penn
(även beställt hem en rosa mjukis dress från Koola Anna & ett par Uggs från USA)

30 Augusti - parfeekt dag

Hej mina solstrålar !
Jag mår sjukt bra, eller nästan iallafall. Lämnade telefonen idag för att slippa vänta på att richard skulle ringa, vilket han inte gjort men men, skit samma, en kille ska fan inte få mig att må dåligt igen !
Så ja drog till skolan och dagen har gått jätte bra, hade en trevlig & stor diskution  på so'n. Sista lektionen hade jag KÖR och ja bara ÄÄÄLSKAAAR DEEET !!! ÅÅh fyyy vad ja vill ha kör igen... men måste vänta en heel vecka. ssuck.
På vägen hem mötte ja upp Diana som föllde med mig hem, vi snackade lite sen drog vi ner till centrum och ja köppte en halsduk som ja letat år efter. Så gick vi till tandläkaren, efter tandläkaren så shoppade jag meer, så typiskt mig att handla en massa saker när ingenting är som de ska egentligen, men se nu mår ja skit bra :) handlade 2 nya leggins, 4 nya string, 1 ny navelpiercing, 2 mjukisar & 1 kofta. Sen har ja beställt 1 ny mjukisdress från internet och ett par äkta ugs. Livet är för härligt när över 2000 kr har spenderats :)
Träffade även på Terese & Sara i centrum, men hälsade inte på nån av dem och ni vet varför :)
Ja jusste en sista sak.. Om du läser det här Camelia vill ja bara be om ursäkt för att jag dömt dig helt fel, förlåt för de ja gjorde för 2 år sen. puss
Nej nu ska ja glo facebook en stund och leta efter den där jääävla sladden till kameran !
Underbart... Saaaknar !

29 Augbusti - ... ?

Om jag faller för dig, Fångar du mig ?


29 Augusti - förvirrad och rädd

Vet inte direkt hur jag ska börja detta inlägg, och tänker inte bry mig om hur de kommer se ut för jag behöver skriva av mig just nu. Behöver bli av med allting som jag grubblat på de senaste 24 timmarna, alla tankar som fått mig att börja gråta på tunnelbanan...
Igår när jag "bråkade" med Richard så vart jag förbannad och gick till bussen själv. Under den tiden tänkte jag något extremt och tänker på det redan nu. Jag tror att jag är rädd. Rädd för att bli lämnad. Mitt första förhållande var med Sebastian, de var som dans på rosor, allting var precis som det skulle vi bråkade aldrig eller någonting förutom den sista månaden då han började vara smått "otrogen" emot mig. Han var jätte mycket med en tjej, och ja kände på mig hela tiden att de skulle hända någonting mellan dem eftersom han sa till mej att de skulle bada näck tsm osv.. Jag blev då väldigt över beskyddande. Vi började bråka riktigt mkt, på våran 7 månaders dag skulle vi träffas eftersom jag varit på Tereses landställe under helgen. Jag trodde att han skulle överraska mig med någonting men säger istället att de är slut. Det var en av mina värsta dagar i hela mitt liv... Varje gång ja tänker på de får jag tårar i ögonen för jag minns hur förkrossad jag blev. Kunde inte äta på nästan 2 veckor. När sommaren var slut fick jag reda på att Sebastian hade haft sex med den där tjejen. (i told you) I september ungefär började ja försöka träffa andra killar de ena ledde till de andra och ja gick in hastigt i ett förhållande med nån liten kille som hette Jimmy tydligen. Iallafall, vi bråkade varje dag, gjorde slut minst 3 gånger i veckan men blev alltid tillsammans igen. Han var riiiktigt överbeskyddande, ringde till mina vänner och kollade så att ja verkligen var med dem ? När jag skulle på bio med min låtsas farsa skrek han i telefon till mig "men glöm inte att knulla honom också" jag menar, vem säger nått sånt ? Han har tagit stryp tag på mig en gång, och knuffat mig så jag flög in i en dörr hårt. Mamma sa de också att han var inte riktigt frisk. den 7 februari gjorde jag så att han skulle göra slut med mig och när han äntligen gjort de så tog jag ALDRIG tillbaka honom igen ! Efter de har jag hållt mig borta från killar, varit med mina tjejkompisar och försökt glömma allting.
Det  jag menar med detta är att jag tror att när jag känner mig osäker, när de känns som om att killen ska lämna mig eller nånting i den stilen så börjar jag att bråka och ta upp saker som egentligen inte har varit nått problem innan bara för att visa att jag inte är svag. För när jag bråkar så känner jag att han ångrar sig och försöker visa mig att jag betyder nått att han aldrig skulle lämna mig. Som när jag går, och han kommer efter då känner jag att jag betyder någonting för honom. Om vi nu skulle göra slut så är de inte jag som vill bli dumpad... Det är jätte svårt för mig att förklara hur jag känner. men jag känner verkligen rädsla, för att bli lämnad, ensam igen. På de sättet som sebbe förstörde mitt hjärta vill jag aldrig vara med om igen. för när jag väl börjar gilla en kille så är jag fast. Man ska inte dra alla killar över en kant, men jag känner fortfarande rädsla... Richard tillexempel, känner mig så sjukt trygg när han håller om mig, när han kysser mig blir jag varm i hela kroppen, att känna hans värme emot min gör mig helt stum, de finns ingenting bättre än att stå och höra hans hjärta slå när han håller om mig och lutar sitt huvud mot mitt, han får hela min värld att skrika kärlek. för jag är verkligen döö kär i honom. Men jag känner oro hela tiden till att förlora honom. Och kan inte koncentrera mig nu när allting bara är skit mellan oss. Jag är dum i huvdet, jag är helt jävla fuckt up jag vet ! Jag säger saker jag inte menar till honom, jag gör saker som jag sen ångrar. Han måste tycka att ja är helt cp, men jag har nog aldrig tyckt om en kille såhär mkt som jag gör med richard. han betyder redan mer än vad sebastian betydde för mig, tro mig då är de mycket.  Känner mig svag utan honom.
Jag vet inte vad jag ska göra längre, kommer vell säkert förlora honom närsom helst också...
Så snälla människor, sluta säga att mitt liv är parfekt för de enda parfekta jag har i mitt liv är Richard, min familj & mina underbara vänner som ställer upp. De är ni som gör mitt liv parfekt.

29 Augusti - beautiful


Stockholm is beautiful,
and i miss this


29 Augusti - snabbt

Ja jag vet !
Jag suger på att uppdatera... Men har haft så mkt för mig att jag inte hunnit...
Torsdag; Låg hemma och var sjuk, träffade sara en stund, sen när sara åkt hem träffade jag Timmy en stund. efter de hämtade jag dania på dagis och åkte och träffade richard en stund i liljeholmen.
Fredag; var i skolan, skulle träffat richard men vi sket i de. så ja var sur.
Lördag; åkte tidigt till richard, men de hände lite saker så att ja fick vänta en halvtimme på honom. nääär vi väl kom hem tilll honom halv sov vi länge. vi kollade på film, badade, gick till affären och så lagade han mat till mig. men de blev lite missförstånd senare mot kvällen så ja vart förbannad och stack. men allt har löst sig nu. 
Idag söndag; ska förmodligen träffa richard men måste vänta tills han vaknar.

