31 December - de är nog bara en dröm...

Klockan skulle alldelesstrax slå de exakta siffrorna 00.00 då de nya året skulle börja, då allting skulle bli som återfött. Klockslaget då man kysser sin älskade... Klockslaget då hela sverige, världen firar. Firar de nya året. Jag smsade dig och du satte dig i bilen och körde raka vägen hela vägen till mig, du hann precis i tid. Du sprang fram till mig tog tag i mig smekte mitt hår och precis då slog klockan 00.00 då när du kysste mig... Kanske skulle detta år bli ett år med dig ? Man kan ju alltid hoppas... Eller F ?


31 December - tankar innan nyår

Kunde verkligen inte somna igår...
Låt i 2 timmar och tänkte och tänkte... Om några timmar är det ett helt nytt år, nya tag och hela fadderullan. Jag tänker inte sitta och ljuga för er i bloggen om att detta år ska jag kämpa osv som alla andra bloggare gör. Detta år kommer verkligen vara lärorikt men ja kan inte säga att ja ska ge allt för de kommer jag aldrig orka göra även fast jag hemskt gärna skulle vilja. Nu är det sista terminen i nian, sista terminen med mina älskade tjejer ochkillar. Jag har länge sagt att ja kommer skutta av lycka när nian är över men jag har nog fel. För när jag tänker efter så har dessa 2 år vart en utav mina bästa år någonsin. När man börjar gymnasiumet är de dags att börja om på nytt igen, jag är absolut inte rädd för att börja om på nytt för de har ja redan gjort x antal gånger. Däremot är jag ledsen över att lämna alla underbara personer man lärt känna under dessa två år. Jag byter inte bara skola utan flyttar även. Kommer inte ens bo i Stockholm sen, de är ett stort steg för mig, de är vad jag kallar att börja om på nytt. Men de jag kommer sakna med nian är att få vara sig själv, klä sig hur man vill men ändå passa in, vi är som en stor familj helt enkelt och de finns ingen av er som jag vill förlora för ni är precis lika underbara allihoppa på era sätt speciellt. Camelia, Mona, Heradi, Tania & Halima. Ni som stått mig närmast den senaste tiden. Jag vill bara att ni ska veta att jag alltid kommer finnas där för er även fast ja inte bor granne med er längre. Ska verkligen njuta av den sista terminen... Finns så många minnen vi delat, skidresan, nattvandringen osv...
de är inte bara klassen/erna jag kommer sakna utan kommer sakna det mesta om jag ska vara ärlig alla minnen man har från ghettot de vill säga. De må vara en skit plats men en plats som verkligen fått mig att inse hur världen verkligen kan se ut, hur svårt personer kan ha de osv. Vi människor inte bara blinda för kärleken utan även för samhället.

31 December - ANNNANANAS

FET LÄNK TILL MIN OCH TESSANS ANNNANANAS BLOGG !
www.annnananas.blogg.se


31 December - god natt allesammans

Hello !
Kom hem för en inte så lång stund sen...
Mötte först upp Terese i centrum så köpte hon jeans och 2 snygga tröjor. Efter mycket snack och shopping på Ica med bland annat lite Annnananas HAHAH så hämtade vi Chanel och gick vidare hem till henne. Där satt vi och pratade åt och tog de lungt. Gick därifrån vid 23 tiden. Vid 00 tiden ungefär hämtade Fredrik F upp mig och vi åkte till ett jätte mysigt ställe och kollade på hela södermaln (troor ja de var) Stockholm är så himla vackert de är synd att man inte hinner se de så ofta. Vi satt och pratade i bilen till klockan fyra. Sen gick jag ut med Chanel och kom hem.
Ska försöka sova lite nu tänkte jag. De äär ju fifan nyår idag, wihu ?

30 December - duktig flicka

Hej igen !!!
Har vart ute med Chanel i morgonrock och ballerina skor.. Endast morgonrock... hade inga underkläder eller nått hahah ! Är man ny duschad så vad fan ska man göra ? Har även tvättat 2 maskiner med svart till mig, haha jag har så jävla mycket kläder att det inte är sant. Packade ner kläder i en stoor kartong och den gick knappt att stänga, ändå är mina lådor fortfarande fulla. Har ju som sagt en stor dubbelgarderob med kläder, och sammanlagt 10 lådor med bara kläder, myys ! Sen ligger de jju alltid kläder i min tvättkorg.. Ändå så har man aldrig nått att ha på sig, jani livet är hårt.
Nu ska jag försöka äta någonting har fortfarande inte fått i mig någon frukost. Jag har blivit så himla dålig på att äta så att de inte är sant ! Vissa dagar svääller jag hela dagen andra dagar får ja inte i mig nånting, nej skärpning på de ! Ska ta en smörgås nu i think, puss på er så länge.
Aw en liiten michelle so sweet !

30 December - god morgon alla morgonpigga

Good morgon !
Var hemma hela dagen/kvällen igår och tog det lungt vilket var riktigt skönt !
Ska nog köra en sådan dag idag med.
I morgon bär jag mig av till Terese så skulle vi laga någon jätte god middag och efterrätt, ta några cider och bara ta de lungt. Som ni vet är jag inte fest tjejen eller vad man ska kalla de och så har jag ju Chanel så finns ingen mening med att dra ut att supa sig full i morron, lite vett i huvudet har jag !
Nej nu ska jag försöka få i mig lite frukost och lägga mig i sängen, kanske ska sova några timmar till. Puss

29 December - brun VS blek



29 December - finns alltid för dig

Hur mycket jag än försöker förneka de så är ja fortfarande helt beroende utav dig.
Du är och kommer alltid vara speciell för mig, sanningen gör ont.
Det kanske aldrig blir vi, men ja vill alltid finns för dig.
Du är ändå någon speciell för mig, kommer alltid ställa upp för dig.
Blir alltid lika tårögd när jag ser den här bilden, du är så jävla vacker.
Hoppas du vet om det Kim.

29 December - Vad är kärlek ?

Kärlek kan vara så mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? De flesta tänker på en partner. Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigast, men är det verkligen så viktigt att uppleva kärlek med ens partner? Räcker inte kärleken från ens familj och vänner? För att kunna svara på den frågan måste man ha varit kär, endast då kan man börja spekulera. Jag tror att kärlek är stor, men inte fullt så stor som vi hoppas och vill att den ska vara. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för. Av någon anledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oss oövervinnliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken. Inget känns då omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen vad vi tror vad kärlek är eller är det mer ett dröm senarie? För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn. Vilken definition man anser stämmer mest, beror helt på vad man själv upplevt.
Man kan säga att kärlek har många ansikten, frågan är bara hur man ska lyckas välja rätt.

Vi försöker ständigt komma ett steg närmare vårt dröm senarie om vad kärlek är. Jag själv skulle beskriva känslorna kring kärlek som fyra olika känslor.
Lycka, man fyllas av en varm och glädjande känsla. Man börjar se på allt ur en mycket positiv synvinkel.
Förälskelse, det kittlar i kroppen och allt blir fel i närheten av personen. Man vill våga, men kan inte. Man blottar hela sin själ och det finns inga gränser för vad man kan göra.
Ömhet, personen utstrålar en oemotståndlig skörhet och genast växer beskyddar instinkter fram. Man vill behandla han/hon varsamt, så som en själv vill bli behandlad.
Lust, man vill ge personen så mycket av sig själv, allt för att den ska må bra och känna sig speciell. Passionen får inte dö ut, utan passion kan kärleken lätt dö ut.


Jag tror att kärleken är den grundläggande betydelsen för vår psykiska hälsa och överlevnad. Vi drivs framåt av kärleken. Trots detta så finns det inget ord i världen som är så missbrukat. Alla vet inte vad kärlek är, men de vet att de vill ha det. Hur kan vi vara så säkra på det? Precis som judarna under Hitlers tid vände sig till sin tro, vänder vi oss till kärleken. Vi behöver också tro. Men vad kärlek är, går det inte att ge en kort svar på. De vi kan enas om är att alla vet att kärleken finns, att alla bär en del utav den i sig, att alla på något sett känt den och att kärleken aldrig upphör.

”Vi är skapta för att älska och vara älskade”


29 December - HAHA

Hampus säger:
käkade nyss å så.. sj ?
Michelle säger:
ligger i sängen..
Hampus säger:
okej kul  
Michelle säger:
naken
Hampus säger:
mysigt
Michelle säger:
och tänker
Hampus säger:
jasså
Michelle säger:

dig
Hampus säger:
hahaha
Michelle säger:
när du älskar HAHAH !
Hampus säger:
hahaha mupp
Michelle säger:
och asgarvar
HAHAH  
Hampus säger:
mupp
Michelle säger:
thats mee  
Hampus säger:
aboslut
Michelle säger:
vad trodde du, att ja skulle leka charmig ? pff..

29 December - älskar kloka killar.

Fredrik säger:
Jag har alltid varit den som tröstat och funnits där, det är vad jag tror på. Folk är så egoistiska att man blir förbannad ibland.
Det är skönt att du är öppen, det känns mer mänskligt när man är öppen och kan dela känslor utan att det ska vara något konstigt.
Alla borde lära sig att visa känslor.
Michelle säger:
Du är en riktigt smart kille, och du verkar vara en jätte bra kille.
Fredrik säger:
Jag tror att folk som upplevt något dramatiskt i sitt liv, blir först likgiltiga så att man nästan får självmordstankar, sen vänder det och blir ett öppet synsätt att man "har inget att förlora" eller "accepterar sin situation" och då blir man öppen och vågar berätta efter som man har varit med om så mycket värre..
Men det är bara en teori.
Michelle säger:
de är så jävla sant.

29 December - socialt umgänge



HAHAHHAHAHHAHA !
Niklas spelar nått tråkigt spel, och jag ligger nyduschad och håller på att somna.
Såhär sociala är vi med varandra på msn, MYYS !

