28 Februari - ingen vila...

Hej älsklingar !
Oh shit vilken dag alltså...
Började med att jag hade 30 minuter på mig att göra mig i ordning och gå ut med hunden.
Kim kom och hämtade mig och vi åkte runt till Karolinska, KTH, HSB och en massa andra ställen... Hade faktiskt riktigt kul även fast han mobbad mig hela dagen, men ja har nog allt jävlats med honom också. Innan han släppte av mig så hade vi lite seröst snack... Sen precis när han åkt minns ja att ja hade min telefon i bilen LYCKAT. Han lämnade mig halv sex, kvart i sex skulle jag vara på heron och möta Camilla. MEN JAG HADE INGEN TELEFON ! Så jag sprang hem, kissade hunden, sprang till tunnelbanan och var vid heron vid 18 tiden... Tack gode gud hade Camilla väntat ! Vi kollade på bio sen fikade vi... Jag får inte tag i kim, blir helt galen. måste ha min telefon i morgon ! Nej nu måste ja fan vila lite... åh så jag stressat...

28 Februari - stress

har börjat äta dåligt igen...
Igår så glodda jag på BB hela natten och blev väkt kvart i nio av Kim...
Jag har tydligen lovat honom att jobba med honom idag... Så han ska hämta mig om exakt 6 minuter nu.
Jag är trött, hungrig & irreterad. Hoppas kim har djungelvrål i bilen !

27 Februari - HAHAH jag tror jag dör !


27 Februari - morsning korsning

GOOOOOOD morgon !!!!
Jag har sovit FÄTT länge !
Somnade vid 4 tiden igår och vaknade nyss. mycket skönt.
vaknade av världens sötaste sms också...
Kim: Förstår om du inte litar på mig. Jag har själv jättesvårt att lita på folk, men jag finns här för dig dag som natt om du vill prata. Må hända att det är många år emellan oss men jag ser inte det som ett problem. :$ och förlåt för att jag reagerade som jag gjorde när du sa att du var gravid, är inte de att ja inte vill ha barn för det vill jag. gärna nu. men vet inte om jag är redo än... Du är väldigt vacker michii, dina ögon får mig att drunkna <3
Just remember that im here for you. i vått och torrt. Just trust me, and talk to me. natti gumman dröm sött <3

27 Februari - never trust in love

-= Kim =- NinjahKim.blogg.se säger:
Tänker vara ärlig och öppen
Sex är viktigt
Men jag kan vara utan oxå
Visst, jag älskar att älska med någon jag verkligen tycker om. Men att bara ha one night stands är inte så speciellt för mig längre
Har haft nog av dom
Har redan intalat mig att nästa tjej jag hittar som jag bestämmer mig för att," hon vill jag verkligen ha " det ska bli den sista.
Så tänker inte springa in i någonting, och är verkligen inte bara ute efter sex
Sure, sex är nice, men inte värt att såran någon bara för att få knulla
Michelle säger:
jag är 15 år kim..15 år..
-= Kim =- NinjahKim.blogg.se säger:
And who cares?
I dont?
Michelle säger:
i do.
-= Kim =- NinjahKim.blogg.se säger:
Then. fine
Michelle säger:
vill bara ha någon ja kan lita på.. någon ja trivs med.. någon som alltid finns där... någon som verkligen älskar mig..de är de enda jag behöver.
-= Kim =- NinjahKim.blogg.se säger:
Well, life sux. get used to it.
Försöker och försöker Michii
men du vill inte lyssna och förstå mig
Michelle säger:
jag lyssnar på dig..men du älskar inte mig.


26 Februari - gårdagen & idag

Igår så var jag i skolan, fuskade på två ord och min lärare såg de, samt rev mitt prov - KUL ! efter skolan sprang jag och mötte Diana, vi hämtade Chanel och åkte till henne, hade 30 min på oss att dra hem till henne, sen till fittja. vi hann på 29 min - grymt. från fittja åkte vi till huddinge stod ute och frös i 40 minuter, sen tog vi bussen till masmo, tunnelbanan till hallunda, sen tunnelbanan till vårberg. hem till diana, färgade hennes hår, åt. sen kom kim och hämtade oss, vi åkte till garaget och snackade lite och kollade när pojkarna åkte hoj. sen blev vi hemkörda.
Idag vaknade jag av att en granne (snygg kille) poppade musik... så började tävla med honom... och vi tävlade i 5 timmar hahaha stackars de andra i de här huset ! har tvättat allt i tvättkorgen, städat hela rummet, tagit en låång dusch, dammsugit, gått långprommenad med chanel och överfört alla bilder till min dator och rensat alla bilder !
Så jag har hunnit med en hel del ! Här har ni massa bilder
Chanel var jätte ren och fin !