Nu fick ni en snabb sammanfattning om mina senaste dagar !!
den 10 september ska ja tillbaka till doktorn för pricktest och prata med honom. usch så mkt test man måste göra.
gonatt.

28 Augusti - suck

Hellu bebisar !
bloggar när jag kommer hem för richards jävla dator går de INTE att skriva på.
puss

27 Augusti - dö


fuck allt och alla idag.
Så jävla trött på alla äckliga människor där ute.
Hejdå

26 Augusti - världens bästa

heej :)
Måår myckeet mycket bättre idag, skönt !
Ligger och kollar på Hannibal älskar filmerna !
ville bara säga godmorron och att richard är världens bästa.

25 Augusti - crazyy

haha faan vad jag saknar den här kvällen !
rökte så mkt vattenpipa att man inte kunde stå rakt, drack äckel öl, åt jordgubbar, spelade in videosar när vi visade bobisarna, fick klagomål från grannarna, fixade ragg via balkongen, badade näck i sjön (med snart förlovad kille) & "däcka" till en film.
Minnesvärd kväll men en av dem bästa, BARBIE !

25 Augusti - fullbokad

Helgens planer

  • Torsdag - Sova hela förmiddagen, gå ner och handla småsaker. Åka till liljeholmen med Dania och träffa Richard en stund.
  • Fredag - Gå till skolan, sen vet jag inte vad som händer, skulle kanske vara barnvakt.
  • Lördag - Träffa Richard, Sara & Oscar, vi skulle tydligen vara hemma hos Oscar. Man vet aldrig hur det kommer att sluta. Killarna försöker vinna min vadslagning, men jag står fortfarande kvar vid att man INTE kan bli full på cider. (nattbada ska ja göra också NÄCK)
  • Söndag - Shoppa, äta thai mat & gå på bio. Stackars Richard ska stå ut med mig heeela denna dag.
  • Måndag - då börjar skolan och ja måste sätta igång nu när ja vart sjuk i nästan en vecka.
Mer än vad du visste va pluttisen ;) ?
Här är den enda bilden jag har på Oscar & Richard tillsammans.
Fattar ni nu vilka två småungar jag ska behöva stå ut med, haha skojja ba <3
Oschar i blått & Richard i rött

25 Augusti - daah

hej sötnosar !
blev hemma idag också men har hunnit med lite små saker idag faktiskt. lämnat lite prover, pratat med en jätte trevlig doktor, handlat nagelfil det behövdes verkligen, och tjockat mig på donken. Resten av dagen har jag degat i min lilla soffa. Vaknade vid 7 tiden och har inte kunnat somna om sen dess, så lär vell somna tidigt ikväll. Blir nog hemma i morron också för att vila upp mig inför helgen. Har rätt så många planer den här helgen så hinner INTE vara sjuk ! Mår lite bättre idag, bara lite halsont men hostig och snorig & knappt någon feber. Ska dricka våran mirakel dryck här som dödar bakterier (HOPPAS DEN FUNKAR) ta en alvedon & lite hostmedicine så lär ja må prima igen :) Just nu sitter min halft bög till pojkvän på en salong och fixar manikys & predikys (skojja ba) haha nä han klipper sig i nacken och sen ska han träna. Ifall ni undrade alltså.
Nej nu ska ja planera lite och sånt, puss !
(inga nya bilder för orkar inte leta efter kamera laddaren, lat i know)

24 Augusti - låtar

Swedish House Mafia - One
Deadmau5  - Arguru
Clubraiders - Move you hands up
Wamdue Project - King of my castle

24 Augusti - min prins

Du är solskenet i mitt liv, du är helt jävla underbar <3
Saknar dej så sjukt mycket min prins. <3

24 Augusti - atjuuuu

God morgon...
Somnade som en gris i soffan vid halv 12, vaknade halv 6 sen också. lyckat !
Har tjockat i mig thai mat som är de godaste som finns, spacy bankok, yuummie !!
Börjar bli täppt i näsan igen och alvedonen har nog gjort sitt snart...
blir nog ingen skola för mig i morron heller...
Måste bli frisk till helgen, ska nattbada med Richard bara för att... Han vet tyvär inte om detta än men de får han reda på när han läser detta ;) Måste ju ta farväl av sommaren, snyft.
Nej detta blir bara ett rörigt inlägg och jag börjar yra så ska surfa nån minut till sen bosätta mig i soffan med en gul banan, haha usch vilken dålig humor jag har just nu, pöss.

24 Augusti - hellu

God morron, eller god morron ska jag inte säga eftersom jag varit vaken sen halv 8a i morse för att ringa och väcka pluttisen :)
Jag är hemma idag eftersom jag har feber och nästan ingen röst kvar, men mår betydligt mycket bättre nu när man knarkat i sig en massa alvedon. Dock känner jag mig lite ledsen eftersom jag inte kan träffa Richard och vi har inte setts sen i lördags... måste må bättre i morron !
Vaknade 20 i 5 inatt av att ja inte fick nån luft så flög upp ur sängen och ringde richard, sen drack ja lite vatten och halvsov till halv 8a då ja ringde och väckte richard igen, haha de första han säger är "pratade jag med dig inatt eller var de bara en dröm?" stackarn får stå ut med mig när jag är sjuk... Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa frida tidningen sen ska jag nog sova en stund. ni får ha de så bra puss <3