29 December - killar är knäppa.

Michelle ' säger:
ja ?
Fredrik säger:
haha
Michelle ' säger:
:S
Fredrik säger:
mongo
Michelle ' säger:
du är knäpp

29 December - behöver lite tips nu allesammans

God morgon allesammans !
Var ute på en lång prommenad med Rebecca igår vilket var jävligt skönt, dock slutade det med att Chanel välte omkull mig och attakerade mig med pussar, så fick hon ryck och hoppade över mig. Haha bäbisen ! När ja kom hem var ja helt slut så satt vid datan en liten stund och pratade med Stefan skulle ju träffat honom igår men ingen av oss hade tid, men han ville att ja skulle komma och sova hos honom sen på kvällen, eller mitt i natten rättare sagt men hade ingen energi för de. Så gick och la mig i stället i min säng, med min bäbis !
Hade än jävligt skön sovmorgon i morse också så nu sitter jag och pratar med Fredrik på msn, dock är han på lunch nu. Vi diskuterar något riktigt viktigt och så går han iväg på lunch SUCK för killar. Aja den sura biten på kakan får han smaka på när han kommer tillbaka.
Måste kolla runt lite på ideer nu till fotograferingen på måndag/tisdag man kanske ska köra med ett tema eller någonting ? vore colt. Jag vill ha någonting annorlunda någonting som sticker ut. Om ni har några ideér är de bara att hojta till !  Jag funderar nog på svartvit...
Puss så länge.

29 December - haha

Namn: Michelle Victoria Andrée
Födelsedag: 9 Agusti
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg:
Grön
Längd: 167 cm ungefär
Högerhänt/Vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Lejon
Skostorlek: 38-39
Är dina föräldrar skilda: Yes baby
Skor idag: EMU
Det första du tänker på när du vaknar: Har Chanel kissat ?

FRAMTID: 
Namn på barn:
Det bestämmer jag och killen gemensamt sen
Vad vill du bli när du blir gammal: Vet inte än

FAVORIT: 
Mat:
Thaimat
sport: Ridning
Djur: Hund
Helgdag: Fredag
Årstid:
Sommar
Tandkrämssmak: mint
Radiostation: 107,5

HAR DU NÅGONSIN: 
Varit kär:
Ja..
Rymt hemifrån: när ja var liten ja
Föreställt dej ditt ragg naken: Det gör jag alltid, HAHA !
Skolkat: Yes
Sovit utomhus: jag är ingen luffare direkt..
Spytt i skolan:
Nej !
Velat bli modell: Är modell
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha händer varje dag
Sett en död människa: Nej..
Ätit sushi: usch
Retats: jupp

THIS OR THAT: 
Cider/öl:
Cider
Pepsi/cola:
Cola
Kärlek/sex:
Kärlek & Sex
Choklad/vanilj: Choklad baby
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg:
Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gittar
Kakor/paj:
Kakor
Mtv/vh1: Mtv
Blind/döv:
Döv 

KAN DU: 
Skriva med båda händerna:
Nej haha
Blåsa en bubbla:
Jaa
Nudda näsan med tungan: Ne ;(
Göra olika konster med tungan: japp

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET: 
Du nuddade:
Chanel
Du pratade med: Denice
Du smsade med: Fredrik
Du kramade: Rebecca (gills Chanel)
Du skällde på: Chanel

SENAST: 
Skrattade:
Idag
Grät: 20 December, HAHA !
Filmen: Inception
Tuggade tuggummi: Länge sen 
Drog ett skämt: igår
Sjöng en sång: Idag

VAR ÄR DU: 
Vad ser man utanför ditt fönster:
Gård 
Lyssnar du på musik just nu: ingen
Vad har du på dig: inget, haha
Vad är det på din musmatta: Har ingen

HAR DU NÅNSIN: 
Hoppat studsmatta:

Ätit fiskbullar: ja
Tagit kort på dig själv: ja
Skrattat så att du börjat gråta: HAHAH JA!
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: A
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: Nej
Badat mitt i natten:
Åkt berg o dalbana och spytt efter: Nej
Gråtit till en bok: Nej?
Varit rädd för tomten: nej
Ätit deg tills du spytt: Nej
Lagat en misslyckad måltid:jja
Har du sjungit karaoke: Ofc! 
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: Ne
Har du sett någon ha sex: ja

29 December - Michelle & Chanel


29 December - bilder på mig


28 December - min dag

God kväll lovers !
Tänkte berätta lite om dagen så snäll som jag är.
Tog en dusch en Låång dusch sen prommenerade jag hela vägen hem till niklas (inte för att de är långt men ändå). När jag kom dit så öppnade han dörren i kalsonger haha fan vad pinsam han är.... Vi satt inne på hans rum och spelade lite dator och kollade på en paranoid av Beck fyfan vad klockrent. Sen så satt jag i hans knä så drev vi med en massa tjejer på msn HAHA vissa människor är så blåsta.
Michelle; men vet tjejerna att du bara träffar dem för att knulla ?
Niklas; haha nej klart de inte vet ! Men man knullar dem sen så om de vill ha seriöst så bryter man upp kontakten !
Michelle; haha du är sjuk! men hur gick de med tjejen du hade ett seriöst förhållande med ?
Niklas; hon trötttnade efter att ja var otrogen mot 3 av hennes tjejkompisar..
Michelle; HAHA asså Niklas vad fan ska man gööra med dig ?
Sen körde hans pappa hem mig men vi stannade på donken först för Nille skulle ha frukost.
Niklas pappa; idag är de att hjärndödabarns dag idag
Michelle; ahaa är de Niklas dag
Niklas pappa; haha ja precis
Niklas; käften på er.
Hahahahahaa i morron ska jag ut på kvälls prommenad med Gabbi och hennes vovvie samt Chanel. Niklas åker på kryssning imorgon så har ingen att terra fan... Men ska attakera honom med pussar sen när han kommer tillbaka aw vad jag är snäll ibland. (NEJ vi är inte tillsammans och inte på g bara hmm vet faktiskt inte...)
Uppsi ! Ska möta Rebecca alldelesstrax så ska springa och klä på mig tänkte jag ! Ska ladda in lite bilder sen, ta med kameran ut ? Puss på er mina underbara <3

28 December - poor me

Har beställt lite saker nu som kommer dyka upp här om nån vecka. Har även pratat lite affärer eller vad man ska kalla det med Denice. Ska börja modella igen känner att jag behöver börja "brinna" för något, så vi håller på att boka in lite fotograferingar.

Ska hoppa in i en dusch nu och tycka lite synd om mig själv.
Kanske går till Niklas en stund, behöver lite kärlek just nu...
Känner bara att jag vill ha någon som håller om mig...
Hoppas jag inte håller på att bli sjuk !
Aja jag får se hur jag gör helt enkelt.
Men duschen är säker i alla fall !
puss så länge


28 December - du tigger om de

Det märks verkligen att jag har mens just nu..
Har verkligen högt teperament nu...
Har redan bett 2 killkompisar dra åt helvete.
Jag bara äter och äter hela tiden, speciellt glass.
Nej ska fortsätta min internetshopping nu.
de får mig på bättre humör...
och fredrik SLUTA retas du tjänar ingenting på de i slutändan -SUCK.

28 December - hellu

good morgon allesammans !!
Min uppdatering är inte så bra i know !
men har haft fullt upp med allt möjligt dessa dagar.
har nannat hos tess i 2 dagar med chanel och så har vi nördat oss med sims... Dock sov jag ingenting inatt kunde verkligen inte somna men konstigt nog är jag inte trött men de är Chanel. ska försöka äta någonting nu och ta det lite lungt. Alla högtalare är nerpackade så kan inte kolla på film - suck.
jag skriver när ja får lite lust puss på er så länge

26 December - time to work

Ska dra till Terese nu, tar en prommenad dit med Chanel.
Vi har nämligen massor att göra..
ska jobba lite med bloggen och fixa telefonen och massa annat.
så lovade ja att ta med Chanel för hennes mamma.
Måste även beställa hem en massa grejer !
Nej nu ska ja fixa lite pöss

26 December - parfekt julklapp

Fick ju som sagt ett presentkort på www.personligalmanacka.se !
GRIIMT !! beställde hem en igår, men mig på baksidan och så på framsidan en gullig liten design och så självklart är den rosa men "veckans prov" längst ner och ett grymt motto på första sidan, mitt namn och så har ja valt ut vilka vänners födelsedagar som ska vara med som alltså står då redan inskrivet. Den är skit snygg ! Den kommer hem om 2 veckor ungefär precis innan vi flyttar !! Ska fotta den sen när jag får den så får ni se !
Ska försöka fotta allt jag fck också bara för att ja är så snäll. Puss på er så länge !

26 December - riktigt lyckat !

Good morgon !
Allting löste sig igår, lillesyrran åkte in till akuten och kom hem vid 1 tiden och var helt bäng i huvudet HAHA ! Hon hade fått massa morfin och zitodon, hahah fyfan vad rolig hon var ! Hon snackade om någon nyckelpiga med tofflor ? och rosa hello kitty klister ? jadu... Så hade hon fått en julklapp på sjukhuset, hello kitty memory nice !
Somnade efter att ha myst lite med vovven. Så idag när ja vaknade ringde jag och fixade min telefon men idioterna hade strulat till det rejält så jag har issas nummer nu istället för mitt nya ? och aah kaos helt enkelt. men vi ska ner och fixa de i centrum nu och även passa på att shoppa lite till min nya telefon.. hmm har ni listat ut än vilken telefon de är ?
Fick även morgonrock, underkläder, alla torey Haydens böcker, bok om alla hundraser, iPhone, aPad, massor av kläder, strumpor, sims spel, present kort på "designa din egna almanacka"(mer om de sen), massor av smycken, en handduk med mitt namn på, pengar på sparkonotot och en andra massa saker minns tyvär inte allting !
Jo som sagt fick ju en aPad eller ja fick och fick, diskuterade de innan jul och ja fick välja en aPad eller en ny bärbar. Eftersom jag inte har någon nytta av en aPad och så, så valde jag en ny bärbar istället, då har jag två en ja kan ha i skolan och en ja kan ha hemma. Får även en stor LCD tv som ja ska ha i mitt nya rum, så ja kan koppla in min bärbara i den och kolla filmer och sånt. Micket bra !
Chanel fick ett nytt halsband, typ 20 grisöron, 30 st ben, godisburk, en ny pläd som hon kan ha i vardagsrummet.
Jag har haft en toppen jul och fått precis allting jag behövt !
Nu ska jag slänga på mig mjukiskläder och små shoppa lite i centrum, ååh så kul ! nu ska man handla massa nya skal till telefonen ;) Puss på er så länge !