Diana

Hann strippa/dansa lite på tunnelbanan

Chanel sov i garaget HAHA !

Michelle goes frisör

dagens dåra

26 Februari - HAHAH

Michelle säger:
Jag sov i alla fall inte själv inatt
joakim säger:
nä du har ju hund
Michelle säger:
eller ;)
joakim säger:
:(
Michelle säger:
(L)
joakim säger:
:(
Michelle säger:
(K)(F)
joakim säger:
:(
Michelle säger:
aw
joakim säger:
:(
Michelle säger:
hahah !
joakim säger:
:(


25 Februari - Joakim

Ska börja skriva om killar jag pratar med så jag kommer ihåg dem!
Joakim E 89a, egen lägenhet i nacka, väldigt charmig, vältränad, nyttjar inte nikotin.

24 Februari - massor av bilder


24 Februari - så himla stressad

Är helt slut i hela kroppen... Dessa dagar har jag stressat något enormt vilket inte är bra för mig... Idag skulle jag göra ett prov men de var efter skoltid och hann då inte med de. Lunchade med Terese idag också. Nu är jag hundvakt, Milo ligger bredvid mig i sängen och snarkar, Chanel ligger på golvet på rygg. haha helt utmatta. har tagit massa kort så ni ska få lite bilder i ett inlägg tänkte jag. Ska försöka bli bättre med uppdateringen.

17 Februari - kill me please !

Jag ligger i soffan och kollar på film, efter film, efter film.
Jag svettas så att de blir små små pölar av svett i soffan.
Sen fryser jag så mamma får hämta alla täcken vi har.
Blir efter de galen av värmen och springer ut på balkongen och skriker.
JAG HATAR ATT HA FUCKING FEBER.
40 jävla grader och jag lovar er, min kropp BRINNER.
Har djävulen tagit mig ?
kill me...

16 Februari - mammas bebis

Grattis världens bästa, idag är du hela 9 månader gammal och de finns inget i världen som skulle kunna ersätta den kärleken jag har till dig !

16 Februari - ägghjärna

Svensk och het, Jo tack jag vet, Snygg och läcker, Tack det räcker. Svensk och smart, Så uppenbart. Alla vill se oss falla, Men vi Svenskar slår sönder dom alla.Tre ord räcker, Jag föddes läcker! Svenskar är heta, Det ska alla veta.
HAHAHAHA tror ja ska hänga mig själv, HAHA fyfan vad vissa människor skämmer ut sig själva genom att skriva så! Det spelar ingen roll vart ifrån man kommer alla är precis lika mycket värda, ägghjärna.

16 Februari - mår bättre nu

Somnade vid ett tiden inatt och gick inte upp från sängen förns vid 10 tiden ! Sen gick jag ut på en tre timmars prommenad med Chanel. Nu är vi hemma och har precis ätit lite. tänkte lägga mig och kolla på en film för jag har världens huvudvärk nämligen ! Har laddat ner massa nya filmer ! Bland annat due date som ja tänkte kolla på..
Mår betydligt mycket bättre idag, hoppas Billy har de bra där borta...
Hoppas ni har en underbar dag allesammans !

15 Februari - Saknar dig...

Mår verkligen jätte konstigt...
Satt uppe till halv 3 inatt för att ja inte kunde sova. Sen så lägger jag mig på golvet i vardagsrummet halft ute på balkongen men somnar inte. Vid klockan 5 går ja in och lägger mig, jag somnar vid halv 7 tiden och blir väckt halv 8. Går upp och går ut med hunden. Sov en timma till sen har ja bara legat i soffan och glott film efter film.. Varje gång jag går förbi billys tröja börjar jag gråta, varje gång ja kollar på telefonen blir jag tårögd. Saknar honom och hans röst så jävla mycket tror inte ni förstår.... Känns så tomt att inte prata med honom...
Nu ska ja kolla runt lite sen lägger jag mig och sover. har även feber och hosta...