23 Augusti - damp inlägg om min dampdag

idag har det verkligen varit en jag-går-hellre-och-dör dag idag...
Dagen började med att ja måste göra om 3 olika tester, sen tog de blodprov på mig och stack fel 3 gånger, 4'de gången grävde de med nålen för att hitta min blodådra. Kommer till skolan och gör förra årets engelska nationella prov som var skit enkelt ? Under lunchen får ja inte gräddsåsen så får nån äcklig sås som smackar som korvstroganoff. Helaa dagen har ja bara läängtat till att komma hem och få åka och träffa Richard. Men sen under bilden så hade ja fixat oxh trixat med min bild när läraren kommer och säger "du måste sätta en ram runt allting så de ser mer innåt ut" jahapp, där förstördes min fina krona... När ja kommer hem är dania aas jobbig så lägger mig och vilare eftersom jag har dunderhuvudvärk och ser dubbelt för att jag är så yr. de går inte att svälja och min tunga är som ett bowlingklot. Sminkar mig och fixar håret och ska typ precis sätta mig på tuben när richard säger att han inte kan ses för att han ska iväg med jobbet. jag blir självklart skit förbannad men mest besviken och ledsen. går hem och gråter, fattar inte varför jag grät antagligen för att dagen varit åt helvete. men tro mig den är inte över ! jag går ner och tröstar mig med ravioli, när ja är på väg hem sitter de 5 killar utanför mig och roppar "michelle, michelle, vi vet att de är du, michelle svara" jag HATAR när folk roppar på mig när jag är sjuk, risen och irreterad. när jag kom hem kollade jag på mina favorit serier, men då har man en hoppandes unge på en, så ja får damp och skriker allt vad jag har på henne, då lägger hon sig ner och bölar. sen ringer farmor och klagar på mig.  Sen så ska ja kolla på Eclipse eller vad fan filmjäveln heter, men självklart så funkar inte skiten ? Så ska visa mamma en sak jag gjort de är en stor trälåda så ska öppna den men klämmer hela jävla fingred så att jag blöder nu och mitt finger ser ut som en jävla korv. Då tappade jag tålamodet och skrek alla fula ord jag kunde. Sen nu sitter jag här och surar. detta är min fittdag, och den som bara kommer i närheten av att irretera mig kommer jag helt seriöst skära halsen av. är så jävla fucking fitt hor kuk förbannad att ni inte anar. de bara sprutar ut tårar skulle helst seriöst kunna skjuta nån !
Om min dag inte blir bättre i morron, om ja inte blir friskare i morron, om richard inte kan ses i morron så vet ja faan vad jag kommer göra asså. nu blev detta inlägg åt helvete också !
fuck allt idag bara.
GÅ OCH DÖ ALLT OCH ALLA. JAG SKA GÅ OCH KÖPA MIG EN FUCKING COLA NU !

23 Augusti - släpp mig nångång

Tycker så sjukt synd om vissa personer som slänger ur sig skit för att behålla sina vänner.
Jag bryr mig verkligen inte ett piss av vad du säger, de åker ut lika snabbt som de åker in. Du är bara desperat efter vänner eftersom alla lämnar dig. Säg inte saker som du inte har någon som helst aning om, som tex att jag är kär i biffen ? Biffen är en killkompis för mig som jag aldrig skulle kunna tänka mig ett förhållande med. Det ni/du läser i bloggen är inte alltid sant, och sluta fatta upp egna verisoner av händelserna. Du kan fortsätta snacka skit om mig med våra gemensamma vänner, för mig spelar de ingen roll. Jag vet vad som är sant och de vet mina vänner också. Du får vara med precis vem du vill när du vill, men snälla ge upp, de är ingen ide att ha mig som ämne. Du tjänar ingenting på att snacka skit om mig, har du inge mer intressant att snacka om ? Detta börjar spåra ut och se ut som ett bråk från 4an så jag säger mitt här nu och har absolut inge mer att säga till dig. Vill du forstätta snacka skit om mig fine, men varför inte bara komma och säga de till mig in real life ? Du vet vart jag finns, du har mitt nummer. visa lite stake nu istället för att gömma dej.
(är absolut inte arg på dig, men skulle nog aldrig kunna bli riktigt bra vän med dig igen)
Tack och hej !

23 Augusti - ännu mer sjuk

Hellu, fick sluta 2 timmar tidigare för att de inte planerat klart vår "elevens val" klart så vi slapp den. har dunder ont i halsen och sån jävla huvudvärk. men måste få se min bebis idag... men föörst ska ja sova en timma. buhu de är synd om mig när jag är sjuk !
Aw farmors jätte sjoocka katt <3

23 Augusti - STACKARS MIG

har tagit 3 olika blodprover nu.
eftersom jag blir så nervös så är de typ omöjligt att hitta rätt så de fick sticka om 3 gånger... alltså stack de mig sammanlagt 4 gånger, plus att de åkte runt med nålen under huden för att hitta min blodådra. jag bara satt där helt tårögd och önska att ja inte fanns... sen är ja förkyld och har tappat matlusten helt. jag har snuva och halsont, jag saknar Richard och måste vänta 8 timmar innan ja får träffa honom.
Jag går och dör nu.
Hejdå

22 Augusti - diiiaanaa <3

Hej sötnosar, hinner bara skriva en snabbis.
Ska fixa mig nu för att möta Madde & Diana.
Har saknat min baby diana
de blir vattenpipa, ÄNTLIGEN !
Sen lite senare ska jag träffa killen som fått hela min värld att gunga...

21 Augusti - you make me happy

Gokväll sötnosar.
Har varit med älsklingen precis hela dagen.
Han hämtade mig i Ropsten, så jävla sexigt med killar som kör bil ;)
Vi drog hem till honom och har nog mest legat och pratat och kollat film.
Vid 8a tiden kom hans kompis Jocke dit, knäpp kille.
Satt och snackade med honom en stund sen så körde Älsklingen mig till tunnelbanan.
Nu är han ute på någon fest, han är faktiskt den första killen jag litar på.
Mamma, denice & cicci sitter ute i köket och dricker vin och äter chilichips.
Ska nog hänka på en stund till eller så går jag och lägger mig...
Saknar dej Richard... <3

21 Augusti - king of my castle

God morron sunshines !!
Sitter och spelar lite musik ska åka om typ 20 minuter till pluttinutten.
Vi skulle se nån film som jag tydligen skulle böla till, haha.
Skulle bara säga godmorron :)
Puss

20 Augusti - detta visste ni inte va ;)

Richard tänder på min 88 årige killkompis bengtsson, yummie ;)
OOh fuckniing hoott stuff !

20 Augusti - Lär dig av dina misstag nu, snälla ?

Jag är så sjukt trött på allt bullshiet folk slänger ur sig.
Anntingen håller käften eller så säger man något vettigt.
Jag som brukar tvivla på kärlek, är de vänskapen man ska tvivla på ?
Våga stå för vad du gör och vad du gjort.
Våga stå för vad du säger och vad du sagt.
Snälla människor, var bara er själva !
Sluta vara så jävla beronde av alla andra i närheten,
livet handlar inte om dem utan om dig själv !
Du sårar inte mig för jag vet redan vilka som är mina äkta vänner,
Men ta detta som en varning, du vet inte vad du kommer förlora.

20 Augusti - sughästballe

har dunder huvudvärk, tror att jag har feber också.
Men har ingen lust att sitta hemma, vill ut & festa för första gången !
nej får se hur jag gör eftersom alla tydlgen har blivit nunnor där hemma.
jag är sur och grinig just nu, låt mig sura ifred. HEJDÅ

20 Augusti - true

The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything they have.