25 December - min älskade lillasyster :(

Hejsan allihoppa.
Skulle kunna skriva en hur lång text som helst om min jul men är så jävla orolig just nu att jag har jätte svårt att koncentrera mig. Min lillasyster har nämligen bränt sönder hela handflatan och ligger inne på akuten nu, jag skulle föllt med men måste vara hemma med Chanel. Hoppas allting går bra bara, min älskade lillasyster. Så nu ger alla min lillasyster lite omtanke ! Här har ni en bild på henne !

24 December - lose my mind

Darwin & Backwall Feat. Kyamira - Lose My Mind (Original Mix)


Älskar denna låt, de bästa är vid 02:40 !

24 December - hoho

Good morgon !
Ska alldelestrax åka ut till mormor, jag kommer tillbaka på tisdag eller måndag !
Wish me luck !
God jul förresten !

23 December - tårögd

Jag har världens bästa vänner !
Mötte Camelia nyss och så får jag en present utav henne. Asså jag tror inte ni förstår hur jävla mycket det betydde för mig. Det var en burk med en bild (som liknade chanel), en godis burk för hundar. asså de är de sötaste jag någonsin fått ! Jag vet att hon inte är värsta doglovern så jag tror inte någon förstår hur mycket det betydde för mig. när jag kom hem så ser jag ännu en söt sak.
jag har verkligen världens bästa vänner !

Tack terese
Tack Camelia !

23 December - min dag idag

hej allihoppa !
Gud vilken dag alltså är så himla slut men dagen är inte slut än !
Gick upp tidigt och gjorde mig i ordning för att åka till farmor, men allting slutade i kaos för jag hittade inte mitt sl kort och slängde ALLA min kläder runt om kring mig (så mitt rum ser kaoatiskt ut nu). Men kom iväg och ja de gick ju bra att åka tunnelbana med Chanel men ja såg att hon mådde illa så ja fick panik och började må illa själv. när vi kom fram till farmor var allting bra, hon kom jätte bra överens med farmor feta katt, så vi åt mat allihoppa så lekte jag på gården med Chanel. Så kom deras städerska och städade där, micket bra. Så vid halv 6 tiden körde de hem mig, så fick Chanel mat. Fick uttligare 3 presenter utav min underbara farmor ! När jag kom hem så sprang jag över till en kompis och pratade lite men var tvungen att springa hem igen för mamma behöve barnvakt. Men när mamma kom hem sprang ja över dit igen. Allting slutade i kaos och ja gick därifrån skit irreterad. Sen när ja kom hem var Lisbeth här med 8 kassar julklappar. 2 utav dem var till mig... åherregud vad ja kommer få julklappar i år !
Nu ligger jag hemma och tar det lungt. Har precis trykt i mig lite mat så de känns gött.
Ska möta upp Diana lite senare och även försöka hinna med att möta Camme som hade nått lurt på gång. Hoppas hon inte köpt någon present då får jag panik. Aja i värsta fall får de ju bli nyårspresent till henne då.
chanel är helt död, hon ligger som en död fisk på golvet, hahaha ! råkade trampa på henne när ja skulle på toa, hon reagerade inte ens, ovanligt. hon som alltid brukar vilja följa med mig på toa !(misstolka det INTE) haha puss på er så länge, ska unna mig min B&J <3

23 December - haha !

du har
() En locktång
(x) en plattång
(x) En mascara över 100 kr
(x) En fondation över 200 kr
(x) En ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Ett Läppglans över 100 kr
( x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

antal: 10



och du

() Använder locktång/plattång/volumaster varje dag
( ) Använder fondation varje dag
() Använder mascara varje dag.
() Använder kajal varje dag
(x ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
() Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
() Klipper dig varannan/varje månad

antal: 4


du har

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

antal: 6


totalt : 20

10 - 20 Konstgjord behandlad blomma

20 - 25 Fryst jordgubbe

25 - 30 Barbiedocka. Bara plast


22 December - åh nej

Måste upp tidigt i morgon !
Ska nämligen åka och hälsa på farmor på förmiddagen och sen på eftermiddagen vid 18 tiden ska jag träffa Fredrik ! Så måste nämligen upp tidigt i morron, stackars mig ! jag är nog mest nervös för att åka tunnelbana med Chanel, hoppas de går bra ! orkar inte blogga är helt slut ska lägga mig och läsa, puss.

22 December - i'm the bitch

Heelluuu!
Nu är jag på bra humör igen ! kollade på "som man bäddar får man ligga" mm michelle like mc killen ;) Sitter och snackar lite med Stefan nu, han tjatar så värst om att ja ska komma hem till honom med Chanel, problemet är bara att ja inte vågar åka tunnelbana med Chanel än, hahaha tänk om hon spyr ner hela tunnelbanan ! jag tänker inte ta upp de :P Men ska ändå klä på mig och se hur jag gör !
Förresten har inte Stefan körkort ;) ?? Bättre att hon spyr ner hans bil i sånna fall -  höhö !
Michelle like !
Ishockeyspelar och han spelar i djurgården ME LIKE !

22 December - wupsi

Jag är på dåligt humör, jag har mensvärk, jag är trött, jag är ledsen, och besviken på mig själv. Igår åt jag 1 påse djungelvrål, en chokladkaka och 2 wienebröd - hej tjockis liksom. Det är helt enkelt inte min dag idag. Ska städa bort de sista i rummet och sen gå och lägga mig i soffan och glo på en av de nya filmerna vi laddat ner.
Kanske Inception ?
Suck godnatt till mig själv, blöh.
NEHEPP du går de inte att ladda upp bilder heller. jävla skitfittkukpussyanalhålmedklådaklamydiaaidsmammaknullarehorungehästballegetpung.
Oj nu funkade de !

PLUS att jag saknar Tjocka bärta Vacka michelle & hårballen (nytt smeknamn sökes)

22 December - *8 ett ögonblick

Guud vilken svår !
Jag har många ögonblick, får vell dra några helt enkelt....
Det ena var den dagen då jag åkte hem till Kim kom in i hans rum och såg att de var ljus överallt och rosor på sängen 5 röda och en rosa. i det ögonblicket blev jag verkligen rörd... Haha och hur gulligt är de inte att ta med en rosa bara för att jag älskar den färgen ?
ett annat ögonblick var när jag hade skadat tummen och kim kom och hämtade mig i västerhaninge.. Det första jag gjorde var att ringa Kim, han åkte direkt från sin träning och hämtade mig. Han körde mig hela vägen hem och sedan till akuten. När vi satt på akuten och jag lutade mig emot dig... Du har gjort så mycket för mig, saker som är oförglömliga ! Kommer aldrig kunna säga ett dumt ord om dig du är verkligen underbar på alla sätt och vis.
Ett annat ögonblick var när mamma sa att vi skulle köpa hund, jag vart så glad att jag började gråta mitt under en lektion.
Jag har jätte många ögonblick som är helt underbara ! Skulle kunna ta upp hur många som helst... men de 3 får faktiskt ta och duga denna gång.

22 December - citat

Kärlek är ett försök att förvandla ett stycke drömvärld till verklighet.

22 December - en seg michelle

God morgon *gäsp*
Jag är så himla seg idag ! brukar vakna vid 5-7 nånstans och gå ut med Chanel eller ja hon brukar väcka mig. Men mamma hade kissat henne i morse sen hade Chanel gått och lagt sig i sin säng och sovit till halv 10 ! Så jag har ju sovit som en stock hela natten. Såg för en stund sen att ja fått ett sms av Richard som löd "förlåt för att jag ringde och väckte dig". Herregud minns inte ens att han har ringt ? Undrar vad jag har sagt i telefonen då liksom...
har precis varit ute med Chanel och ätit lite frukost nu, stackarn fick nästan 3 timmar försenad frukost ! Så tänkte faktiskt lägga mig och sova en stund till eller nått i den stilen. *gäsp*
Men loade att hålla Fredrik social via facebook eftersom han jobbar... åh hur fan orkar han ?
ååh vad ja är seeg idag... sängen är min enda vän idag <3

21 December - Grym låt


Shakira - Loca

21 December - hur faan skulle ja veta ?

Michelle ' säger:
När ska du tillbaka till paradiset då ?
Marcus säger:
2 jan!
Michelle ' säger:
så när ska ja börja packa tycker du ?
Marcus säger:
nu?'
Michelle ' säger:

haha !
Du bokade vell biljett till mig med ?
Marcus säger:
klart
Michelle ' säger:
bra där  
Marcus säger:
vi ska gå me i 10 000 meters klubben
Michelle ' säger:
jasså, vad är de för klubb ?
Marcus säger:
när man har sex på toan på ett flygplan.... 10 000 meter upp
vissteru inte de...
töönttt
Michelle ' säger:
HAHHAHAH
*BLINK*

21 December - love it

Jag vet att ni älskar att läsa om mina killkompisar och så..
Så bara för att jag är så grymt snäll tänkte jag lägga in en bild på Niklas & Adam.
HAHAHAHAHAHAHHA !
Hämden är ljuv Adam för att du ringer mig på fyllan, och Niklas här är bara hämd för att du allmänt bara är en bitch !
(tror inte de har sett bilden på facebook än, poor me när de gör de HAHA)

20 December - han är van !

Michelle ' säger:
Baasse söötnooows !!
KOMMER ÄTA UPP DIG
ÅÅÅH <3 HAHAH vAD SÖÖÖÖÖÖT
Dafteke säger:
haha, e det så?  
vad är söt?
Michelle ' säger:
ÅÅH BEBIIIIIS !!
kommer klämma din siind !
Dafteke säger:
say whaat?
Michelle ' säger:
aw, hahah vad sööt du är när du "sjunger"
liten bebis jööööst <3
ååh vill bara äta upp dej ! klämma din mjuka siind
Dafteke säger:
haha, jag är kung?  
min kind är sprucken redan  
Michelle ' säger:
beebbiiisss !! mamie kommer äta upp deeej ! kommer pussa på dej ! ååååh komm ska mammie gooosa med deeej bebiseen !
kom ska ja äta upp dej
Dafteke säger:
jag blir rädd liksom
Michelle ' säger:
ingen fara bebisen, mamma ska ta hand om lille bebis <3
vill bebisen ha lite tutte ? säg dadda nu bebis <3
Dafteke säger:
haha, vad händer liksom
Michelle ' säger:
sääääääg dadda nu bebis så blir mammie nöjd
Dafteke säger:
dada
Michelle ' säger:
OOOOOH BEEBIIIIS MAMMAMAS BEEBBIIIIS !