15 Februari - ....

Nu sitter Billy på planet och planet har väl precis lyft...
Jag kan inte sova för att han inte ringt och sagt godnatt - normalt ?

14 Februari - min kim !

Gd eftermiddag !
Jag kan verkligen inte sova...
Känns som att allt bara gått åt helvete idag... Men ringde kim och bölade lite så de känns mycket bättre nu, finns nog ingen människa i världen som är så underbar som Kim ! Är så glad att han finns vid min sida... Aja nog om de ! Ska sitta här en stund och titta om ja lyckas bli trött. wish me luck
Vi är inte tillsammans men vi är riktigt bra vänner !

13 Februari - still sick babies

Har hostat hela natten och har feber... Just nu sitter ja i trosor och linne och de typ rinner svett från ryggen sådär jätte mysigt ! huvudet håller på att sprängas också ! Har käkat på donken och spydde nästan påvägen därifrån jag klarar inte av sån mat vet ni.. men ja skiter i hur min mage mår lever i nuet vettni ! Nog om det !
Ska ut med chanel nu sen ska ja ta en get jävla dusch och smörja in hela kroppen med alla krämer vi har här hemma ! Stackars Chanel det här är hennes andra prommenad på hela dagen.. Aja så får de bli ibland när mammi är sjuk ! I morron kommer FÖRMODLIGEN lilleskutt.. När han hörde att ja var sjuk ville han inte komma... Så har försökt övertala honom får se hur de blir med de, nu ska hunden få kissa !

12 Februari - we cry

together we cry...

12 Februari - suck on my dick bitch

Usch vad irreterad jag är, det är alltid såhär med människor.  Hittar de nån så skiter de i en, men men jag orkar inte bry mig längre. Är för trött för att lägga energi på sånna skitstövlar. Har vart ute på långprommis med Chanel och rensat tankarna och så har hon lekt med en jätte fin labrador. Nu ska ja fortsätta lyssna på musik och sen ska vi ner och skåla lite med grannarna ! Blir nog en tidig natt inatt, puss på er. Och ett finger till er andra !
P.S min skuttis kommer till mig på Måndag ! ÅÅH så ja längtar !

12 Februari - Lilleskutt koom till mig !

fysatan vad jag saknar Billy, saknar honom så de gör ont...
Luktar på hans tröja och lyssnar på den här låten.
Hur normal gör de mig till människa ?

12 Februari - still sick

God morgon..
Har precis vart ute på en morgon prommenad i det fina vädret med min älskade Chanel. Ska käka lite kladdkaka och kolla på skor nu, kanske bloggar senare är dock sjuk och extremt trött.

11 Februari - nytt jobb

Mår lite bättre nu, bakade en kladdkaka som är i ungnen nu som ska käkas snart.
Nästa vecka ska jag göra en extremt rolig grej ;)
Ska nämligen börja hjälpa till på ett hunddagis här i närheten !
Men orkar inte blogga mera nu, har massor av mail att svara på !

11 Februari - diiiieeeeeee

Mår så extremt dåligt just nu att hela min värld snurrar känns de som..
Har åkt på någon riktig sjukdom kan ja säga er.
Avbokat ALLT i helgen och går till sängs nu.
tror ja dör.

9 Februari - HELLO BABES

Hejsan ! Tänkte bara berätta lite snabbt...
Chanel ska nu iväg och sova hos Lisbeth 1-2 dagar min stackars bebis...
I morgon ska ja skriva nationella sen så ska ja till farmor så ska vi ta en lunch någonstans på karlaplan ! Gud så mysigt och skönt att få bli lite bortskämd. PÅ fredag ska ja förmodligen på filmkväll hos Marcus med Terese och på lördag ska ja på middag då Marcus fyller arton ! Sen på söndag är de vilo dag och på måndag är de alla hjärtans dag då Billy förmodligen ska komma lite tidigare till stockholm för att spendera tiden med mig innan han åker iväg till arlanda. Japp så ser det ut !

8 Februari - STRESSAD

medicinerat hunden, slängt på sig gårdagens kläder, oborstat hår och ingen frukost ! bra nu SPRINGER man till tunnelbanan !

7 Februari - snälla...

Kan skriva en text med tuxen bokstäver men det hjälper inte.
Snälla, bara låt mig få hjälpa dig.