20 Augusti - snabbis inlägg

Nämen tja :)
Hann inte blogga så mycket igår, somnade som en gris direkt när jag kom hem vaknade av att Richard smsade mig sen. är helt slut nu också och tänkte lägga mig och vila men lovade Nisen att småshoppa lite med henne. Så hon skulle ringa när hon var här. Dags att fixa sig lite då, eftersom man kanske ska åka och träffa Richard en snabbis också sen. Idag är det fredag och det innebär SOVMORRON i morron, haha jaag ska utnyttja det som fan !
om jaag inte har för mig nått i morron så följer jag med på ett barnkalas.
På söndag kommer Rebecca hem, måste verkligen träffa henne för att prata med henne nångång nästa vecka också.
Jag tror att det är NRJ nästa helg också, spikat och klart att jag ska dit ! Anntingen med alla tjejerna i klassen eller någon annan, man vet aldrig vad som händer i min värld. Ska även försöka ta en kvällsprommenad med Diana idag för att komma igång med förbränningen.
Nej nu väntar badrummet på att jag ska stressa runt som en dåre där inne.
Puss <3
HAHAH ska man skratta eller gråta ? HAHAH

19 Augusti - liten och svarthårig


19 Augusti - goodmorron

god morron !
ska alldelesstrax smörja in armarna för att sedan fixa dagnes matsäck, haha.
börjar 9 och slutar 12 idag guud så skönt :)
skulle ha tagit blodprov idag men vågar helt seriöst inte att göra det.
får rysningar i hela kroppen av bara tanken,
nä de får ja göra en annan gång även fast jag är en vecka försenad.
min doktor lär inte vara glad asså...
nej nu ska jag nörda mig en liten stund
kyss

18 Augusti - you make me fly

idag när vi skildes åt fick jag en tår...
Spelar ingen roll om vi bara ska ses efter en timme, saknar dej så sjukt mycket...
tänker på dig precis hela tiden, du är den enda som svävar runt i mitt huvud.
varje gång jag ser dig i ögonen ser jag lycka, du är min lycka.
Varje gång du kallar mig bebis vill jag bara lägga mig i din famn.
Richard jag tror seriöst inte du förstår hur mycket du betyder för mig.
är helt tårögd nu, skulle göra nästan vad som helst för att få ge dej en kram.
finns verkligen ingenting som är bättre än att vara med dig...
Saknar dej... <3

18 Augusti - kärlek...

Hellu lovers !
Kom typ precis.
efter skolan kom jag hem surade en stund och somnade förbannad... råkade skicka iväg ett onödigt sms till min bebis <3 föörlåt sötnos !! Han åkte iallafall hit så vi gick till en gunga och låg och "möss"(myste).. finns inget bättre än att ligga i dina armar... Har nog aldrig mått så här bra med en person. Jag vet att du läser det här Richard jag tycker om dig något enormt även fast jag kanske inte alltid visar de. Men du får verkligen hela min kropp att smälta.
Nu sitter min pluttis på tunnelbanan påväg hem, saknar dej redan.
Det är det här som är det jobbiga med att tycka om någon,  man saknar den något extremt.
Nej nu ska jag sluta deppa och äta upp mina jordgubbar.
Puss

18 Augusti - sexlåtar

Disco Squid - Kalle Ninja
Haha det här är tydligen Spotify's bästa sexlåt...
Jag håller dock inte med...
skulle bara bli irreterad av att höra ordet bläckfisk hela tiden.
Äcklad också, liksom bläckfiskar är äckliga, luktar äckligt och har många armar ?
Sen har de en massa sugproppar också, haha men det värsta måste fan vara
när de skriker " wuuhuuu wuuhuuhooo", haha herregud
garvar bara åt låten...
haha nej fyfan bläckfisklåten är ingen höjdare till sexet kära vänner !
Breathe on me -  Britney spears
Denna låt kom 2a.
Den här har iallafall lite mer känsla i sig.
Och låter mycket sexigare, men skulle nog inte kunna ha sex till den iallafall.
Sen är den lite väl lung va ? fast de varierar ju hur personer vill ha de.
Men jag skulle dö utav tristhet om jag hade sex i den här takten och till den här lååten.

18 Augusti - pöss

Vårt schema var ändå helt okej faktiskt, börjar halv nio och slutar 2 dagar i rad :)
Dock har vi 2 timmars SO utan rast... vi har jätte långa lektioner.
och när vi fick höra planeringen satt nästan alla med öppna munnar..
vi har sjukt mycket att hinna med och vi kommer göra ett nationellt prov från förra året för att "kolla hur det är" osv... I morron blir de nån utflykt annars skulle vi hitta på nått i skolan, man skulle ha matsäck med sig, suck.
Börjar nio i morron osså, ska sätta mig och fila mina naglar en stund nu, behöver ta både på längden och bredden sen måste ja fila bort luftbubblorna :)
PUSS & KRAAAAAAm

18 Augusti - sommarlovstest

-Har du druckit tills du spytt? Tyvär, ja.

-Sårat någon? Inte vad jag vet, hoppas inte det.

-Förlorat en vän? Japp, (tack gode gud)

-Träffat nya människor? Japp <3

-Kysst en främling? Haha, främling och främling... räknas 3-4 timmar ?

-Tagit droger? Nej och skulle aldrig göra det.

-Haft en sommarflört? Nja, de kan man vell säga.


-Gråtit? Japp... När jag sov på toaletten grät för att jag inte ville spy, haha.

-Skrattat tills du kissat på dig? Haha, nej men tills jag lagt mig ner på marken och asbölat.

-Tältat? Skulle ha gjort, men de blev inte av. Nästa sommar :)

-Varit vaken en hel natt? för många nätter...

-Solat? Ooohja !



Badat? Självklart

-Haft ett förhållande? Nope


-Gjort dig riktigt illa? klämt fingret 2 gånger så de blivit blått... inte nice.


-Gjort några nya percingar/ tatueringar? Oh yeah baby



-Läst en bok? 3 st

-Skickat fel sms med flit? Haha, självklart !

-Suttit vid datan en hel natt? Japp, nattgibb vettni :)


-Näckat? Haha ohja...

-Solat naken? räknas toppless ?

-Fått utegångsförbud? Nej är ju mammas lilla flicka :)

-Sagt "jag älskar dig" och menat det? Till mina vänner, ja.

-Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? Skulle jag aldrig göra.

-Varit i slagsmål? med en mygga, ja. haha (myggan vann dock...)

-Pussat någon utav samma kön? Kysser & hånglar alltid med älskligen Sara.



-Sjungit högt på ett berg? Haha det gör jag alltid.

-Kysst någon i regnet? Nope


-Kysst någon i skogen ? Haha har gjort men inte den här sommaren.

-Kysst någon du inte borde? nä, man lär sig av sina misstag helt enkelt bara.

-Tappat rösten? nästan varje kväll nu för tiden

-Varit på festival? nääj

-Gått upp i vikt? Nej

-Gått ner i vikt? Japp

-Brännt dig? På skinkorna igår, haha.

-Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? av bikini trosorna !!!

-Varit utomlands? i 3 veckor baby



-Gjort ett bra köp? ooh såå många Michelle <3 Shopping

-Tagit upp kontakten med en gammal vän? Nej men fått bättre kontakt med lite äldre vänner

-Haft skadeglädje? Jag lever på det ?



-Sovit under bar himmel? Usch, mygg !

-Vad kommer du sakna mest? Solen, sovmorronen, brännan !