20 December - ny tatuering ?

Heej sötnosar !!
Kom precis hem, har varit ute en lååång stund nu.
Jag mötte Terese och vi gick till Euro nails (eller hur de nu stavas) och hon fixade sina naglar så kom Diana, Gabbi och Kimmo dit. Efter en timma kom även Ali, Jessica & Angelica dit. Så hälsade lite på dem. Sen när terese var klar gick jag hem för att äta. När jag ätit så mötte jag Gabbi och hennes rottis. Så fick de leka en massa och så mötte vi gabbis kille och tog en liten prommenad. Nu ligger Chanel helt död här och vilar. Vi ska ut igen klockan 23, så hon ska få vila en stund !
Funderar även på att tatuera in Chanel's tecken nånstans på kroppen....

20 December - HAHHA SJUKT

Hellu lovers !
Har äntligen fått monstret att sova lite nu !
Mötte ju som sagt upp timmy så gick vi runt lite i centrum han köpte julklappar till sin tjej aaw !
Så gick vi ut med Chanel lite så hon fick kissa och så, sen när mamma kom hem så hade hon köpt julklappar till Chanel så tog ja fram dem och la dem på bordet då skrek hon "MEN GÖM DEM CHANEL KAN JU SEE" hahah maammiie ! <3
Nu ligger jag och kollar runt lite men tänkte vila en stund och läsa lite i boken. I morgon får man alla slut betyg. Haha jo ni ska få veta en rolig sak.. Det är någon random kille på msn som skriver till mig varje minut. Så han sa att han skulle skicka en bild på sig, fine tänkte jag gör de du liksom. Hahaha vad tror ni han skickade på ? HAHAH ! Fyfaan vad jag började garva... Den var inte speciellt snygg heller, hela ollonet var typ lila. Och när han frågade hur den såg ut fick han till svar "haha jadu... lite oväntat. Synd att du har ett lila huvud" HAHAHHA ! Skrattade så mycket att ja började gråta och han håller fortfarande på och skriver "vadå vill du inte ha den, snälla svara, var den inge bra" HAHAH åh herregud... Desperat liten pöjke ! Fattar ni vilka sjuka människor de finns ? Och när jag frågade vad han gjorde så svarade han "sitter och runkar i cam du då snyggingen" hahahhahah !! Usch vad äcklad man blir ! Nej nu ska ja fan fortsätta att leva livet Hhahahah ! ni får garvaa!

20 December - timmy time !

Timmy ringde nyss och är på väg hit, har så myycket att berätta för honom !
Vi ska tydligen handla massa julklappar - haha upps, hoppas han inte misstolkade mitt sms idag !
hahah jag håller på med ett projekt här och hitills går de jävligt bra, om allt går som de ska så ska ja ta ett kort och visa er sen, haha ni kommer dö av garv precis som ja kommer göra, om allt går som de ska vill säga !
ÅÅh vill så gärna berätta för er men ni kommer ju ja.. Tycka ja är helt sjuk :P ni får se bild sen HAHA !
ååh timmy !! Var evigheter sen ja träffade honom ju, kommer verkligen kasta mig på honom ! Det är verkligen en vän som ALLTID finns där för mig ! Nej nu ska jag göra mig i ordning pöss !

20 December - love...

Finns så mycket att säga, men så lite att skriva.
Jag vill så gärna hjälpa dig.
Du betyder så himla mycket för mig, att jag skulle glömma dig är de sista jag skulle göra.
Även fast ja inte visas det här i bloggen så har ja gått med en klump i halsen varje dag.
Så fort man hörde ditt namn nånstans blev man tårögd och bytte samtalsämne.
Så mycket du inte vet, så mycket man vill berätta, men de går inte.
Önskar dej verkligen all lycka, för det är du värd !

19 December - egd.

Michelle ' säger:
vem har saggt att vi ska åka bil ?
Fredrik säger:
hur ska jag hämta dig?
häst o vagn?
Michelle ' säger:
var inte du mattelärare -.-
inom matte finns de problemlösningar..
Fredrik säger:
oftast är svaren logiska
i det här fallet
tveksamt hurru
Michelle ' säger:
Hahaha
jag har alltid logiska svar

19 December - still sick

Good morgon allesammans !!
Jag mår lite bättre idag så det är ju skönt, har verkligen åkt på årets förskylning, inte mysigt. Igår bjöd jag ju min mamma på bio, vi kollade på Saw 3d som var jätte bra faktiskt men vi var tvugna att handla alvedon till mig för att ja mådde så dåligt (A) *BLINK*.
I morse gick ja bara ut med chanel så hon fick kissa sen gick mamma på lång prommenad med henne, aaah man kanske ska vara sjuk lite oftare ;) ? Just nu ligger jag i soffan med mitt rosa täcke och kollar på en massa filmer, jätte mysigt och skönt faktiskt. Försöker få tag i Fredrik men han tränar just nu... måste veta om ja ska träffa honom eller inte idag, han vet ju att jag är sjuk så han får göra de på egen risk.
nej nu ska jag kolla runt lite innan ja sätter på nästa film. Puss på er

18 December - things to do

Ska städa i mitt rum nu sen ska ja köpa näs-sprey !!!!
Måste även hinna;
* Gå ut med Chanel
* hämta ut p-ring
* köpa näs-sprey, åksjuketabletter-chanel, vaselin, massa godis
* packa klart i rummet
* tvätta
* äta
* gå på bio med min älsklings mammie
Plus en massa andra saker jag inte kan skriva här, usch skulle bara vilja ligga och vila idag, men icke sa nicke!

18 December - min ångest tar över ibland

jag är fortfarande chockad och lite skakis efter igår.
När mina ångest tankar tar över blir jag så hjälplös och svag.
Alla människor lider av ångest, saker man ångrar osv...
Om det händer mig någonting lägger jag det bakom mig, kanske fäller någon tår eller två. Men sen glömmer jag de och går vidare. Jag samlar på mig saker, jag skadar mig själv, sen när jag har allt innom mig när jag är full kanske man kan säga så bryter jag ihop för minsta lilla. Jag skakar i hela kroppen, jag gråter så de svider i ögonen, jag får svårt att andas, jag får ätstörningar under en längre period. Det kan hålla på så varje dag i 2 veckor. Igår bröt jag verkligen ihop, när jag kom hem ramlade jag i hop på golvet och kunde inte resa mig. Det låter helt sjukt jag vet och när jag tänker tillbaka tänker jag alltid "men varför gjorde jag inte så istället".
Varje gång jag känner att jag snart kommer bryta ihop så gör jag alltid en sak som skadar mig så enormt, jag vet hela tiden att de här kommer göra så ont, jag kommer ångra de här så himla mycket sen, men jag gör det ändå. Det går inte att motså. Jag kan om jag vill - men vill jag verkligen ?
Igår när jag gick ut hade jag så ont att ja inte kunde andas, när jag kom hem somnade jag och idag när jag vaknade gjorde jag som jag alltid gör - äh skit i det.
Jag vet att jag nångång kommer att behöva ändra de jag håller på med, att jag måste börja öppna mitt riktiga jag, visa vem jag egentligen är och prata ut om sånna saker som verkligen behöver pratas ut om. men inte nu, jag tänker fortsätta skada mig själv ett tag till. För när jag väl skadar mig känner jag mig värd någonting, den känslan går inte att beskriva och jag är inte redo än, att släppa taget om det.
(NEJ jag skär mig inte eller nånting sånt en helt annan grej bara, jag söker inte uppmärksamhet utav de här inlägget vill bara ha de för mig själv så jag kan se sen lite längre fram om ja känner likadant.)

18 December - igår & lite idag

God morgon allihoppa !
Mår mycket mycket bättre idag (förutom min förskyldning då).
Tänkte berätta lite om gårdagen !!
Allting i skolan gick jätte bra och ja är så jävla stolt över mig själv ! Efter skolan gick vi ner till simhallen så var det simning. Vi var bara 6 st som simmade, 3 tjejer 3 killar. Var heelt slut efter simningen så jag och Mona bubblade i bubbelbadet en lång stund sen satt vi i bastun och tog de lungt. När ja kom hem var jag ute med Chanel och gosade lite med henne. Niklas ringde mig vid 5 tiden och sa att han var på väg hit så jag tog på mig jackan och sprang ner till honom. Så åkte vi hem till honom (långt - eller inte). När vi kom dit så satt vi mest och pratade en låång stund vi hade mycket att prata om. Han skulle ut så medans han duschade spelade jag lite musik på hans spotify. Så fick jag välja kläder åt honom, har man bra smak så har man ? Eftersom Niklas är seg som en tjej så stod jag och pratade med hans underbara pappa haha riktigt skön snubbe. Så kom Niklas killkompisar och hämtade honom, de erbjöd sig att köra mig men ja tacka nej, så fick en puss på pannan och en kram av Niklas. Sen tog jag bussen hem 2 stationer.... Eller så kunde jag gått de skulle bara tagit 10 minuter. När jag kom hem var jag alldeles ensam hemma vilket jag ibland hatar (plus en massa andra grejer) så deppade lite men Philip fick mig på bättre humör. Senare emot kvällen mötte jag Diana, Gabbi, nån kille och nån tjej och gick lite. Sen träffade jag på Heradi och gick hem. Sov som en stock till klockan 6 i morse, gick ut, gick hem, somna, vaknade nu. Haha !
Idag ska mamma köpa thai till mig så ska vi på bio sen, så får fika med Fredrik i morgon :) Men jag tror inte de är någon fara för honom för han var tydligen ute och festade igår och försökte dra med mig, haha ! Nej nu ska jag gosa lite med Chanel och internetshoppa lite tänkte jag ! Hare bra pöss.