7 Februari - hello bitches

äntligen klart med den där jävla uppsatsen om akustik ! har trykt i mig 8 bullar & två glas cola. Den jäveln tog 3 och en halvtimma av min underbara tid... Aja nu väntar jag på att Kim ska komma och hämta mig, så får vi se vad vi hittar på. Ska bli JÄVLIGT skönt att prata med honom. Sen så på lördag ska ja på 18 års middag, de kommer bli mysigt faktiskt ! Jag och Terese är nämligen de enda tjejerna där, ooh ja ticker om killar ;) Så ska hitta något snyggt, vet redan vilka skor jag ska ha ;) Nä orkar inte blogga mera har skrivit 4 st jävla A4a sidor ! Nu ringde kim ! YYEEESS han tar med sig niiira !

7 Februari - godmorgon alla lovers

God morgon lovers !
Börjar inte förns vid 10 idag så de blev en liten sovmorron !
Igår hade jag och Denice tjejkväll, vi kollade på sex and the city 1 och 2. Se tog vi en 50 minuters aktiv prommenad så när ja kom hem somnade jag direkt. Nu så ska ja till skoolan efter skolan så tänker ja plugga lite sen ska Kim komma och hämta mig för vi behöver prata om en grejsimojs. När ja pratat klart med honom ska ja plugga lite mer sen gå och lägga mig, simpel dag helt enkelt och på tisdag är de nationella ! kul...
Puss på er !

6 Februari - you are my world

hej bebisar !
Faan vilken gryym uppdatering jag har ellerhur !!
I alla fall.. Billy kom igår så vi tog en powernap sen så lagade vi mat. när vi lagat klart maten åkte vi och handlade på willys HAHA det var typ 12 pack med toapapper man kunde köpa för 50 kr tror jag och man fick som mest köpa 3 st. När vi går förbi sen så börjar vi garva, men sen när vi ser att de är ett par som köpt tre sånna så började vi garva så mycket att de sprutade tårar och Billys kommentar gjorde ju inte saken bättre "riktiga skitare dedär hörru" HAHAHAHAHAHA oh herregud.. Ni skulle sett... Sen åkte vi hem till moi och bakade kanelbullar för ett helt land. När bullarna var klara tog vi en prommenad och handlade lite cola och sånt. Så somnade båda framför en film och bestämde oss då för att gå och lägga oss i sängen ! I morse så gjorde vi frukost sov i soffan, Så gick ja ut med chanel på en lite längre prommenad så får ja ett sms där de står "maten är klar darling" aw bebis ! Så skyndade mig hem och åt. Sen åkte bebisen hem... Känns jätte tomt här utan honom och hans tråkiga skämt. Aja... Här har ni en bild på honom igår när han stod och lagade maat !


Denice; har ni bullar i ungen nu ?
Billy; joo fast dock inte i michelles ungn...
-----------------------------------------------------
Michelle; billy måste du vara så hård
Denice; Hallå ja är faktiskt kvar i rummet !
(jag skulle lägga mig på hans axel)

5 Februari - pictures


5 Februari - wihuu

Hellu lovers !!
Inatt åkte mamma iväg till Paris med apan så ja är ensam hemma till tisdag - yes. Dock så är denice här lite då och då men de skiter ja i. Billy är påväg hit nu och vet ni vad ? jag frågade mamma om han fick sova här och hon sa JA!!!! OMG !! Haha så vi ska ha myskväll och laga mat !! Ska klä på mig nu hade jag tänkt och kanske visa en dagens outfitt på Dania ? hon är faktiskt jätte söt idag när jag fixat henne... <3

3 Februari - my bell

Michelle my bell...

3 Februari - hello babes

Hej bebisar !!
Förlåt men har verkligen haft fullt upp den senaste tiden...
Igår hade jag tillexempel inget internet... ska blogga mera idag när jag kommer hem det lovar jag, eller nja.. vet inte om jag hinner förresten... Ska nämligen möta Camilla idag. Men de blir uppdatering idag eller i morgon. På lördag kommer Lilleskutt. Måste fortsätta skriva på mitt hemarbete.

1 Februari - hej !

Bloggar mera senare eller i morgon, ska hem till terese en stund nu ! Puss

RSS 2.0