-Har du svart ärligt på alla frågor? Varför ljuga liksom, daah ?

 


18 Augusti - fängslad...

hellu michelle lovers.
usch vad trött jag är pluttisen ringde och väckte mig idag.
slängde på mig nått enkelt, vart jeans & ett svart linne, hittar vell nånting mer sen.
försöker få i mig frukosten som smackar bajs idag, vet inte varför..
snart ska jag slänga upp håret i en bulle och borsta tänderna...
buuuuhuuu oorkar inte med skolan !
Utanför skolan

17 Augusti - ...

Man lär sig av sina misstag...



17 Augusti - miss pluttisen

Heej sötnosar !!
Kände mig jätte hängig innan, mår fortfarande lite konstigt men de kan bero på vädret.
Åkte iallafall och solade 25 minuter så känner mig lite fräschare nu :)
Håller på att tvätta i tvättstugan så man har lite rena kläder, sen ska jag nog städa i rummet, vika kläder, sortera in alla kläder, skölja av kroppen och sen soova ! Har absolut ingen aning om när vi börjar imorgon, tror det är klockan 9. Men vi tjejer funderar på att komma 13, höhö. Får se hur vi gör med det. men upp tidigt i morgon blir det iallafall. Saknar min pluttis jätte mycket. Ska nog träffa honom i morron när han jobbat klart.
Nej nu ska ja visa bilder på pluttisen för lillebrosan så han får dömma lite, puss <3
det handlar om att bjuda på sig själv...

17 Augusti - gamla goda tider med barbie

Saknar våra gamla galna tider...
Barbie & Prinsessan <3
Nyår 2008/2009 när vi sminkades oss i 3 timmar
På SMC, den gången jag hittade dej på toan med *****, de gångerna vi stått och dansat till våran låt där
Innan vi åkte till Åkersberga påä våran misslyckade "dejt", när jag körde på grodan med fyrhjulingen, har fortfarande skuldkänslor...
Nyår 2008/2009 Innan vi skulle dra ut, när vi kysstes i mitten av alla fyverkirier olch raggade upp killarna.
Vår fjortiskväll när vi satt framför pea "live cam" och sög på kondomer, när vi dansade runt och sov i string, när vi ramlade ner från sängen och slog i huvudet, när jag skaffade mig en låtsas kuk...

17 Augusti - morsning korsning

God morgon !
Ska klä på mig nu för att springa ner och köpa mandelolja & boka tid i tvättstugan...
finns de ingen tid idag så tvättar jag hemma.
Måste även fila naglarna och sola solarium idag.
I morron börjar skolan sen ska jag förmodligen träffa pluttisen.
Men nu ska jag faktiskt klä på mig.
blir mjukis kläder idag, puss <3
Kameran ska ligga kvar i väskan när michelle fått sockerkick Rebecca...


17 Augusti - R <3

Du gör mig lycklig...
You make me happy...

16 Augusti - måndag

Hej sötnosar, åkte till mormor igår, somnade en liten stund på bussen.
när jag kom fram var de sjukt mkt hundar där... över 60 st och då över driver jag inte. satt mest och pratade med Bosse & Frejan om midsommar när Lisbeth spydde ner Bosses "buss" haha !
Senare mot kvällen gick jag och la mig i friggan med Nora och somnade.
Idag gick jag upp vid tolv, å frukost och pratade med mormor och marie som kom om allt möjligt. sen satte ja mej på den eviga bussen och åkte 2 timmar till Karlaplan för att träffa Stekaren Richard som jobbat HAHA ! snyggingen hade kostym ;) vi tog en prommenad runt hummelgården tror jag det hette. sen satt vi i en parkbänk och pratade. det var jätte mysigt faktiskt och vart jätte ledsen när vi skildes åt... tiden gick faktiskt för fort.
Haha han fick reda på att jag hade en blogg och han ska tydligen försöka hitta den. tror ni han hittar hit ?
Snart kommer Diana då ska jag gå ut på en prommenad med henne, sen skulle stekaren ringa.
i morron ska jag sola solarium !
puuuuss
stekare, i told you....

15 Augusti - så jävla lyckat

God morron solstrålar !!
ÅÅh vilken lyckad kväll de blev igår asså, vill tillbaka...
Sara hänkade på men Rebecca hoppade av i lilje, synd gumman :(
När vi kom fram gick vi runt lite vi såg bland annat, amir, per robin & rosanna. och en massa andra, i slutet så nyper sara en kille i rumpan och de slutar med att han frågar om vi ska med till kajen, självklart hängde vi på. så satt vi där med Erik, Rikard & Oskar, säger bara snygga killar. vi snackade om allt möjligt och de trodde ja ljög om att jag var 15 ? haha ! sen drog vi till studsmattorna hälsade på fjortisen och hans norksa tjejer. sen satt jag i Rikards knä, vi höll hand osv. hade de jätte mysigt faktiskt, sara tyckte vi var jätte gulliga ihop och hon passade PARFEKT med Oskar kan jag säga er. så gick vi till 7 eleven för att oskar skulle köpa cigg, stod där i rikards armar och bara njöt.
sen när vi är vid tunnelbanan säger rikard;
R; vi har betett oss som om att vi är tillsammans nästan hela kvällen men jag har inte fått någon kyss..
så ja ställer mig på tå och kysser honom. har ni tänkt på hur romantiskt de låter ?
sen när vi satt på tunnelbanan smsade jag och sara dem vi skickade precis samma sms, och de skrev också samma haha :) Jag kommer träffa Rikard igen de är ja säker på eller de har vi redan bestämt. sen har oskar lovat att vi ska få bada i hans Jacuzzi ;)
Nej nu ska ja göra mig i ordning ska till mormor puss <3

14 Augusti - bästa house låtarna

Deadmau5 And N-Trance - Set you slip free
Casa Grande - EDX

14 Augusti - andas människor

Nej ni behöver inte vara oroliga, jag är varken osams med Gabbi eller Diana !
De har hänt lite saker bara som gör att inte de kan följa med till the voice.
ett litet gulligt samtal mellan mig och diana för fem minuter sen.
ja, jag är lite borta i huvudet.
Jag; När börjar The voice
Diana; ingen aning
Jag; aha okej tack
Diana; för ?
Jag; vet inte :P
Diana; men töönt !
Jag; ska du säga din mes !