17 December - myself

jag mår jätte dåligt, har så ont att jag inte kan andas. ska försöka sova nu. hörs i morron.

17 December - klok vän

Philip säger:
okej
såhär
För att kunna bli bättre och starkare
måste du inse vad du har för problem
och just nu inser du inte vad du har för problem
jag sitter bara och antar vad du har för problem för jag vet inte riktigt
men jag tror inte att jag har helt fel i det jag säger
spelar ingen roll om du tycker jag har rätt eller inte
någon gång kanske du kommer tänka tillbaks på det och ta till dig det
Michelle ' säger:
Jag tar till mig redan nu
Philip säger:
good
Michelle ' säger:
men ja vill veta vad du tror är felet
för jag vet själv inte :/
och du vet de mästa om mig så..
Philip säger:
haha, du känner dig själv bäst
okej
av vad jag vet
Du är självdestruktiv, (du gillar att skada dig själv)
Du KAN vara manodepressiv - det kan bara vara humörsvängningar också
för manodepression är en sjukdom som man inte kan bli frisk från, sjukdomstillståndet kan dock förvärras och förbättras
Du drar dig inte från att ta till våld, du är ganska implusiv
vilket kan bottna i att du har många olösta frågor som du har kring dig själv och kanske din familj.. som gör att du hela tiden är arg inombords
men you know
det är det som tonnåren handlar om  
inte veta vem fan man är, testa sina egna vägar, och viktigast av allt hitta den vägen som känns bäst för en själv
Det är en jobbig period
men
man kommer ur den
det viktiga är bara att försöka ha så mycket kontroll över sig själv under den perioden för att kunna ta sig ur den på ett hälsosamt sätt
för det är just nu, i detta nu
som du formar ditt framtida liv
den här perioden är så extremt viktig
och det gäller att man tar rätt beslut
för just nu är du som mest påverkbar av andra runt om kring dig
just därför att du försöker hitta din egna väg, då drar man sig oftast inte från att testa andras vägar, vissa vägar kan vara extremt dåliga och skadliga
andra kan vara bättre
vissa jätte bra
men sånt får man känna efter själv

17 December - me like

Har precis fått i mig 2 feta glas med te så mår lite bättre.
Ska packa lite nu det är nämligen simning idag sen efter siminingen måste jag hem snabbt och kissa Chanel så vid 4-5 tiden kommer Niklas och hämtar mig. Skulle ju träffat honom igår men ingen av oss sa nånting så vid 21 tiden tjatade han om att han skulle hämta mig men de fick bli idag istället. Är så glad för hans skull att han klarade körkortet ! Minns att jag var med honom den dagen han skulle skriva de, sen efter de har vi inte pratat så mycket, eller jo små tjaffsat lite. Men de gör vi alltid när vi har nån annan på sidan om HAHA ! Jag och Niklas är INTE tillsammans och inte på g eller vad ni kallar de. Endast kompisar. Aja nu ska ja sluta snacka om honom, ja just fan i morron är de lördag ! Då ska man ju träffa Fredrik ! Haha ni måste bara se en bild på honom ;)
AAAh vilken tuur att man har så snygga "killkompisar" ;)
Där har vi Fredrik
Och här har vi Niklas !

17 December - pooor me !

har haft lite ont i halsen nu några dagar, men idag kom verkligen de jag inte väntat på.
Har hostat som en gris hela jävla natten, har så ont i halsen att ja inte kan prata, svettas som en gris även fast jag sov naken UTAN täcke med lite öppet fönster & min näsa RINNER ! ÅÅÅÅH haaatar att vara sjuk ! Har precis klämt i mig 4 alvedoner & 10 ml hostmedicin (med morfin i). Hoppas den där skiten ska hjälpa nu ja har fan inte tid att vara sjuk ! jävla helvetes skit och analklådefitthålsrumpa !

16 December - godnatt

God kväll !
Hade så sjukt ont i tummen att jag satte mig ner och började gråta ? fick ingen kontakt med den och de gjorde så jävla ooont ! Men mamma gav mig nån tablett och nu känner jag inte nån känsel i tummen alls :P ? skumt. pratade nyss med Andreas Broman på msn ! ÅÅh shit vad länge sen de var ! tror de var ett års sen vi pratade, de var verkligen kul att kolla hur den pojken måår. kommer aldrig glömma när ja och rebecca drog till ljusterö och var med ante och mackan hela jävla natten - fyfan vad KUL vi hade ! Ante har lovat att bjuda dit oss i sommar också, hoppas hoppas hoppas att de blir lika lyckat som förra gången. När vi åkte cross hela natten, runt helt ljuserö, sov alla 4 i Antes säng, åkte fyrhjuling, åkte bil, drack lite smått, kollade film, och på dagen så träffade vi alla hans kompisar ! De var så sjukt jävla trevligt alltihopp bara Och sättet de behandlade varandra ååh vad ja saknar de :(.
Ska ut och kissa chanel nu sen lägger vi oss och sover, ska försöka få henna att sova i min säng nu.


16 December - GE ER

Fan vad irreterad jag blir !
Ni misstolkar allting, precis allting. Om jag lägger upp en bild på en killkompis så säger ni att jag är tillsammans med honom, om jag lägger upp ett "komma-ihåg-inlägg" så säger ni att ja knullar med honom, om jag skriver att ja ska fika med Fredrik, så är jag tydligen en slampa som ligger runt, om ja skriver om ett inlägg om 3 killkompisar så är jag tydligen en hora som håller på med massa killar ? snälla människor kom igen ! Jag är 15 år gammal, jag lever livet ! jag är en väldigt flörtig tjej det är jag men ni måste sluta misstolka saker här i bloggen ! Jag knullar absolut inte runt ! Om ni verkligen vill veta så har jag INTE haft sex med nån efter Kim. Jag känner att ja inte kan skriva allt jag vill här i bloggen för ni misstolkar bara saker, jag vill inte att ni ska se mig som en hora/slampa eller vad fan ni vill kalla det. Snälla läs de ja skriver försök inte läsa genom raderna hejdå.

16 December - Angående Kim

fan vad alla tjatar om Kim egentligen !
Jag har valt att inte skriva ut någonting om honom i bloggen för jag själv vet inte vad som hände och ni har ingenting med det att göra ! Han var en kille jag tyckte väldigt mycket om, och han är fortfarande ett väldigt känsligt område, jag kommer inte ta upp vad som hände (eller vad ja vet så hände de ju inget) i bloggen. Vi är mogna nog att sköta de själva och bloggen är inte till för att hänga ut någon ! Vi har ingen kontakt längre och de är allt ni behöver veta. Han är en jätte bra kille och förtjänar det bästa han kan få, har inget illa att säga om honom. Tack och hej !

16 December - för mycket fritid

heej igen !
började 20 över 9 idag och slutade kvart över 10... Eller jag slutade inte egentligen. Ni vet min "kära" heradi ? eller dreamboy som ja brukar kalla honom även kallad doris. Vi började hålla på under lektionen som vi alltid gör, jag satt på bordet och petade på honom och de slutade med att han slog mig på knät så jag skrek och vi blev utslängda. Han och jag helt själva, nope de funkar inte. SÅ vi började tjaffsa och endast Mona och CamCam vet hur de slutar. Så jag klrade inte av att vara med honom till klockan 11 !! Så jag drog hem, vi skulle ändå sluta vid 11, och vi hade bara betygssnack och han hade redan snackat med mig så var ändå inge viktigt. Verkligen jätte mycket kärlek mellan mig och Dorisen eller ett ännu bättre smeknamn Analfödda bögen, japp de är han i ett nötskal.
Tjocka bärta gick hem för hon skulle till tandläkaren idag - micket tråkig.
Hårballen hann jag inte se, var hon ens i skolan idag ? haha !
När jag kom hem så sov jag till klockan 2 då Tess väkte mig. Mötte henne och Marcus i centrum och vi gick runt ett tag. Sen gick jag och tessan vidare, kollade lite och åt lite glass -  gott ! Kom sedan hem vid 3 tiden gick ut med Chanel och glodde på mina 2 program jag kollar på varenda jälva dag Top Model och Project Runway eller hur skiten nu stavas. Fredrik har bjudit över mig till honom ikväll på middag - HAHA keep dreaming ! Dock ska han få bjuda mig på fika på lördag för att han tjatat i evigheter... Har stått ut med sms hela dagen om att ja ska komma till hans jobb. Han är en jätte charmig kille men ingen för mig, fast vem vet ?
Denice kom även inatt så vi har suttit och övat våra vackra röster och hon visade någon knäpp dans  för mycket fritid kallas de ! Nu väntar jag på min mat... Har ju mina perioder där jag bara äter en sak nu äter jag endast zatsiki, haha jag är helt seriöst.. Åt de till frukost, lunch och nu till middag.. Mm så gott :P
Oj vilket långt inlägg, aja de är min dag hittills och den är inte slut än, mys !

16 December - mina pöjkar

Satt och kollade igenom facebook lite och hittade en bild på min 3 små pöjkar !
Hahaa herreguud vilka minnen jag får när jag ser en bild på er tre tillsammans. Fyfan vilken fail jag gjorde... Aja det var de värt ! Allting började ju med att ja var på g med Alexander och Marcus sammtidigt så visade de sig att de var bästa vänner, så vi blev jätte bra kompisar alla tre. Sen så började jag hålla på med en kille som hette Anders och han var tydligen er kompis med, haha ! Vilket jävla sammanträffande ellerhur ;)
Synd bara att Marcus flyttat till USA nu och Anders bara sattsar på fotbollen men han kommer ju med i alsvenskan nu efter nyår ! Och ja lilla Alexander har jag inte hört något av på jätte länge. Men fick verkligen upp en massa roliga bilder och en massa roliga konversationer i huvudet när jag såg den här bilden !
UNDERBART !!

16 December - todays shit

God morgon !!
Ska alldelesstrax göra mig i ordning för att gå till skolan...
Har dock bara en endaste liten jävla lektion idag helt onödigt !!
Men efter de så vill en kompis att ja ska komma och hälsa på dens jobb !
jag får se om jag orkar de, kommer bara bli en pinsam stämning.
Ska även försöka träffa Niklas idag, behöver prata med honom om en grej.
Denice och ja funderar på att åka ut till mormor på onsdag...
Nej nu ska ja ut med vovviiee, puss på er !

15 December - suck.


Glöm inte våran deal nu, orkar inte med massa drama och sånt skit.
Du vet exakt vad jag pratar om, detta stannar mellan oss 2.
Inga jävla idiotiska sms och sånt skit nu heller, okej - bra.

15 December - keep moving

Jag lösenordskyddade min blogg igår för att jag inte vill att vissa specifika människor ska läsa min blogg. Men tänkte igenom allting inatt. Du var verkligen någon speciell för mig, men de du gjorde mot mig, den feta lögnen du  smällde upp i mitt ansikte, jadu de finns inga kommentarer för de. DU vet mycket väl att jag älskar dig. De är fan inte många jag har sakt de till men du var speciell och de kommer du alltid att vara. Jag skiter i hur mycket du garvar åt det här inlägget, jag skiter i om du pratar skit om mig eller vad du nu gör. Men för mig kommer du alltid att vara någon.

15 December - HAHAHA !


Hahahahahaha Bassen då !

15 December - trött

God morron alla lovers. Vet seriöst inte varför jag är uppe just nu, börjar inte förns klockan 10. Men om Chanel är vaken på morronen kan ja inte sova jag blir så himla orolig att hon ska hitta på nått bus, snacka om problem man har ! Men men så kan de gå vettni ;)
Kollade klart på min film igår aaah vad jag äälskar sådanna filmer !
Jani... Vad finns de mer att berätta ?
Jo jusste, hehe vet ni vad jag ska göra i helgen ;) ??
ååh nu blev ni nyfikna ! ååh de får ni fortsätta vara. !!!

14 December - HA jag är inte alls dum =)

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
() du har gått in i en glasdörr
() du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 2

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
summa: 2

() du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
() du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
summa: 2

() du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 2

(x) du råkar ta sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa: 2

15 eller mindre betyder att du inte är dum.
RESULTAT: 10

14 December - I need me a bitch !


I need me a bitch !

14 December - kärlek

Hellu lovers !
Sprang hem för att gå ut med min bäbis men ska alldelesstrax springa tillbaka till skolan.
Har redan hunnit med svenska redovisning muntligt och biologi prov, fifan vad grimt ! Båda gick skit bra och jag är jätte nöjd även fast läraren kräver mycket mer utav mig så är jag nöjd ! Min lärares dotter är även i skolan och hon är så jävla söt att ja bara vill äta upp henne haha !!
Det kommer hända rätt så mycket saker i bloggen. Ikväll kommer jag att lösenordsskydda den ! kommer välja ut de personer som får lösenordet, så så kommer det att bli. Men nu ska jag röra på arsel och skynda mig till skolan. Alltid lika jobbigt att lämna Chanel... <3
Hon sitter alltd vid dörren med huvudet på snedden och helt blanka ögon, min kärlek !!

14 december - HAHA mona...

God morgon !
Ska möta mona när som helst men eftersom jag fick ett sms som löd "stressa inte, sitter på toan och är dålig i magen" så tror jag nog att jag kan vänta en liten stund - haaha !!
Sorry för att de inte blev någon dagens vän igår !!! Men idag är de Tania som blir dagens vän, haha !
Nej nu ska ja kolla runt lite på facebook tills mona har diareat klart. puss

13 December - hatar stress

Ska ut och kissa hunden nu, sen ska ja slänga på mej en tjocktröja och möta upp grisarslet. Så traskar vi vidare to hell. När jag kommer hem måste jag plugga hästarslet av mig har nämligen för mycket att göra i morron - buhu ! Men nej nu behöver vovven kissa lite !! Hoppas hon kan hålla sig hela idag bara...
this is love <3 bilden är tagen för 5 minter sen EXAKT. aw pluttisen !

13 December - min helg i bilder


12 December - hundshopping = svårt !

Sitter i soffan och kollar på lite olika täcken till Chanel..
Shit vad svåårt det kan vara att hitta en i hennes storlek !
Ni vet hon växer ju också !! Så den storleken hon har nu kanske hon inte kommer ha sen när hon är fullvuxen, eller hon kommer ju inte alls ha den sen ! Sen vet ja ju inte huur stor hon kommer bli och huur mycket hon kommer väga osv... komplicerat skit ! Så jag har nu plussat på några centimeter vilket innebär att hon kommer få den största storleken hon har nu i läng 63 ungefär så jag tror 65-70 kommer passa henne lite senare. Bara de att den storleken är ju självklart dyrast och svårast att hitta - suck. här är i alla fall ett jätte fint regn täcke som jag bara ÄLSKADE. Det ENDA rosa regntäcket som fanns i hennes storlek ! Amazing !

Ååh älskade färgen på den ! Och så en söt liten ficka, kan de blir mer flickaktigt ?

Hittade även den här snygga jackan, tycker dock inte de är snyggt med jackor på stora hundar.. Men kanske ett undantag bara för att de stod princess på ryggen *blink* !

12 December - time to run

Good morgon !!!
Vaknade på strålande humör idag !!!
Har dock en massa saker som ska hinnas med idag men det klarar jag nog.
Nu ska jag ut och springa med hunden, vi ska springa till en äng jag känner till där ska vi kasta boll så ska vi springa tillbaka, tror ni ja lyckas ? haha de tror inte jag. Men vafan måste få ut lite energi från denna sak ! Hon är HYPER idag. Sen när ja kommer tillbaka ska vi baka pepparkakor och lussebullar, gud så gott ! Så måste jag även hinna med att läsa min underbara bok som jag började läsa igår shit asså jag har blivit beroende utav den !!! Och så måste jag förbereda min muntliga presentation.
Haha shit omg, nej nu ska jag slänga på mig en jacka, mössa och vantar så ska vi se om jag lyckas få energin ut ur denna jycke ! Vi höres vell senare i think puss på er så länge !
Hahahaa neeej hon är inte så farlig som hon ser ut, alla hundar ser ut såhär när de leker !
Tänk på att min bebis är en valp också, så hon vet inte riktigt vad hon får bita på och vad hon INTE får bita på. Syftade nu på min hand, och Chanel om du ser de här så var de en fet pik till dig. Haha puss på er

11 December - barnfritt

Heeej !!
Kom hem för en liten stund sen har varit med mamma och ätit thai och kollar runt lite, jag var barnledig som vi kallar det - haha ! Nu tänkte jag lägga mig och glo på en film, men först ska Chanel få lite mat och så ska hon få gå ut på en prommenad ! Ni får ha de så bra..
Är fortfarande lite skakis efter ungdomsmottagningen.. men de löser vell sig nog - hoppas jag ?

11 December - HAHA från camcams blogg

Hahaha loggade in på CamCams blogg och sått att hon babblat om mig i hennes inlägg. Här får ni delarna där jag är med... njut...
"Ett liv utan er skulle kännas så tomt. Ni gör alla mina dagar o alla dagar med er är bara oförglömmliga. Mona, Heradi, Michelle, Ilham, Amina, Canny o Olivia."
Michelles kommentar; Aw sötnosen du är är för underbar !
"Satt o snackade me Michelle i en timma, svär Michelle är nog den mest skönaste människan jag nånsin träffat!!"
Michelles kommentar; Hahahaa (A) *blink*
"Därefter var det lunchdax o tror ni inte att kärleken mellan Heradi o Michelle showades up HAHAHA som varnligt ska de jiddra, ni gör mina dagar plusmeny BIguri o Ilham ♥"
Michelles kommentar; Jätte gulligt gumman, men de är dock INGEN kärlek mellan mig och heradi, snarare hat... Så i think you tolkade lite fel där sweetie !
"Kom hem o satte mig vi datan ett tag o ser att min älskade vän med no life lagt upp massor me bilder på mig i hennes blogg hahaha michelllleeeeee :D ."
Michelles kommentar; Ehm ja ? du var ju dagens vän ? daah... Herregud alltså.
Hahaha puss på dej möpp

11 December - aktiv tjej

Good moorgon !
Är på strålande humör och mår mycket bättre idag !!
Har sovit 9 timmar MINST ÅÅH så underbart det var !
Haha just nu kollar jag på min lillasyster som står och stripp/dansar, hmm undrar vad de ska bli av den lilla tösen. Hittade även lite söta bilder på facebook, jag menar lärarna tycker inte jag är aktiv på lektionen.. Håller ni med ? Jag tycker jag verkar väldigt aktiv... HAHA !
Japp såhär skaffar man fram VG'n i skola, me like !
Ni ska få fler bilder sen, promisse ;)

10 December - tierd

God kväll.
Hoppas ni har de bra för det har inte jag.
I morse var jag på möte på ungdomsmottagningen, sen när man kom tillbaka till skolan var de klassråd och jag var ordförande men jag vart bara irreterad och gick ut klassrummet med ett skrik som löd "Ni är så JÄVLA respektlösa i den här klassen" så smällde jag igen dörren efter mig. satt sedan och pratade med Camelia i en timme skönt ! Så var de SO prov som gick vell bra hoppas jag ! Lunch och sen var de bara att dra vidare till ungdomsmottagninen igen. Eftersom de ville prata med mig privat... Varför ska sånt här skit ALLTID hända mig ?
Efter att ha suttit på ungdomsmottagningen i 2 timmar så fick jag äntligen gå hem, gick ut med Chanel och somnade på soffan. har precis fått i mig lite mat nu men ska nog lägga mig och sova en stund till.
Min mamma är så jävla underbar ! Hon vet hur dåligt jag mår idag påggrund av vissa omständigheter så hon sa att hon skulle ta Chanel idag, men det behövs inte. Jag kan ta hand om min bebis själv, men tack ändå mamma du är verkligen bäst <3
Nu ska ja fortsätta att lida, hörs i morron antar jag.