14 Augusti - onkidonki

igår somnade jag framför fredagen dn 13 filmen på 5an och den sög hästballe, skit dålig...
Har legat och solat hela dagen i älvsjö och lämnat hunden.
ska träffa Rebecca vid 4 då ska vi handla lite sen göra oss i ordning för The Voice.
Nej nu ska ja tappa upp ett fotbad och knarka alvedon.
usch för fucking mensvärk.
puss & kram

13 Augusti - ändrade planer

Ändrade planer.
orkar inte med långprommenad idag så ska ut med henne en stund nu sen ska jag tappa upp ett fotbad, sätta på ansiktsmask och ha myskväll med mig själv :)
i morron ska ja träffa Rebecca på dagen, sen drar jag in till The voice.
puss

13 Augusti - tröööött

Heelluu sunshines, usch är pisstrött just nu skulle lätt kunna lägga mig och sova nu..
Men nope, har saker att göra hinner fan inte sova !
Ska nog hoppa in i en dusch nu, smörja in kroppen och slänga på en ansiktsmask.
Här får ni en rolig konversation som jag och Sebbe hade igår;
Jag; Tönt jag har större muskler än dig
Sebbe; spänn då (han tar tag i min arm)
Jag; Nej min jacka kommer gå sönder om jag spänner, vill inte skrämma dej.
Sebbe; HAHA, känn på mina.. (jag känner)
Jag; Okej... jag ger upp.
Sebbe; Bra där herkules.
Hahah sen efter de har han kallat mig herkules ?

13 Augusti - <3

Älskar dig Rebecca Lif <3
OM ja vore lesbisk skulle jag defenetift attackera dig !
Akta dej gumman, man vet aldrig vad som händer i framtiden !

13 Augusti - min tråkiga humor

Jag satt och kollade på bilder så dök den här upp, precis då ringde Diana, haha därför vart denna "vackra" kvinna våran alldeles egna Diana :D <3
Hur fan har människan sex ? mannen lär drunkna innan han kommer fram, HAHA

13 Augusti - helgens planer

Helgens planer;
Idag; försöka få mamma att handla hem thai mat...(YEES FIICK) sen ska jag ut med älskliiingen, våra kvällsprommenader äger baby !!
I morgon lördag; åka och lämna loca, sen åka på kalas. efter kalaset ska ja träffa gabbi & diana och kanske biffen för att åka till the vocie.
Söndag; åka till mormor för att vara med på sheltie träffen.
Måndag; ta blodprovet...

13 Augusti - bloggar suger hästballe

Okej nu kan ja inte hålla detta inom mig längre.
Jag brukar inte vara den personer som hänger ut folk eller liknanden, jag håller oftast tyst om jag tycker något negativt om nån eller något. men nu klarar ja inte av detta längre. seriöst vad fan har hänt med bloggvärlden ? Var är alla galna fjortisar som skriver om hur mkt smink de har på sig, eller skryter om hur många de har strulat med på en kväll ?? vart är de bloggarna där man verklikgen NJUTER av att läsa !? Jag läser faktiskt få bloggar för ja tycker alla bloggar har blivit så jäävla tråkiga, alla skriver om precis samma saker "fint från gina" eller osv... om vi nu vill hitta nått fint från gina går vi vell dit och kollar ? sen har "modet" blivit som baken, jag HATAR när man går med jeansen ända upp till naveln sen med en tröja under, fine de är snyggt på vissa men faan heller när människan får cameltow ? åååh jag är så irreterad, små 11 åringar sitter och skriver om hur de har tagit en bild, ho fucking cares ?!
vem fan är de här ?
hon kan inte vara mer än 13 år gamal, var ett barn istället för att sitta och skriva om vad du nu skriver om.
jag hatar jävla foto bloggar där de zomat in en spindel, ja tror alla människor har sett en spindel, om vi inte har de söker vi på internet. ååh ja är så jävla irreterad !
bloggar är uttjatat och överdrivet.
jag läser mina kompisars bloggar sen läser jag;
paow, dessie & kissie, bexury och falsksanning.
inga andra bloggar.
nej nu ska jag ut med hunden, blää säger ja bara.

13 Augusti - igår & idag

Så nu är jag hemma och väntar på nån instalatör eller hur de nu stavas :)
Igår mötte jag upp Diana vid 22 tiden, vi gick till Gabbi och gabbis strippade lite för mig sen gick vi vidare. prommenerade till Vårberg satt och flummade vid busstaionen och ja sjöng såå vackert. Sen kom Sebastian och hans kompis, vi går och lämnar av Diana, men påvägen blir jag arg på Sebastian och de slutar med att ja och diana går ifrån dem. Sen när ja lämnat Diana skulle ja möta upp Sebastian men jag ser att de är samma sak igen så jag går förbi honom och han frågar vart jag ska då svarar jag drygt "jag ska hem, talk to the hand". sen går jag.
Så jag går och sätter mig på en bänk. jag tror jag satt där i en halvtimma var så jävla förbannad satt där och bara glodde rakt fram. efter en låång stund så mötte jag upp Sebbe igen, men nu var vi själva. vi löste problemen snabbt och drog till ett dagis där vi satt och pratade. Haha han har sjuuk humor asså!
Sen fick jag nått ryck så ja tog en näve med löv och kastade på honom, och de slutade med att vi sprang runt och kastade löv på varandra, han tog tag i mig höll om mig och gnuggade en massa löv i miktt ansikte då vart jag förbannad och hoppade på honom och förstörde hans frisyr. Haha sen höll vi på så ett tag tills båda satte sig helt leriga och började prata igen. vid 2 tiden började vi röra oss hemmåt.
Soomnade vid 3 tiden, men gick upp vid 7 för att rasta hunden eftersom hon vägrade baajsa under naatten. sen somnade ja vid 9 och vaknade av att pappa ringde 10. sen diirekt när ja somnat ringer denice och säger att jag ska vara klar klockan 11. så stressade upp och fixade mig. så kom Christoph och hämtade mig så åkte vi in till stan och kollade klänningar. om hem för 20 minuter sen. nu har den där killen kommit som ska fixa vår tvättmaskin.

13 Augusti - tell you later

hej sötnosar !
faan vilken mysig kväll jag hade igår, har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. sen kom man hem helt smutsig efter mitt och sebbes lövkrig... haha jag ska förklara för er senare jag lovar men just nu har jag stress ! ska vara kla om 20 minuter har precis vaknat (A)
puss

12 Augusti - sjuka samtal

en helt vanlig konversation mellan mig och sebbe e. (i telefon)
dock när ja sitter på tunnelbanan...
Jag: buhu bebbe du får tycka synd om mig ! jag har varit på sjukhuset idag...
Sebbe; vad har du gjort dära ?
Jag; Pratat med min doktor, inga goda nyheter.
Sebbe; Har du klamydia ?
Jag; Ja jag har Aids också...
HAHA alla på tunnelbanan som satt nära mig gav mig onda blickar...
vi skämtade om ni inte fattade de ?

12 Augusti - visa boobiisarna

Kommer ni ihåg dagen innan ja skulle åka till cypern allesammans ?
När jag var med Diana och Gabbi, när vi rökte vattenpipa ?
Haha iallafall... när vi satt på tåget så var de en skit snygg kille som satt och glodde på mig. jag blev irreterad och drog ner tröjan, hade självklart BH på mig. Men i allafall, sen så gick gabbi till honom och pratade efter en stund slutade det med att han satt bredvid mig ? vi började prata och ja skämdes som bara den... men vi bytte i allafall nummer och nu har vi pratat varje dag sen ja kom hem till cypern. ikväll ska jag ut på en prommenad med honom, japp, så kan man också ragga :D
"sen åkte vi till vårberg så satt de en snygg kille på tunnelbanan, gabbi går fram och de slutar med att han sitter bredvid mig och jag får hans nummer ! Haha han ber om mitt nummer men ja sa att ja skulle smsa honom inatt :P Han var 91a me like !"
HAHA så skrev jag den dagen.