10 November - Min kära vän Camelia


10 November - 7* Min bästa vän

Min bästa vän... Hmm det var en svår sak att skriva om.
Jag har inte någon speciellt bästa vän, utan har många vänner som står mig väldigt nära och alla betyder exakt lika mycket ! jag är så glad över att jag hittat de äkta vännerna som alltid finns där för mig är evigt tacksam ! Men min bästa vän borde vell vara Rebecca då som jag känt sen 1an och vi är fortfarande tajta, eller ja vi har ju fortfarande kontakt och kommer aldrig släppa kontaken med henne ! Men de är samma sak med Terese, Sara, Mona, Camelia, Ilham, Maja, Tania osv... Har jätte många underbara kompisar ! Men Timmy är den jag alltid ringer är nånting hänt eller händer. Han kommer alltid med smarta råd och eftersom han är en kille så pratar vi vääldigt mycket om killsaker och sånt ! Jag har många vänner och är nöjd med alla mina vänner ! Älskar er <3
Michelle & Rebecca 2006
Michelle och Terese 2009
Michelle Jessica och Halima
Michelle och Maja
Mona och Michelle

10 Oktober - En god morgon

Good morgon !!
Vaknade på strålande humör idag !
Nu måste ja sminka mig lite, ska nämligen på ett möte på ungdomsmottagningen ! Kuul ! =)
hmm... Vad kan lilla Michelle ha på g nu ?
Puss på er så länge !

9 November - jag är smart.

Haha från och med idag börjar jag med att lägga in bilder på en vän varje dag, så ni får lära känna mina vänner ? Låter ju kul ! :) Hahaha !! Hmm.. Vem ska vi ta nästa gång ;) ?
Camme ! ja de blir parfekt HAHAH !

9 December - vackra Ilham

Ilham älskling, du bad om det <3
Finns dock inga dåliga bilder på denna brud <3

9 November - Coco Chanel & Michelle


9 November - 6* Min dag

Jag mår mycket bättre idag !
Är så tacksam över mina underbara vänner som alltid finns där för mig, tack ni är guldvärda <3
Idag så hade jag ett jätte viktig prov första lektionen ååh jag är så nervös !!! Allting handlar om just de lilla provet nu... Men pluggade hela jävla natten igår så ja måste klarat de. Efter de så hade vi lektion som vanligt men både jag och Tania somnade...  Lektionen var 2 timmar men tania väckte mig i slutet och sa att vi slutat, upps !
Så var de idrott spelade badminton med Maja och så strippade vi lite eftersom vi hade andra gympasalen helt själva, ooh <3 Så var de äcklig mat och efter de så hade vi lite engelska och sen så var de simning. Men sprang hem och rastade hunden sen ner till simhallen och göra sig i ordning. Fyfan vad skönt det var att simma ! vart 6 börst och 2 rygg. Men körde några snabba bröst på andra sidan också, underbart ! Så vart det lite livräddning och lite bus med killarna i omklädningsrummet. Det kan misstolkas och trust me, de ska nog misstolkas HAHA ! Mötte tess & Tobbe i centrum för en fika och lite snack. Sen gick jag hem med julmust och massa godis. Så kom mammie med chips och våfflor ååh där försvann min träning från idag -.-
Haha chanel ligger och kollar på tv just nu, min sötnos ! ska lägga in en massa bilder på henne sen också :) Men nu får ni ha de så bra för jag måste plugga, prov i morron igen och möte på morgonen så missar lite av skolan YES. haha puss på er underbara sötnosar!

8 December - lycka ?

Jag är så himla nära på att bryta ihop just nu.
Jag ska alltid vara den starka men jag vet inte om jag klarar det nu.
Den enda som får mig att hålla mig uppe är Chanel, det är verkligen så.
Men allting blir bara tyngre och tyngre snart kommer jag bryta ihop.
Har massa plugg att göra men ska gosa med Chanel och kolla om hon lyckas få mig på bättre humör.

8 December - min kära vän Mona

Mona tyckte att jag bloggade för lite om henne och ja, men som jag brukar säga en bild säger mer än tusen ord. Här får ni massa bilder på henne (ja ni får dö av garv) Hmm... vem ska vi ta nästa gång ;) ??
Såhär ser mona ut när hon är koncentrerad
Såhär ser hon ut när hon ska börja skratta eller säga nått busigt...
Här ska mona leka modell....
såhär ser mona ut när hon leker oskyldig
såhär ser mona ut när hon ska tigga lite pengar från Fanta bolaget för att hon gjort en sådan "fin" reklam för dem.
Såhär hungrig är mona på dagarna, kolla bara vad koncentrerad hon är på att ingen ska sno hennes mat..

29 December - Vad är kärlek ?

Kärlek kan vara så mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? De flesta tänker på en partner. Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigast, men är det verkligen så viktigt att uppleva kärlek med ens partner? Räcker inte kärleken från ens familj och vänner? För att kunna svara på den frågan måste man ha varit kär, endast då kan man börja spekulera. Jag tror att kärlek är stor, men inte fullt så stor som vi hoppas och vill att den ska vara. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för. Av någon anledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oss oövervinnliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken. Inget känns då omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen vad vi tror vad kärlek är eller är det mer ett dröm senarie? För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn. Vilken definition man anser stämmer mest, beror helt på vad man själv upplevt.
Man kan säga att kärlek har många ansikten, frågan är bara hur man ska lyckas välja rätt.

Vi försöker ständigt komma ett steg närmare vårt dröm senarie om vad kärlek är. Jag själv skulle beskriva känslorna kring kärlek som fyra olika känslor.
Lycka, man fyllas av en varm och glädjande känsla. Man börjar se på allt ur en mycket positiv synvinkel.
Förälskelse, det kittlar i kroppen och allt blir fel i närheten av personen. Man vill våga, men kan inte. Man blottar hela sin själ och det finns inga gränser för vad man kan göra.
Ömhet, personen utstrålar en oemotståndlig skörhet och genast växer beskyddar instinkter fram. Man vill behandla han/hon varsamt, så som en själv vill bli behandlad.
Lust, man vill ge personen så mycket av sig själv, allt för att den ska må bra och känna sig speciell. Passionen får inte dö ut, utan passion kan kärleken lätt dö ut.


Jag tror att kärleken är den grundläggande betydelsen för vår psykiska hälsa och överlevnad. Vi drivs framåt av kärleken. Trots detta så finns det inget ord i världen som är så missbrukat. Alla vet inte vad kärlek är, men de vet att de vill ha det. Hur kan vi vara så säkra på det? Precis som judarna under Hitlers tid vände sig till sin tro, vänder vi oss till kärleken. Vi behöver också tro. Men vad kärlek är, går det inte att ge en kort svar på. De vi kan enas om är att alla vet att kärleken finns, att alla bär en del utav den i sig, att alla på något sett känt den och att kärleken aldrig upphör.

”Vi är skapta för att älska och vara älskade”



8 December - magvärk

Good morgon !
Har världens magvärk och vet inte riktigt varför...
Men ska ut och kissa Chanel nu innan jag går till skolan !
Har gjort ett tidinställt inlägg sen som kommer upp vid 12 tiden.
Puss på er så länge <3

7 December - 4*vad har jag ätit idag ?

haha jadu vilken fråga... Idag har jag varit riktigt duktig med maten ! är stolt över mig själv har ätit alla måltider idag utan att gnälla !
Frukost: en smörgås och ett glas juice
Lunch; fil med flingor
Middag; lite potatis
Kvällsmål; tänkte ta lite glass nu !

7 December - citat

Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.

6 December - 3*Mina föräldrar

Min mamma har namnet Aicha Sarah Andrée och är verkligen världens bästa mamma ! Visst alla har sina stunder där man bråkar då och då men hon är verkligen speciell. Vi kommer jätte bra överens och har inte alls samma relation som de flesta. Jag är en väldigt skötsam tjej och det uppskattar hon väldigt mycket. Jag och mamma är shopping beroende och handlar en himla massa saker, mest på internet. Jani vad ska ja mer berätta... Ehm.. mamma är väldigt ung och väldigt förstående men vi pratar inte om killar eller sånt vi har en helt annan relation ! nej men min mamma har alltid ställt upp för mig, hon har alltid varit den som funnits där för mig. Det har liksom alltid varit hon och jag, jag och hon ! Här är min underbara mammie i alla fall !

Kanske inte bästa bilden men den får duga !
Min pappa och jag har precis börjat få bra kontakt igen efter ett rätt så stort uppehåll! Vad som än har hänt, hur mycket som jag än behövt gå igenom så kommer jag alltid att älska min Pappa. Han ser rätt så farlig ut men är gosig som en nallebjörn så ja. Han är rätt så lång, eller ja han är ju nästan 2 meter.

Jätte dålig bild på oss men den får duga

6 December - ska sköta mig nu!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

6 December - Monodepression

Vill ni veta en hemlighet om mig ?
Visste ni att jag lider utav Monodepression ?
Inte många som vet de, men de är sant...
Om ni undrar vad de är så får ni förtsätta att undra.
Haha eller så kanske jag är snäll och skriver ett inlägg om de ?
Haha puss !

6 December - lyyyycka

Good efter middag !
Ligger i soffan just nu och tar de sådär allmänt lungt ! är helt slut, är verkligen heelt slut i hela kroppen har varit vaken sen klockan 4a ungefär.
Mamma kom till skolan idag med Chanel ååh vad glaad hon blev när hon såg mig ! sen när jag skulle gå började hon gnälla jätte mycket och hade tydligen gnällt hela vägen hem och ville vända =( aw min pluttis ! När jag är hemma så följer hon efter mig överallt. Det finns nog ingenting som gör mig så lycklig som hon gör, bara att titta på henne får mig att få tårar i ögonen ! jag är så jävla lycklig hon är de bästa som har hänt mig !
men nu börjar hon bli irreterad på mig... Hennes mat är nämligen 6 minuter försenad oj då stackars plutten då !

6 December - till skolan nu !


6 December - lite frågor

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Michelle Andrée

Smeknamn: jadu.. de beror på vem de är ?
Låt som när du är ledsen sörjer till? Through the glass

Beroende av? kärlek

Vad behöver du mest just nu? sömn

Vad tror folk om dig? vissa tror att jag är en dryg satmara andra tror att jag är för snäll.

Stämmer det? Jag är däremellan

Vad får du oftast komplimanger för? mitt utseende och min hy.

Vad säger du för att imponera på någon? jag är bara mig själv

Hur imponerar man på dig? Man har humor och är omtänksam.

Brukar du skratta för dig själv? Haha jo lite för ofta.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Nä en fitt unge som håller på bara, tack för att du finns <3

Var bor du? Söder om Stockholm in the ghetto

Trivs du där? de funkar vell, men flyttar snart

Äger du några converse? jo tyvär
Sprit, cider, vin eller öl? Cider självklart !!

Vad har du för mobil? en rosa samsung

Nästa mål i ditt liv? vet faktiskt inte än !

Hur svarar du i mobilen? om ja ser vem de är som ringer säger jag alltid "Heeej" annars säger jag "Michelle"

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Ja men vad bra då ! 
Antal timmar sömn inatt? 4 kanske

Sov du ensam? Nope =)

Brukar du komma i tid? Ytterst sällan

När mår du bra? När de går som jag vill

När blev du fotad senast? igår

Hur känner du dig nu? SEG

Vanligaste färg på dina kläder? Rosa (A)

Vad tycker du om fötter? inte så att jag går runt och tänker på hur mina fötter är ?

Vad saknar du? honom.

Favorit dryck på morgonen? God Morgon Juice

När brukar du oftast gå och lägga dig? Det beror på vad jag gjort under dagen

Är du blyg? i början

Sysslar du med någon idrott? ridning

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, eller kanske inte kärlek men fäste

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Ligga med en tjej 

Är du nöjd med ditt liv? Ja

Vad är det värsta du vet? Lögner & svek

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? olika

Vad längtar du till? Jullovet

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja ♥

Vad är det finaste du fått? Coco Chanel <3

Om fem månader? Är det en månad kvar tills sommarlovet 

Om ett år? Är det 5 december igen

Du samlar på? lycka

Vem ringer du när du är ledsen? Timmy eller Elin

Har du strumpor på dig nu? Ja haha

Är det okej att gråta? Absolut

När grät du senast? i onsdags - av lycka !

Bär du glasögon eller linser? nope

Har du piercing? yes

Vill du gifta dig? Ja

Vill du ha barn? ja

Är du bra på att laga mat? Om jag orkar

Är du flygrädd? ja

Hur vig är du? sådär

Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry

Tror du på ett liv efter döden? Hoppas

Bor dina föräldrar tillsammans? Nej

Vilken ögonfärg har du: Gröna

Röker du? Skulle aldrig göra

Hur ofta tränar/motionerar du: varje dag 6 gånger om dagen

Vad är det viktigaste i livet? Att ha kul & njuta av den lilla tid man har.


6 December - Good morgon

Good morgon !
Har varit vaken sen klockan 4a, eller nja nästan i alla fall ! Nu ligger min bebis och sover, usch hur ska jag kunna lämna henne medans jag är i skolan ? skuldkänslor på hög nivå...
ska alldelesstrax springa ner till skärholmens idrottshal. ååh min bääbis <3
Här är min bebis nyduschad !

5 December - slutkörd

God kväll allesammans !
Är på mycket bättre humör nu ! har varit ute på en lång prommenad med Rebecca och pratat om allting, sen ringde jag elin panik slagen och nästan grät i telefon var bara tvungen att få ut lite saker, sånt som bara hon förstår ! Nu ska jag lägga mig och kolla lite på bäck, både jag och Chanel är helt slut efter 1 och en halvitmmes prommenad - cred till oss !

5 December - fuck off

Jag är så jävla irreterad just nu !
Jag är så trött på personer som skrattar åt en hela tiden, fattar ni inte ? Bara för att jag står där och inte brister ut i tårar så betyder de inte att jag inte tar åt mig ! Ni är så jävla grymma på att sänka en människa, få en att känna sig värdelös. Det är precis så ni håller på hela jävla tiden. när man väl säger ifrån skrattar ni ännu mer, är jag något jävla skämt för er eller ? vem ger er rätten att slänga skit på mig hela tiden, bara för att jag är svensk ? för de är ju precis en av sakerna ni brukar skämta om. Hur värdelös jag är som är svensk, hur dåligt sverige är osv. men vad fan VAD GÖR NI HÄR DÅ ? stick här ifrån då om Sverige är ett sånt jävla dåligt piss land som ni beskriver det ! Om ert land är så jävla mycket bättre så sitt inte här som några jävla gnällspikar och klaga !
ÅÅH jag är så jävla fucking irreterad !
JAG ÄR INGET SKÄMT ! JAG TAR ÅT MIG MEN JAG VISAR DET INTE ! MEN JAG ÄR TRÖÖÖTT PÅ ATT VARA DEN STARKA TJEJEN !
Och att ni slänger skit och säger hur äcklig jag är för att jag skaffat hund eller hur äcklig eller ful min hund är ? den personen som säger en enda dum sak om min hund kommer få min fot i röven, är så jävla trött på er fatta det ! Den här hunden är mitt allt, den betyder verkligen allting för mig, om ni har nån minsta lilla respekt för mig så acceptera det och håll bara käften ! Hunden har för fan inte gjort ert ett jävla piss...
Jävla idioter.

5 December - love


5 December - Lyckligt lottad

God morgon !
Har varit vaken ett tag men all tid med Chanel är guldvärt så det spelar ingen roll !!
Hon väckte mig 12 i natt och hade någonting i munnen så kollar jag och då sitter de fast dumle papper i gommen på henne, så de var bara att försöka få bort de och sen få henne att dricka lite. Efter de var de ju bara att gå ut med henne. Så ut på en prommenad ! Hon både kissade och bajsade så vi gick hem och la oss efter det. men hon hade tydligen väckt mamma nu så mamma gick ut och kissa henne sen fick hon frukost då passade jag och mami på att äta också. Nu ligger hon här bredvid mig i sin säng och leker med nån leksak.
Idag blir de kloklippning och borstning på hög nivå !!
Haha puss på er allesammans, förlåt om min blogg bara handlar om henne hela tiden men hon är ju en del av min vardag och allt jag gör, gör jag med henne nu ! Mitt liv är inte intressant längre, jag mår jätte bra jag är jätte glad, just för att jag fått de jag alltid önskat mig - min chanel <3

4 December - ?

Vart är du ?
vad har hänt ?
Jag är bara orolig...


4 December - slutkörd

Kom hem för en stund sen, så duschade Chanel direkt. Hon är så himla duktig, på allting !
Är verkligen jätte trött just nu så tänkte borsta tänderna och sova.
I morron är det en ny dag med nya tag !

4 December - fotton

Godkväll allesammans !!
Jag mår bara bra är helt slut bara, det kräver verkligen enormt mycket tid och energi att ha en egen hund. Ni vet jag får göra precis allting själv, gå ut med henne 6 gånger (2 långprommenader dvs 1-3 timmar) Leka med henne, ge henne mat, gosa med henne ja ni vet allt sånt där. Det är verkligen som att ha en egen dotter (tror jag i alla fall). Just nu ligger hon fint i hennes säng bredvid min och leker lite med sig själv samt nosar på damsugaren som mamma damsuger med. Haha min bäbis ! Jag gick upp halv åtta i morse och gick ut med henne. Sen har vi åkt runt lite överallt och shoppat en massor till henne, vi handlade över 1000 kr på grejer till henne idag. Men det är hon värd ! Nu har vi köpt det mästa och jag är jätte nöjd, bara några saker som fattas nu. men de får hon önska sig i julklapp. En sak som är väldigt posetivt med henne är att hon är jätte lärt lärd !! Aja nog pratat om min älskling !
har precis ätit lite thai mat här hemma och tänkte sätta igång och fixa mitt mys till ikväll. Det blir nämligen dipp med chips och grönsaker. Sen ska ja ta en sista prommenad med Chanel och efter de ska hon badas ! Trust me det behövs verkligen. Nej nu ska jag gosa lite med bebisen som kom inspringandes i rummet här, lika lycklig som alltid - skönt <3

Rosa bajspåsar (såklart?) flexibelkoppel, klotång, borste & microfilt (tar bort de blöta)

Hund shampo rosa halsband & ett snyggt koppel

hundben & grisöron

4 December - ansvar

Ska ut på en prommenad med Chanel nu, sen efter det ska jag ta en lång och skön duusch !

3 December - massor att hinna med

God morgon allesammans.
Är helt död i hela kroppen... Men eftersom man är hemma från skolan så innebär de ingen vila inte, utan en jävla massa jobb som ska göras ändå. Har precis tjänat lite cash, så det var nice ! Nu tänkte jag fortsätta med min internet shopping innan jag ska börja med nästa jobb igen. Ååh ibland är de jobbigt att vara ********** woman. Haha stackare ni fattar verkligen ingenting om vad lilla jag kan prata om ! Well, se you later !

2 December - make me happy !

Jag är så nervös, jag är så rädd.
Jag har gjort allt, jag har kämpat, jag har gett allt.
Det här är min sista utväg, det här är min sista lösning.
Ska jag bli lycklig, ska jag inte bli lycklig ?
Det pirrar i hela magen på mig...
Det är bara att hoppas på det bästa !
Coco Chanel <3

1 December - i'm a happy girl today

Jag ska åka och kolla på min blivande hund nu, det enda jag kan säga nu är att jag gråter av lycka. Vi hörs senare jag lovar !

1 December - HAHAHA CamCam då

HAHAHAHAH detta gjorde hela min morgon !
Hela dagen igår försökte jag förklara för CamCam hur farligt det är att ÄTA för mycket socker. tro mig när hon gör sitt te så blir de inte te, det är som om att hon äter socker helt enkelt.. så idag när jag tittar in lite smått på hennes blogg så ser jag det här, haha herregud sötnosen då...

" Imorgon plugget igen, de tar död på mig!! Men frågan är hur jag pallar med alla dagar. Joo jag dricker teee med ca sex socker bitar i + tee igen efter med lika mycket socker i. Vet kan låta sjukt för vissa men tro mig det funkar. Blir helt hype Hahaha inte sant Michelle? :D"


Sweetie ibland vill man bara äta upp diig !

RSS 2.0