12 Augusti - städning

usch allting känns så äckligt...
jag ska storstäda nu i rummet, sen plocka lite i lägenheten efter de hoppar ja in i en dusch.
Michelle goes städkäring - OHJA

12 Augusti - livet leker

god morron !
vaknade på helt rätt sida fick ett sms som förklarade en hel del och gjorde mig glad ;)
haha, att ett litet sms kan ändra hela ens dag, well :D
igår var ja ute med diana på en prommenad, och vi slog vad, jag skulle ragga på varenda kille som jag såg... de gick bra och de flesta gick därifrån med ett leende på läpparna men sen kom de en kille då jag tröttnat på att säga nått så ja höjde handen och skulle göra "give-me-5" vi gjorde de sen gick jag, men han började gå efter och försöka prata med oss på engelska så kommer han jätte nära mig och försöker hålla mig i handen då stannar jag och skriker; Ursäkta men vad fan vill du ? om ja var du skulle ja inte komma så jävla nära för hunden kan bli aggresiv...
haha han ba; oooj ursäkta mig mycket så.
sen gick han och ja och diana kunde inte låta bli att asgarva !
diana tyckte ja var konstig för att ja ställde mig och dansa mitt i centrum, wtf orka bry sig om omgivningen, livet leker spela seriös är INTE min grej skämma ut sig är bara kul :D.
Men ser att ja börjar bli torr, så ska smörja in heela kroppen nu, måla tånaglarna, och ha sån där myspys dag.
hångla med hunden måste också göras, min älskade Loca som la sig på mina kuddar inatt den lilla jävlen haha.
ska förmodligen på prommenad med Sebastian P senare också, mmm mee like;)
puss & kraaam
(detta var gårdagens första outfitt... sen på kvällen hade jag korta shorts och ett kort linne med jackan)

11 Augusti - känner mig svag

Bara blicken... bara av att du såg mig i ögonen...
de lilla ögonblicket vi hade ögonkontakt fick hela min värld att stanna upp. jag kände mig svag och mina ben höll på att falla ihop, ville bara lägga mig ner i fosterställning och brista ut i tårar. känner mig underlägsen, känner mig liten och ynklig. Bara av ett litet ögonkast... att se in i dina ögon fick mig att vilja gråta. de var som om att uppleva allting, om och om igen. De var inga sekunde för mig utan en hel evighet... jag har fortfarande gåshud.
vi hörs i morron, för jag tror att jag just blev skjuten...

11 Augusti - lätta beslut

Vet ni vad ;)
jag har prövat Sojadrycken och Solhavren nu.
Sojadrycken var jätte god faktiskt ! men den där solhavren smakade som havre med mjöl, usch...
Men de är bra att ja tyckte om Sojan för de är precis vad ja ska dricka nu i 2 månader.
(de gröna är Soja, de blåa är Havre)

11 Augusti - detta visste ni inte va ;)

Visste ni att...
Sebastian E var min första kille som jag vart kär i, eller den enda jag vart kär i.
Han var verkligen en av världens bästa killar, fanns alltid för mig... Kommer aldrig att glömma honom för han hjälpte mig genom en riktigt svår period. Han är den enda killen min mamma verkligen tyckt om och ja, sebastian var verkligen en stor del i mitt liv ! Och glad som jag är så är vi fortfarande bra kompisar och pratar dagligen, de visste ni inte va ;) Det är jätte många som tycker att ja ska bli tillsammans med honom igen, men båda har gått vidare, båda är två helt olika personer nu. Vi passar inte som ett par längre, men han kommer alltid att vara min lilla sötnos i mina ögon ! hur mycket han än lyckas i livet, hur många tjejer han än gifter sig med så kommer jag alltid att se honom som min lilla mes ;)
Jag var heelt förstörd hur länge som helst efter att vi gjort slut, men känner nu att de var bäst. för evig kärlek finns det inget som heter. Men jag saknar faktiskt min gamla söta sebbe som bara brydde sig om mig. nu har han växt upp och blivit en sån där odräglig liten skitunge som man ba vill dunka huvudet i en vägg och skrika "väx upp förfan". men som vi sa i telefonen igår "alla har sina perioder".
aja han kommer iallafall alltid vara min gosigos. och innerst inne så är han en riktig nallebjörn, han finns fortfarande för mig och de är jag enormt tacksam för <3
Puss på dig Bebbe !

11 Augusti - Loca är äcklig, haha !

Hellu bajbys <3
har precis ätit min frukost :) den var jävliiigt goood, bröd med smör & salami sen ett glas med apelsinjuice ! allting var självklart mjölkfritt men de smakade precis lika gott :) ska nog ta mig en till smörgås ;)
tänker inte smaka på den där sojadrycken eller den där solhavre. usch namnet låter liksom också äcklikgt ??
nej nu ska jag göra en smörgås och lägga mig oh glo på tv.
Haha ja vaknade mitt i natten av att Loca pruttade, när ja satte mig upp så kommer de pruttar efter pruttar och hon tittar på mig och ja ser hur hon skäms, sen helt plötsligt kommer en jätte rap från henne och ja kunde inte låta bli, så ja brast ut i skratt då fattade loca att de var nått roligt så hon la sig på mig och pussade mig så mycket att ja vart helt blöt. HAHA ni skulle bara höra hur de lät asså, ja öppnade självklart fönstret sen somnade vi sked med varandra.
Vet att du snart kommer försvinna, men de är inget jag vill ha på tanken. för du betyder något enormt för mig, gråter nästan av lycka av att ha dej bredvid mig... finns ingen finare hund än dig Loca <3
Älskar dej riktigt mycket !

10 Augusti - grr...

Vem kan denna snygging vara ? hmm ;)

10 augusti - usch

Usch har tyvär dåliga nyheter at medela...
var ju på nått sjukhus idag i rinkeby.
han tror att jag har en tarm inflamation.
men jag ska inte äta några mjölkpordukter under 2 månader, då tänker ni säkert att ja kan äta laktosfritt men nope... jag får leva på sojadryck, solhavre och sånt där äckligt i 2 hela månader! sen efter ska ja i 2 veckor levaa på laktosfritt. men ska tillbaka dit om 2 veckor för att göra nått pricktest och i morron ska ja ta blodprov !
ooommggg säger ja bara...
men nu, idag och hela natten ska ja vräka i mig mjölk saker !!
i morron börjar helvetet...
blä...

10 Augusti - sjukhus ida

Hellu suckers !!
Usch vad ja sover mycket ?
somnade 21.00 igår och hade jätte svårt för att komma upp nu... är de nått jaa är bra på så är de faktiskt att sova mycket, för mkt... men jag är uppe och de är huvudsaken för ja har piss brottom...
ska nämligen ta tåget som går 44. jag sitter i linne och trosa :D men måste äta min frukost i lung och ro. för er som inte vet vad ja ska göra idag så ska ja iväg till nått sjukhus i rinkeby för att prata om min mage. sen ska jag möta upp min ÄLSKLING diana så ska vi hämta min vovva ! usch så jag saknat henne.
haha jag har sprungit runt och dansat hela morronen precis som ja brukar göra.
ni ska få en video sen när ja dansar vid en stripp stång och en video när ja tatuerar mig.
men nu ska ja trycka i mig min halftäckliga fast nyttiga frukost.
nämligen banan smothie...
'haha puss
love u babe

9 AUGUSTI - pics

lite pics <3
bara för att ni älskar de

9 AUGUSTI - my day


Ååh vilken härlig födelsedag !
Vaknade vid 11, skyndande mig för att möta denice.
gjorde mina naglar som vart jätte fina.
kom hem och träffade mormor och Nora & Vera.
Träffade timmy en liten stund sen kom beccis & Denice.
har bara haft en familje dag idag.
nu ska ja fotta mina fina naglar så ni får dregla lite :)
kyss <3

9 AUGUST - tas med en nypa salt


Vem ringde dig senast? Min älskling Diana
Vem kysste dej senast?: Victor
Vem kramde dej senast?: Rebecca
Vad har du för bh på dig just nu? en rosa, svart vit.
Vad har du för trosor på dej just nu?: stringtrosor
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: Timmy - var ju därför jag frågade om du var vaken ?... Men kan du ses en stund idag i skärholmen. ska ändå dit och gymma ? <3
Vad brukar folk få för intryck av dig?: att jag är snäll, glad och posetiv
Har du någon gång klätt dig horigt?: Haha ja självklart
Har folk kallat dig slampa?: oh yeas
Har du kallat någon för slampa?: Sara är min slampa <3
Har du slagit någon riktig hårt?: bråk löser ingenting, så nope.
Använder du parfym?: när ja känner för de
Vlka slags killar faller du för ?: omtänksamma, snälla, snygga & BIFFIGA
Hemlighet om dig: jag kan vara jävligt barnslig
Vill du ut och festa nu? : haha oh ja ! fyller ju år för fan !
Vad är klockan? : 18.50
Vilken färg har din mobil?: ROOSA <3
Vad ska du göra nu?: sätta mig olch skita
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: hur menar du nu ?
Är du social?: lite för social ibland...
Känner du att du orkar en fråga till?: haha nej måste på toa fan...
Vad tänker du när du vaknar?: om det är skola ; ÅÅH låt mig sova förfaaan !
om de är lov; vad är klockan, äh kan sova några timmar till...
Kan du gå utan smink? självklart, har min inre skönhet ;D

9 AUGUSTI !

Iväg till Denice nu för att fixa naglarna.
KYSS & SMEK <3

9 AUGUSTI !

Today is my fucking day !

8 Augusti - Michelle love Playboy !

Detta köppte jag i Cypern till mig !

8 Augusti - trött igen

Gokväll eller vad man säger !
Har dunder huvudvärk och har degat i sängen sen klockan 4...
Har kollat på sammanlagt 4 olika avsnitt..
Har varit hos farmor idag !
här får ni dagens morgon och kvälls outfitt.
och kvällens

8 Augusti - farmortime

God morron !!
Har tryckt i mig en smörgås och ska börja göra mig i ordning.
Idag åker jag till min Farmor med Dania sen seare ska ja möta Diana och sen Terese eller nått sånt.
Usch tråkigt med detta dåliga väder.
Nej nu ska jag göra ett ryck ska vara där halv 12
pussis <3

7 Augusti - familjen säljer bilder

Erkänn att jag är jävligt smart ibland ?
På flygplatsen igår natt.
Jag "Hörru Denice, jag kan ju fan bli rik!"
Denice "haha, du ? Hur då?"
Jag "Jag kan ju sälja massa bilder eller videosar på dig, de skulle ge en hel del"
Denice "DU SKULLE BARA VÅGA, schysst att familjen säljer bilder liksom"
Jag "Haha you never know..."
Vad säger ni kära läsare, skulle de vara en bra ide ?
HÖHÖ

7 Augusti - trött

Hej sötnosar !
Jahapp då har man sjukt mycket saker att göra framför sig...
Söndag; Träffa Terese. Träffa Diana och kommer säkert träffa nån mer. Sen måste jag städa & Handla.
Måndag; gå hem till Denice fixa mina naglar, åka hem till mig och bli firad.
Tisdag; Iväg till magspecialisten Sen ska jag iväg och hämta Loca.
Sen måste ja prata med min barnmorska, boka tid till naperapat.
Åh ja är helt slut i hela kroppen har verkligen INGEN energi...
Nej nu ska ja nörda mig en stund till ssen ska ja fixa lite i rummet efter de går ja till sängs med min älskade lillasyster som ligger i soffan och kollar på film. puss & kram.

7 Augusti - min älskling <3

Här kommer bilder på min tatuering <3
VÄRLDENS BÄSTA KRÄM !

7 Augusti - bilder

Här kommer bilder från cypern <3
vill ni ha mer ?

5 Augusti - NY GADDAD

jag e ny tatuerad nu !!!
sooo fuucking hooot !


3 Agusti - tjuulluullu

Hej sotnosar detta blir ett jatte konstigt inlagg eftersom jag sitter inne pa ett internet cafe sa kan jag inte skriva vissa bokstaver som ni ser.
Jag har de jatte mysigt har. Men de ar nastan for varmt. Har fatt lite soleksem men annars ar allt prima ballerina. I morron ska jag och Denice till Stranden sjalva sa de kommer bli en massa solning. Just nu sitter jag med en vit kram over hela brosten fran halsen till brosten och vidare ut pa armarna. haha undrar vad folk tror nar ja aker runt sa pa moppen. Herregud vad svart de ar att se vad jag skriver...
Pa natt konstigt sett saknar jag faktiskt hem lite till sverige fast nog mest till alla mina snotisar.
nej nu ska ja kollan runt lite pa bloggar for att se vad jag missar !!!
Saknar er...

1 Augusti - snabbis

Hej sötnosar !
Ville bara säga att de är nästan fööör varmt här nere... 42 grader i skuggan.
Idag har ja bara legat i skuggan och vilat sov en timma också.
men nu de fyra dagarna så ska ja steka på stranden eftersom ja vill ha lite färg innan tatueringen.
Denice kom med en svensk tidning och ja vart som gaaalen !
Haha har läst igenom hela Aftonbladet 3 gånger.
Såg att ni har översvämmning där hemma.
ååh på nått sätt saknar jag kalla sverige...
men nej nu har ja ingen tid kvar längre.
vi hörs på fredag kväll lovers <3

RSS 2.0